START
Main page
Information

PHOTOS
The last 50 photos

GALLERY
Trucks
Buses
Other vehicles
Truck Shows

SEARCH
Search vehicle
Search geographically

OTHER
Statistics
CONTACT
info@lastbilsfoton.se

 Name
City, Country
Email-address
Homepage
Message
   
 
Please leave a message and tell us that you have been here and looked around.

What do you think about the website and photos? Are you satisfied or do you miss any feature?


Name: Emil
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2006-04-19

Tjena.. Fina veckans, men jag har en åsikt: fler nordiska bilar och färre polack, hollands och tyska bilar! polackbilar är oftast så jäkla risiga och det är inte kul att titta på..
Tråkigt att du tycker så. Själv tycker jag det är ganska trevligt att kunna visa foton på fordon från andra länder från Sverige. Dock utgör exempelvis bilar från Polen bara 1% av alla bilder och Sverige dominerar rejält med 84%... Jag kommer nog fortsätta blanda mellan svenska och utländska bilar, men du får väl helt enkelt låta bli att klicka på dem som du inte vill titta på...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-19

Läcker Longline igår där, wow en sådan skulle man köra. Måste va enkelt att leva ute i veckorna när man har så stor hytt. Skulle fasen vara standard på alla dragbilar med sådan storlek på hytt. Himla snygg bil idag med! *dregla* Tips: Jokkmokk har en ny R500 ståendes på Bilmetro. Iaf igår stod den där.

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-04-18

Ett rum och kök var det i dagens,bra med plats i hytten där.

Så till veckans:
Rad 1 bild 5

Rad 2 bild 2 men i hård kamp med bild 3

Rad 3 bild 1

Rad 4 bild 5

Rad 5 bild 2, Den bilen ersätter den som blev skrot vid Statiol Bredsand, de la både bil och släp på sidan.
Första gången jag ser den nya.

Hej så länge
Ja, de är läckra de där longlinerna. Men det är sällan man ser några... Fast det är ju inte så konstigt, när det knappt finns några. Tack för kommentarer om veckans bilder. Visste inte att Kvisslebybilen gått av vägen. Tråkigt..

Name: Teresa Ramos
City: Kil
Homepage: http://
Date: 2006-04-18

Hej . jag undrar om ni har några lastbilar som är på pricken lika dana som vanliga containlastbilar. Dem dära som bär upp containerna osv. vore snällt om ni skickar en bild på lastbilarna ni får tag på . snarast . MVH teresa
Hej! Jag försår inte riktigt vad du söker för bilar, men har du inte hittat några här på sidan, så har jag nog tyvärr inga som passar dina sökkriterier.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-17

Vad roligt med nya funktionen, där man kan söka på bilar. Tog genast fram alla T500 du hade, det bor nog en liten Tompa i mig verkar det som. Och sedan raskt över till R142. Nu över till bristerna. Blev du nervös nu när du läste det där? *haha* Lugn lugn, inga brister hittades. Nejdå det var kanon allting, bra jobbat Kenta! Du är duktig du. En liten detalj dock - på R142 var det en R143 Streamline som sista foto. Men det är inte ditt fel, för på Vägverkets sida står det att det är en R142 årsmodell 1992. R142 fanns inte då, sista exemplaret tillverkades 1988. Det är ett tryckfel på VV:s sida. Så den Streamlinern är alltså en R143. Men vad spelar det för roll egentligen.. :)
Nu skall jag ut o jogga.
Tack för kommentarer och för rättelsen! Det borde jag väl ha sett själv egentligen. För Streamline kom väl inte förrän i 3-serien? Har iallafall justerat felet nu. Och nu (23:38) väntar sängen... Ut och jogga?? Du är inte klok du... Haha... Natti natti!

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2006-04-17

Tjenare Kenta nu har jag kollat in påsk specialen där gillade jag bäst 143 orna t bilarna och kent ove larssons blom bil (den går med blomjord åt hasselfors)
nu ska jag kika på veckans och dagens bilder hej så länge
Hej och tack för att du kikar på mina bilder. Det var ju några att gå igenom... :)

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.dackbengt.tk
Date: 2006-04-17

Håjt Kenta...Avslutar så påsk Helgen med att gå igenom dina veckans...Som vanligt fina foton.Bland Bussarna väljer jag att lägga min röst på Setran.Bland lastbilarna blev det svårare,men efter långt övervägande,så har vi kommit fram till att den gröna Sundfrakts FH12an,nyper första pris....Nu kan du besöka min nya sida www.dackbengt.se...Välkommen
Trevligt att du kikar in så här på den sista påskdagen för i år. Tack också för utnämningen av dina favoritbilar. Har uppdaterat min länk till dig nu. Nya sidan blev fin!

Name: Johan
City: Lidköping
Homepage: http://
Date: 2006-04-17

Kul att du fick ett kort på en av Willis bilar, brukar åka med just den bilen när jag är ledig.
Hade! Johan

Name: Linus Waller
City: Vickleby
Homepage: http://www.linuswaller.se
Date: 2006-04-17

Hejsan Kenta. Näe det var bara förra helgen som jag ej uppdaterade, har gjort det idag nu så. Jo jag kollade lite på den nya funktionen. Det såg väldigt bra ut, ska återkomma om jag hittar några brister. Hade!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-17

Tjena Kenta! Tack för dina kommentarer om .. oj nu höll jag på säga veckans hähä, nja de nya bilderna ska det vara. Alltid lika kul att läsa. Du är så påhittig! Tack. Jag går oxå direkt på "arbetet". :)

1) Vad fint den orange Scanian lyser i morgonsolen, aah.. gäspar lite.. det är så tidigt så ingen har vaknat än. Ser att även grannbilarna har gardinerna fördragna. Den är nog rätt ny den där, för de har inte fått på några extraljus än, inte ett enda. Undrar varför de kör container ända från Holland? Hmm den kanske går inrikes här? Grymt fin bil hursomhelst.

2: Oj det var en blank F12. Måste vara nylackad hytt på den. Mycket fin. Aha Frigobilen heter FYP. Jag körde en P93 på Valbo som oxå hette FYP. Den blev sedermera "exporterad" upp till Metab i Sundsvall, är nog kvar där än idag. Den svarta Scanian, det är nog en tidig morgon. Tycker det ser ut så på skenet. Kul namn på dansken. Vore ju passande om han kör på Stokholm också.

3- Där faller valet på DAF:en med trailer. Kör ju själv DHL-bil. (med trailer:) Hade ej sett den gula Mercan första bilden.

4: Aha där har du VTG-Volvon. Polska Scanian var snyggast på den raden. Finska MAN:en var ju lite rå.

5: Sundfraktaren från Kvissleby hade jag inte sett. De har en trailer också, men jag visste inte om detta bil o släp. Snygg färg grön metallic. Aha den åkte bakom röda dansken, där har du använt EOS:en va? Gula biltransporterna, fiint jobb att åka ända från Tyskland och hämta bilar norröver. Smörkörning.
Ska bli kul att se Longlinern sedan här i veckan. Ja i morron är det jobb igen, fast inte förräns kl 19. ;) Fint väder idag soligt o varmt, jag har legat på balkongen och solat 30 min. Nice. :) Ha det så bra, hejdå.

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-04-15

Efter att kollat några gånger så har jag tagit ut några bland alla fina bilder och bilar.
3351
3447
3551
3587 Snyggt med svarta bilar,men svår att hålla ren.
3629
3587
3877
3879 Eftersom jag fastna för svart så blir denna med ochså.
3889
Lång sträcka den kör,men inte sett här förbi.
3909
3933 mycket fin timmerbil,gillar den färgen med.
3997 Kul att se en postbil med lite blått på hytten.

Många fler hade ju platsat men alla går det ju inte att räkna upp.

Ha en fortsatt fin helg
Själv ska jag äta tårta i morgon,hehe.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-15

Hej Master K. Jaså du hade väntat på de där bilderna? Hehe. Hade jag vetat det hade jag skyndat på lite. Nåja, nu är de där iaf. Tack för dina kommentarer och intryck. Intressant att du har sådan blick för detaljer. Bakväggen på bild/bil 30 hade inte jag lagt märke till. Snygg USA-handduk han hade där. Likaså bild 57 ja titta där står han bara någon cm från räcket den rackaren, hoppas han inte skrapade i vid ivägåknigen. Att det stod 12 i grillen på de lite mindre bilarna, ja det har du rätt i det hade jag inte heller märkt. Sitter visst och sover nu för tiden haha. Det är nog en F12 i grunden, men så har de satt dit en annan hytt bara. Man kan ju undra varför, det gör jag med. Kanske F-hytten blev för bred inne i city? Maxbredden är ju 230 cm på många håll i Schweiz. Jag ska fråga Markus Schär vid något tillfälle, han vet nog svaret på detta dilemma.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-14

Hej Kenta. Ja det var ju bra bilder allesamman de där i påskgodiset. Kommenterar inte alla, men de här fastnade jag lite extra för:
ID - 3351, 3907, 3912, 3930, 3933, 3927. Speciellt 3351, den gula Scanian som var först ut. Tack för alla bra bilder du lägger ut. Glad påsk.

Name: Matte
City: åre
Homepage: http://
Date: 2006-04-13

det finns snygga bussar oss svenssons saxvallen i duved utanför åre att ta bildern på. om
du vill ha fler?

Name: Elin
City: Ibland här och ibland där. :-)
Homepage: http://www.truckerelin.com
Date: 2006-04-13

Hallo. Long time no been here.. :) Hoppas allt är bra!
Ville mesta bara kolla läget och önska en Glad Påsk!

Name: gladiator
City: valdermarsvik
Homepage: http://
Date: 2006-04-13

tja.
många fina bilder!!! gla påsk

Name: Gutta
City: Pedersöre finland
Homepage: http://
Date: 2006-04-13

Tjena!Många fina bilder på denna sida. Glad Påsk

Name: ja
City: vimmerby
Homepage: http://
Date: 2006-04-13

Tjena!!! nu har du visst fått en fin bild till, det är Frödinge tanks R164 480 krokbil kan du skicka den tror du?? det skulle va bra id 3955 tackar!!
Hej! Har försökt skicka bilden till dig, men din e-postadress fungerade ej...

Name: Violla
City: Vännäs
Homepage: http://www.longbayracing.se
Date: 2006-04-13

Hej hej.. Tänkte bara önska Glad Påsk till dig och alla övriga lastbilsfantaster.. Sköt om er o kör försiktigt i helgen.

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2006-04-13

bli inte rädd om du ser en splitt ny FH12. med mcdonald´s skåp. då vet du att gästrike dala kommer med ny volvon. Haha..... den går på norrköping tror jag. håll ögonen öppen för jag har inte sett den än :/ vill se :'(

Name: Jag igen..
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2006-04-12

Obs den där "riktiga" uppdateringen kommer alltså senare nån gång.. söndag eller så.. (kanske)
Ja det blev ju mest svammel det här.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-12

Ja det är bra Kenta att du styr upp det hela. Jo jag ska väl uppdatera jag med snart, men jag tror inte du kommer gilla det hela för det är bilder på Volvosar från 80-talet ca 70 st. Men en "riktig" uppdatering kommer också. Dvs bilder ifrån nutid. Ja nu är det snart påsk, va perfekt. För då är man ledig, jihoo. Gillar ledighet. :)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2006-04-11

Jaså blir det 100 nya till på torsdag? Såg det på första sidan nu. Trevligt. Ser fram emot det.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-11

Hej Kenta! Ja det var ju toppenbilder allesamman det där på jubileumssidan. Kan inte kommentera alla, då blir det ett maratoninlägg som tager dagar att läsa. Löser det hela med att ta en favorit per rad ist. Börjar uppifrån.

1: Ooooooh va svårt.... men postvolvon är fulast iaf. hihi. Ser ut som den håller på ramla i bitar. Hoppas du inte gick för nära. Börjes och Tibnor får delad pokal på målfoto där.

2) Åh gu va svårt nu igen.. alla bilder är ju så bra! Nä kan inte välja. Jo förresten, vita Scanian. Hmm fast T-nosen var oxå jädrigt läcker. Och vilken bra bild! Har du ny kamera va? ;)

3: Titta en Hellgrens har du fått med där, TEE 088 den hade jag inte sett. Bara för det så får den vinna. VH Vårgårda grym Volvo, kammar hem andraplatsen.

4- Motala Frakt är grymt snygg och fräsch - vinnare där.

5: Jaa.. valet står mellan ICA-Volvon, Göransson och vita Volvon Örebro Express. Snygg extraljusrad på Icabilens tak, den blir coolast där och kammar hem det hela. Oj nu har dom parkerat in Göranssons, såna rackare.

6) Mycket fin hyrbil T500 där. Man ser väldigt sällan de nya T-bilarna, T500 T580 T420 osv så den blir favorit där. Finns nog inte så många i Sverige av dem.

7: Delad förstaplats - Danway, Pamp och Ulf Jönsson.

8) Hyllinge åkeri, fin och ren bil. Scaniabussen var också läcker, men det var lite dålig puts på den. Ser aningen matt ut.

9: Den röda nya P270:an fär min röst där. Bästa bild - Finja betong. Läckert när man ser vägen svänga bakom sådär..

10: Jag tycker bussen ser grymt rå ut, wow. Blankast var Kyl och frysexpressen.

11: Henke Johansson Järfälla R164, och Daffen från Ljungby fjärr, oj nu har de tillomed vaxat skåpen! Mycket trevligt att se.

12: Svårt... men tar P94:an Deep transport.

13) tyckte bäst om Telia-Scanian där. Va fint pinnarna låg på flaket, inge snett alls..

14: FM12 BJ åkeri klart renast där.

15) Finska 580:n

16: Hupp det står nästan Mellis transport där på gula daffen haha. Meelis stavade han, esten. Det var roligt att se, den vinner där.

17: Kyl och frys expressen kammar hem ännu en pokal.

18: Åh titta nya DHL Volvon F615.. dregla dregla.. har en viss förkärlek för mindre bilar sedan jag körde distribution på Hälsingland åt Valbo. Tänk att få ha en sådan där ny för sig själv, fint det. Bilarna jag kör nu där kan man tro en flock grisar har använt dem. Riktiga grisstior. Har dock skurat ur båda nu två gånger, så nu börjar de bli skapliga ini.

19: Sperrer var spektakulärast där.

20: DHL flisbilen. Från EOS:en va? :)

Tack för alla fina bilder, de var en fröjd att skåda.

Name: fordraggarn
City: norrköping
Homepage: www.brynas.se
Date: 2006-04-11

Grattis och Hurra! Kommer in på en bit tårta och en balja java =) Tja, vad ska man säga? Visar bara hur uppskattad oas du har härute i sajberrymden! T164;an i veckans va riktigt fin. I jubileumsparaden vinner nog "stolpscanian" en knapp seger i stenhård konkurrans. Ha nu ett fortsatt trevligt kalas, och glöm inte att lägga dig i tid. Det finns en dag imorrn också ;)

Name: simon
City: gävle q
Homepage: http://
Date: 2006-04-11

hej !! ja det va roligt med 100 nya :D får kolla noga nästa ggn jag är inne =) är i hagfors ( värmland) fotar deras fina timmer å andra stilrena lastbilar =) du kommer få se foton nästa vecka. å mellis inte någgra nya bilder än? dom kanske kommer =)

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-04-10

Håjt igen....Nu såg jag vad det var för 100 000....Ber om ursäkt för mitt missförstånd...är stolt ändå*L*

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-04-10

Håjt Kenta!!!Verkar som jag blev den 100 000 besökaren,på din sida.Känner mig stolt*L*.Så har man inlett Påsk veckan,och den inleder jag med att beundra dina fina veckans.Och den bil jag denna vecka beundrar mest är T Scania grusbilen på bild ett....Får då önska herrn en Glad Påsk,,,,Mwh;Bengt

Name: Anne
City: Thn
Homepage: http://
Date: 2006-04-10

Hejsan vännen.. Kikade runt lite o tänkte skriva ett par rader medans jag nu är här o tassar runt.. Väldigt fin sida du.. =)) Och du,glassen var smaskens.. =P hehe.. Hörs! kram

Name: Hegge
City: Timrå med regn
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-04-10

Efter den fina inbjudan till fest så blev det att ta på Kostym,vit skjorta och gul slips,färgen på den blev det för att det snart är påsk.

Att välja bland alla dessa fina foton blev svårt,men har plockat ut några.
Har tagit dem rad för rad.

1, 9, 14, 24=mycket tjusig scania
26, en fin T.bil kan man ju inte gå förbi.
34, Ulf Jjönsson fina bil.
37, Fin Bulkbil,ser välskött ut.
44, Lagom stor att vara efter vägen med.
49, Frysexpressen de såg man varje gång man var i STHLM på min tid.
52, 60
62, Fotad i Ljusdal vad jag kan se.
67,70,72, 79
84, En till Frysexpressbara för att det var en Scania
87, 94
100 Lyckades med att få med den sista bilen i denna Jubeliums utgåva.

Får då bara önska GRATTIS till att du nu paserat 100000 besökare.

Besöks statistiken är ju en kär sida att kolla för att se hur populär sidan är.

Tack för dessa fina bilder och en trevlig stund på en Måndag.
Name: kattis
City: Habo
Homepage: http://www.kattis60.se
Date: 2006-04-10

Hej. Ja nu blev det mycket bättre. Kanon fina foton. Jätte svårt att välja bland alla. Men jag gillar vita vilar och helst Topline. Och det var en i slutet. Sedan T-scanian blå var också fin. Kolla min uppdatering från Offrouad körning på Santa Fe träffen. Hörs.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-10

Stort Grattis till 100 000 besökare och 1-årsjubileum! Jag hade "bara" 30 000 första året. :) Kommer tillbaka och kollar dem, för det fungerade inte just nu. Men tager ist veckans så länge.

Rad 1: T164:an var läckrast där. Dalfors DAS börjar se lite DASsig ut nu, men den har nog varit med ett tag och rullar säkert i 2-skift.

2: Oops Sandberg o Jonsson där verkar kykaggregatat helt crasch. Men spoiler och skåp tycks ha klarat sig oskadda iaf. Hur lyckas man med en sådan tavla? Samma sak hände med Valbos FYJ. (Volvo FL10-380) Den är exporterad till Estland idag bara för det. Gillade annars Hassels FH12 bäst där.

3) DHL Volvon var fräsch, hade ej sett den förr. Postforden likaså, ser fin ut. Aha där har vi den där trädraden igen. (Ekdahls Malmö)

4: Ja där var ju så gottsom alla bilar fina egentligen... hmm men bästa bilden var GKF-Volvon tyckte jag, och läckraste bilen DHL-Scanian. Fast det är inte så snyggt när de målar emblemen, de ska vara originalsilver. Den blå FH:n Lbc Värmland såg fräsch ut också.

5- Undrar vad Baumgarten kör för någonting ända från Tyskland? Mötte den jämt, ibland två bilar, när jag körde norrut förut. De borde ha en släpvagn bakom trailern tycker jag. Så de får med sig lite mer. Gillade Börjes Scania också. Men utser den nya Actrosen till solklar vinnare. Ååh vilken läcker... den vill jag ha. Enkelt och bra med bara bilen. Man kommer snabbt upp i fart, lätt att parkera, kör man fel kan man vända lätt osv osv. Köra med släp är bara dumt. :) Lyllo som får den där.
Återvänder i morgon och kollar jubileumsfotona, hej så länge.

Name: Kattis
City: Habo
Homepage: http://www.kattis60.se
Date: 2006-04-10

hej Kenta. Kul att bli bjuden till dig och se 100 foton. Men antingen så skrev du inbjudan innan du var färdig med foton eller så kom jag för snabb inna du blev färdig. Men hos mig går dom inte förstora nu. 14.15 11.4

Name: Snowman
City: Göteborg
Homepage: http:/
Date: 2006-04-09

Hej Kenta!
Tack för ditt inlägg på min gästbok.

Ja Mercedesen kommer att vara ute på några utställningar i sommar.
Den är anmäld till:
Ed´s trophy 13 maj och till Vårgårda 10 juli.

Ha det gött mvh Snowman

Name: dave
City: england
Homepage: http://www.truck-uk.com
Date: 2006-04-09

great shots ,like the logging trucks a lot!

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-04-05

Håjt Kenta!!!Nu har Doris och jag nyss kommit in efter att traskat runt Dorotea,i snöslasket.Som vanligt har du lyckats fånga en ansenlig mängd fina fordon.Kul att se Martinez Kuttern,på min arbetsplats hade vi en Kutter Deca 340 B10M-88.Som vinnare denna vecka utser vi guld Volvo flisbilen....Ha en fortsatt bra vecka,,,Mwh;Bengt
Hej och tack för ditt besök och dina kommentarer. Här är det näst intill snöfritt nu, vilket är oerhört skönt. Ha det fint!

Name: Mattson
City: Västerås
Homepage: http://
Date: 2006-04-05

Hej kollade sidan och hittade väldigt många bilder på fina lastbilar.
Men jag saknar dock en liten detalj.
Hur skulle det vara med ett forum på hemsidan??
Hej! Tack för ditt besök. Ett forum? Jag vet inte riktigt... Kanske kommer det i framtiden! Vi får se!

Name: Violla
City: Vännäs
Homepage: http://www.longbayracing.se
Date: 2006-04-04

Hej hopp.. I veckan kommer nya bilen att bli tvättad och vaxad.. sen ska du få se en massa fina foton =). Hoppas allt är bra med dig...
Det ser jag framemot! ;) Allt är bra med mig! Hoppas du också har det fint!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-04

Hej Kenta. Vad roligt att du kommenterar veckans två gånger. :-) Tack för det. Ja det var ju lite mysko det där med kedjorna under stötfångaren. Förstår inte meningen alls. På färja ska man ju ha stora öglor där de ankrar fast bilen. De där små kedjorna är nog inte till det. Ja ja struntsamma.
Himla läcker dagens iaf, en T580 wow. Fin trädrad där bakom också, jag gissar på att bilden är tagen i Skåne.
Ja, det är minsann skumt det där. Jag har ingen vettig förklaring faktiskt. Men visst har du rätt angående T580'n! Kortet är taget i Malmö.

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-04-03


Ännu en gång med fina bilar och fina bilder.

1:3:an Fin och blank,men tror han tvättat bara hytten,fy

2: En Fin FL6 och irizar bussen delar på den platsen

3: 3:an och 6:an

4: Pålssons bil blir det där.

5: 1:an så klart verkar vara välskött.

Undrar bara var du hittar alla utländska bilar jämnt,och var de är ifrån,eller kan du alla utländska reg.plåtar
hej då

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-03

Hej. Tänk tror du inte jag somnade igår kväll? Jodå. Tar det hela nu istället, då skall vi se.

rad 1: Första bilen var fin där, ser välskött ut, blänker o så. En noggrann tysk, så bra. Andra bilen en MAN lika ren. Timmerscanian var det vacker lyster i. Dansken ja det ser ut som en ljummen sommarkväll, åh va ljuvligt.. men det är inte så långt dit, tänk det är bara drygt 8 veckor till Juni. Mycke lysen på postmercan, perfekt.

2) DAF:en från Portugal hade ett riktigt horn där på taket att tuta med. Gäller att inte ha takluckan öppen vid tuteriet, då skrämmer man nog slag på sig själv. DFDS MAN:en oj har han en TV där i mitten? Undra om han tittar på den när han kör? Abbans, får man inte göra. Gillade annars Pellans buss mest på den raden.

3- Klar vinnare där blir den snygga FH480. Wow så fin. Polacken den blå Volvon har kedjor hänger ned i båda hörnen under stötfångaren, har jag inte sett förr. Vad gör han med dom månntro?

4: Gillade allihop där, bra bilar överlag och bilderna var det inget fel på heller. Martinez fota jag med för ett tag sedan, har den "på lagret". Favorit blir Pålssons.

5) Tar nog faktiskt DAF:en som favvobil där. Kolla vilka skrikiga gardiner i den gula Mercan, ha ha. En est är det visst. Fast bilen är ursprungligen från Vilhelmina, lite gammal text däruppe på hyttsidan syns.
Tack för ännu en omgång med bilder från när och fjärran. Ha en bra vecka nu.

Name: Emil
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2006-04-03

Hojt. Fina veckans.
Favorit blev sista bilden, Polackscanian. Grymt sköna gröna färger :)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-04-02

Hej! Håller fullkomligt med, plusgrader och snöfritt vill vi ha. Och det skulle faktiskt bli varmare nu i veckan! Så det blir nog regn ska du se, och då är snön snart ett minne blott. Men just nu ser jag att det snöar ute. Glor bort mot lampan på cykelvägen. Fast det är nog regnblandat skulle jag tro. Tack för du var in och skrev, jag bugar. Ses 00.30 då har jag nog kollat klart på dina. Hej så länge.

Name: johnny
City: nysum
Homepage: http://www.123hjemmeside.dk/convoy-buddy
Date: 2006-04-01

hej her er lidt foton

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-31

Fin fin FH440 där som dagens. Hoppas det gick bra med alla paketen idag? Tack för fotot med proppfulla postbilen. Nu har jag sladdat klart norrut iaf, känns fint att slippa alla backar fr.o.m nu. Ha en bra fredag med lagom många paket. Här är det helg nu till måndag kväll. :)

Name: karl-anton
City: närpes
Homepage: http://
Date: 2006-03-30

Kan du skicka bilden med ID-1280 ?

Name: Mellis
City: Gävle 00:30
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-30

Hej hej i natten. (den snöiga) Snygg dagens nu igen. Tufft med svarta bilar. Jaså det blir dubbel dos med paket i morgon? 400 ställen då kanske? mammamia. *svimmar* Jaså du har kört den där FL10:an ända till Nässjö? Jamen det var väl en fin resa? Kul med långturer emellanåt. Fasen vad det snöar då, det tar visst aldrig slut. Uppe i Iggesund hade en långtradare kört av. Vet inte om bilen också hade vält men trailern (en DFDS) låg på sidan i diket. Det var en bil som hade dolly+trailer bakom. Men nästa vecka har jag på känn att våren kommer. Så det är vinter bara ett par dagar till, bra va? :)

Name: Mellis
City: Gävle där det snöar
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-29

Hej Kenta. Oj nu har Forslund handlat nytt igen! (pratar om din dagens) Och starkaste versionen av Volvo oxå, inget 420 här inte. Intressant att han bara köper starkaste bilarna hela tiden, Volvo 610 och Scania R580. Vilken vagnpark han har, bara superbilar. *impad*
Och nu över till veckans:

1) Poståkeriet Västervik den var misstänkt lik en FL10 jag fotade vid Volvo i Gävle för några veckor sedan. Men ni kanske också har en? Släp satt det på den också. Ska lägga ut den nästa gång. Gillade annars den vita FH12:an bäst på den raden.

2) Cleanosol, ja den lyser verkligen som en sol den. Har nog inte rullat många mil den inte, för det är ju en målningsbil som mest vistas vid vägrenen rullandes i sakta mak. Tyckte om den tuffa R164:an också från Tyskland. Han orkade visst inte dra för båda gardinerna, så trött var han. Kanske bara ska sittsova en stund bakom ratten iofs. Då brukar man vakna med ett ryck efter ett tag, för då tror man att man somnat under körning. :)

3: Den vita R500:n var klart läckrast där. Bussen var också tjusig.

4) Söderhamns lastbilsåkeri hmm ser de att du fotar dem månne? De ser så lyckliga ut. Flinar upp sig för fotografen. :) Gestrike-Dala den fick jag äran att fota idag med. Bertilsson Svärdsjö är väldigt fräsch när den är ren, jag såg den i Svärdsjö en gång vid ett sådant tillfälle. Så den blir favorit på den raden.

5: Vigo Lessebo hade jag ej skådat förr, så den ger jag min röst på den raden. Nosmjölkvolvon var ju annars vackrast där. Mötte den igår förresten, den kom norrifrån. Vad långt han kör med mjölken, ända från Karlstad, undra varför det? Skumt.
Tack för veckans bilder, alla var bra, även de som inte nämndes.
Hej! Oj, det var ett långt inlägg! Tack för att du tittar förbi och engagerar dig så mycket. Har svarat lite i din gästbok också.. Ha en fin dag!

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-28

God afton.
Här kommer rösten från Timrå.

Efter grundlig genomgång av bilderna så blir det så här:
Bild 3

Bild 8

Bild 13

Bild 19

Bild 22
Jag tackar så mycket för den trevliga rösten från Timrå!

Name: Jakob
City: Rottne
Homepage: http://
Date: 2006-03-28

Tjena Kenta! Jag undrar om du kan skicka Braås Åkeri's FH12 , id 1985. Min storebror ska börja köra den snart.
Tack på förhand!
Den är skickad till dig nu.

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-03-27

Håjt Kenta!!!Efter nyss avslutad hund promenad,i snålblåsten.Sitte man då åter vid datamaskinen.För att få njuta av dina som vanligt högklassiga och fina foton.snygg Lahti,men snyggast denna vecka blir NH12 mjölkbilen...Får önska du en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Tackar för dina ord! Har varit in och kollat dina trevliga bilder också, men eftersom jag inte kunde skriva i din gästbok, berömmer jag dig här istället! :)

Name: Emil
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2006-03-27

Håjt! Fina bilder i ''veckans''..
Favorit: Volvo NH12, Mejeritransporter Tord Johansson AB i Karlstad.
Ha en bra dag :P
Tack så mycket och tack detsamma!

Name: Kattis
City: Habo
Homepage: http://www.kattis60.se
Date: 2006-03-27

Hej på dig. Läget ? Hoppas du mår bra. Jag var inne igen och kollade veckans (3.v.tillbaka) Jätte fina foton. Du kan du!! Gillade den fina grön/gul/orange bussen. Ja, inte bara den förståss, många andra också förstås. Men svårt att minnas favoriter nu från 3 v bilder. Men du vet att jag gillar Scania Toplin och dom var det några st. Även Torpedare. Tack för titten. Jag uppdaterade också nu med Danmarks bilar och lite till. Kom över om du hinner! Kram
Hej svejs! Förutom att jag är dödligt less på vinter och snö, så är här alldeles utmärkt. Tack för de fina orden om mina små bilder. Ha det så bra!

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-25

Dagen bild gillar jag skarpt,även fast det är en Volvo.
Tycker det ser fint ut med heltäckande sido skydd.
bra foto var det med.

Ang. dagens bild så kommer jag att göra ett kortare uppehåll med dem.
Kommer något annat istället.
har för lite bilder för att det ska fungera.
Ha en bra helg.
Jaså, du tar lite semester nu? Ja, det har du ju gjort dig förtjänt av. Även om det förstås blir lite tråkigt för oss andra som är vana att kolla på dina bilder. Ska bli spännande att se vad du hittar på istället!

Name: Kjell
City: Enhörna
Homepage: http://www.truckstop.nu
Date: 2006-03-25

Hejsan Kenta!
Jag hoppas du har det bra i Gävle, Här i Enhörna/Södertälje är det strålande solsken idag, så nu skall jag ut och få lite färg i ansiktet.
Ville bara säga att dagens foto på FM12:an från Helsingborg var görfin. Keep up the good work.
//Tullis
Tack för att du tittade förbi Tullis! Jodå, solen skiner även här och det är jätteskönt. Dock består kylan på nätterna. Kryper ned mot -15 på nätterna...

Name: fordraggarn
City: norrköping
Homepage:
Date: 2006-03-23

Hejhopp! kikat på veckans fina bilar. Europaflyern är tagen mellan 2 postskåp? Veckans vinnare blir nog krokvolvon. Mycket läcker! Trucka lungt...
Tjena! Japp, det stämmer. Tack för besöket!

Name: kalle
City: malmö
Homepage: http://
Date: 2006-03-22

nu tycker jag at du ska lägga iin mera bilder på finska bilar!!
Det kommer, kan jag garantera...

Name: Emily
City: Alingsås
Homepage: http://
Date: 2006-03-22

Hej, vilken underbar sida vill jag börja med att säga! jag behöver all er hjälp, jag behöver vilka lastbilstillbehör ni chaufförer har, och vad är det som saknas? Jag jobbar för att ni alla chaufförer ska få det bättre, så bre på med kommentarer tack!!
Tack för besöket! Jag bifogar din fråga vidare till alla lastbilskörande besökare och hoppas du får några svar.

Name: Tompa
City: FALUN
Homepage: http://www.hv71.se
Date: 2006-03-22

Tack för ditt mejl. Du är väl för snäll du! Det värmde! Brukar tänka på dig när jag ser en postbil i stan. Ta hand om dig och tack igen...Tompa (ensam på preemtappen)
Kul att höra ifrån dig, kamrat. Du är inte bortglömd - men saknad. Var rädd om dig! Vi möts på Preemtappen till sommaren. Men du, du skrev nog fel länk här va? Skulle det inte vara www.brynas.se? Hehe...

Name: Jonathan Norling
City: Stockholm
Homepage: http://
Date: 2006-03-21

STUDENTFLAK SÖKES!

vi söker lastbil/flak (och förare) med plats för ca 60 personer till den 2 juni då Danderyds Gymnasium tar studenten.

Tel: 0709 842 643
E-mail: jono_87@hotmail.com

Alla förslag är välkommna!

MVH
Jonathan

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage:
Date: 2006-03-20

Håjt Kenta.En väldans massa foton även denna vecka,och som vanligt fina.Denna vecka utser jag Dahlqvists FH12a till vinnare,bland lastbilarna. ...
Hej Bengt! Tackar för dina kommentarer. Fick du mitt mail förresten? Har inte hört något mer, men hoppas vi kan lösa "problemet".

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-20

Blir en förenklad uttagning ,denna gång,är inte så bra på att skriva uttömmande
utlägg.
Detta blir min uttagning.
Bild 1 på Rad 1,lagom stor att skutta runt med.

Bild 5 Rad 2

Bild 5 Rad3

Bild 4 Rad 4 Läckra färger på den bussen.

Bild 3 Rad 5, undrar vad den fraktar,kan det vara salt.
Ha en ba vecka
Tack för kommentarer och bedömning, oavsett hur mycket/lite du skriver. Bild 3 på rad 5 fraktar både salt och sand under vintern nu. Och visst är Valbos fin? :)

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2006-03-20

Nämen kenta då :) roligt å se dej :) å sen så såg jag gästrike dala i veckans. Usch vilken hämsk bil det där är. morbror min kör den andra som är likadan som den dära å den är väl skött :)
Jag tyckte den såg ganska fin ut, men skenet kanske bedrar då? Japp, kul att se dig också. Bra att du vinkade, så jag reagerade...hehe...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-20

Hej Kent. Aha nya veckans då ska vi se.

Rad 1: Gillar Valbos F618 bäst där. Men tror du inte de gjorde en reva på skåpet redan första veckan?! Jodå. 1,5 meter på höger sida. Men det är lagat nu. Jaha spanjoren har dukat fram och skall äta frukost nu? Kylskåpet är öppet där mitt på trailern. Men det vore smartare att ha det på höger sida så slipper han sitta halvvägs ut i trafiken o käka. Men han kanske är en våghals som gillar att göra allt med livet som insats.

Rad 2: Sandbys R164 är läckrast där. Danska Volvon såg också lite frän ut. VÅE den e fin den med. Undrar varför Bomhus transport har så litet framhjul? Ser lite knäppt ut. Dahlquist- ja fin den med.

3: Dick Anderssons 144 börjar se lite sliten ut nu. Tyckte den var så grymt fin när den var ny. Jag körde på Schenker då. Men den är fin än iofs.

4: Får nog välja Madhouse/Mohlins där. En fin bild och bil. Snygg buss också. Oj skyddsfärg på stötfångaren, de har nog slipat rost i helgen..

5: Jaha Stjärnströms anlitar polacker nu med, där ser man. Tyckte bäst om bussarna på den raden. Fin liten röd Volvo där med.
Ha en bra vecka Kenta och tack för nya bilder. Alltid lika kul att se.
Åh, det är så trevligt med dina långa och utförliga inlägg. Dem ser jag framemot varje vecka. Nu väntar jag på din nästa uppdatering... de kan ju dyka upp när som helst numera... *ler*

Name: fiban
City: skithålan
Homepage: http://
Date: 2006-03-19

tackar du det va skysst!!!!!

Name: du vet vem
City:
Homepage: http://
Date: 2006-03-18

jag säger bara dagens den 16/3 och då vet du nog vem som varit här och tassat omkring. kör försiktigt, lilla kenta.
Tack lilla du! Den var speciellt till dig... Kör försiktigt själv, i den stora stygga skogen! ;)

Name: fordraggarn
City:
Homepage: http://
Date: 2006-03-18

Dagens va inte dum =)
Nepp, det var den inte! =)

Name: gerard
City: boxtel
Homepage: http://
Date: 2006-03-17

very nice site,I cannot read your languege but I like the photographs
Thank you! Maybe it will be an english version sometime... :)

Name: fiban
City: v-by
Homepage: http://
Date: 2006-03-16

tjena!!! kenta!! var tog du bild id 493???? fin bild ja tror det är en Malmö bil tror du att du skulle kunna skicka en bild på den till mig?? så frågar ja en kompis som kör för åbro bryggeri va det är för nån::: väldigt snällt i så fall/// ha det bra du
Den bilden är tagen i Gävle för flera år sedan tillbaka. Har skickat den till din mailadress nu.

Name: Fettis
City: vimmerby
Homepage: http://
Date: 2006-03-16

Tja!!! ja tyckte om den där Scania R164L-480, Transfrakt AB i Kristinehamn den va fin vet ni.. fast den allraste finnaste är Eb-logistiks R114 380

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-16

Se där,även du har en bild på Karrlströms Tungdragare,den hade jag 17 februari.
tack för info om Olles Åkeri,fint att ha nätvänner med koll på bilarna.
Blir nog en strålande dag idag med sol.
Ja titta, där har vi fotat samma bil ja! Vänner är till för att hjälpa varandra, så det är inget att tacka för. Önskar dig en härlig dag i solen!

Name: Berra
City: Töreboda
Homepage: http://
Date: 2006-03-16

är de någon som vet om ristimaa har någon hemsida???

bara undrar...
Jag känner inte till det, men någon annan kanske vet? Dock kan vi inte maila adressen till dig, då du inte angav någon e-post-adress.

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-03-15

Håjt Kenta!Colmec Volvon är min favorit denna vecka...Förvånad*L*?Mwh;Bengt
Hej! Nej, jag är inte ett dugg förvånad. :)

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2006-03-15

Hej Kenta! det va mig en smuttsig cf du fick med på bild men den svarta norska scanin va ju fin fin hedegårds bilar e ju inte dumma dom heller
Ja, DAF'n var smutsig, men jag gillade den ändå. Tog kortet i Helsingör när jag var där tidigare i år. För övrigt den enda lastbilen jag hittade under de två timmarna som jag var där.. :)

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2006-03-15

Måste bara säga. dagens M.Hedegårds volvo är så himla läcker :O

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-14

En fin norman i dagens,svart och silver går ju bra ihop.

I Veckans 11 så har jag efter flera dagars vånda kommit till ett resultat.
Avd 1. Bild 3 Fin MB-postbil som ser välvårdad ut.

Avd 2. Bild 5 Tycker de ser så tuffa ut de där MAN-bilarna,men här garderar jag med bild 3

Avd 3 Bild 2 men garderar här med med bild 3

Avd.4 Bild 2 ren och fin utan en massa reklam.

Avd. 5 Bild 3 Läcker färg i fronten .
japp då var det klart och en stor börda föll från min axlar,hehe.
Ha en fortsatt bra vecka.
Tackar för dina fina kommentarer! Alltid skoj att läsa vad ni tycker och tänker om bilderna.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-14

Aha det var i Helsingör, tänk jag funderade på Helsingborg ett tag faktiskt. Hade tankarna åt rätt håll ändå då. Dagens idag var en fining. Mäktigt med svart.
Japp, bara 20 minuter fel... *ler* Inte alls illa!

Name: fordraggarn
City: norrköping
Homepage: http://
Date: 2006-03-14

Colmecs "minitradare" har man siktat ett par gånger, ganska läckert ekipage. MAN;en hör väl också till veckans favoriter. tycker att dom är riktigt snygga. ta de lungt i veckan!
Tack för dina ord! Kör vackert med den gula...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-13

Oj det var en smutsig dagens. Tror det står dyng gris skrivet där på luckan ha ha. Funderar var det är taget, ser inte ut att vara i Gävle.. hmm kan det vara i Sandviken?
Nej, fotot är taget i Helsingör. Blev lite internationell i två timmar i januari nämligen. Drog söderut... hehe... Men det var fasen kallare där än hemma.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-13

Tjena Kenta. Man får tacka för ditt mycket långa och utförliga inlägg i gästboken min, jag bugar djupt. Tack tack. Men jag skulle inte tro det blir mindre bilder ifrån mig nu bara för det, nej troligen fler. Men skönt att kunna lägga ut dem när man vill, och inte på någon bestämd dag. På söndag ska jag vara "ledig" he he.
Men nu över till dina veckans: Tager jag dem radvis.

1: Där fastnade jag för DHL-Scanian med Asg-släp. 470 dom går tyst dom. Snyggt med kapushongen därinne in till sovkammaren, ser du den? (draperiet) En liten glugg där i fram bara att krypa in i till sängen, det blir som en liten koja nästan. Och där kommer M&R från Övertorneå också, dom kör långt dom. Norrland-Göteborg det är en bit det. Postmersan, sådana där har de på Spendrups Stockholm också. Jag tycker de ser så gammalmodiga ut, men det är nog årsmodell 96-97 ändå. Jag körde en sådan där en gång fast med V8. En bil från Ö-vik som jag var lots på mellan Gävle-Borlänge om fredagarna. Jätteskön att åka i och tyst går de också.

2: FH16 LJ åkeri Lidköping, oj va fin. Ser mycket välvårdad ut, den "vinner" på den raden. MAN:en var lite cool den med. Mycke lysen på Fraktcentralen, och dubbla flak har han og.

3: Fin liten bärgare där. Jag har mött (och fotat) 3 bärgare idag med med antingen lastbilar eller bussar på släp. På bussen där var framrutan i kras, hoppas bussdrivern inte gjorde illa sig. Lilla Merca Sprintern var läcker den med. Bättre med små snabba lastbilar ist för stora sega. I have the need for speed. :)

4: Halmstadbilen hade jag inte sett, den är nog fin den i nytvättat skick. Gillade annars lilla Volvon från Hallstahammar. Nu ska han nog stanna o fika vid vattnet strax. Och fixa höger halvljus. :)

5: Hmm där var det svårt, tyckte egentligen om alla bilar. Nåja P230:n och Transfrakt Kristinehamn får det bli.

Ha en bra vecka!
Lika mycket tack för ditt långa och utförliga inlägg här. Jag har sagt det förut, men säger det igen: Det är jättekul att läsa era kommentarer.

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2006-03-13

Hej kenta! kikar på veckans bilder och dom jag fastnade för denna vecka var
på rad 1 dom två danska bilarna samt magnus och robert bilen
rad 2 jp vis lj åkeri samt bredlastaren från bollnäs
rad3 bil och bärgning colmec samt sprintern
rad4 green cargo tc fh 12 an och lill bilen från grannbyn hallstahammar

Name: Peter S
City: Helsingborg
Homepage: http://www.cfsweden.com
Date: 2006-03-12

Hmm undrar om den där MAZ'en är Euro 3 :-)
Nej, det är Euro 4! ;-)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-11

Ja precis, det hade någon klottrare skrivit där på bron, "jag e odödlig". Passade ju bra till den där bilen kanske, en 16 år gammal T93 som fortfarande rullar i daglig trafik. Har ett par foton till ifrån samma plats med samma text i bakgrunden, tog på alla som kom där i rad så de kommer väl ut också vad det lider. Kul att du ser detaljer i bilden. Ha en trevlig helg du med Kenta. Fina dagens idag och igår. Nordbergs möter jag varje morgon mellan Gävle-Uppsala.

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2006-03-09

Hej Kenta hoppas servern funkar som den ska nu va här o kikade men det syntes inga bilder då när det va service på data grejerna ;) men nu ska vi ta veckans bilder under luppen och ett par dagnes
rad 1 den gammla chpis bilen fotade jag i somras här i stan finns en bild på den hos kattis, fin blå buss, poståkeriets e bra lika var dom än kommer från, kul med en premium på bild
rad 2 kul med en vit premium denna gång *haha*, jp vis bilar ser man vid coop här i stan då och då , en fin timmer bil, och en lill volvo med rejäla lysen
rad 3 ovanliga färger på wist volvon , kul med en lift dumper bil , gillar färgen på den blå scanian
rad 4 fin vit est merca , men vad nu en fin 143 a =) *jippie* svempa bilen va ju ganska ok den med ;)
rad 5 schenker bilen va snygg, vara volvon har varit med förut om jag inte har fel , jaha en gul buss på denna rad
blande dagen gillar jag ramnäs bilen lite extra men har aldrig sett den förut öhlnder fh:n va inte dum den heller
Ja, det var nån uppgradering på servern häromdagen. Men nu så ska allt funka igen. Jag tackar för dina många kommentarer! Ha det bra!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2006-03-09

Hej Kent! Nu är jag här för fjärde gången och kollar på veckans. Kollade redan i måndags kl 00.30 men orkade inte skriva nåt då. Var nog för trött. Fast nog om mina förehavanden, nu över till bilderna.

Rad 1: Bergslagens Volvon tar hem segern där. Fin bil och bild. Vita Volvon från Österrike hamnar på plats två. Ren o fin postis också, en tredjeplats.

Rad 2: Tyska Renault Magnum plockar hem poängen där. Jättesnygg bil tycker jag. Måste vara en ny modell det där?
JP Vis & Son, hmm undrar om det är samma två som jag mötte i veckan? Kan det va. Holland-Sverige ja det är nog en fin linje, skulle man köra.
Englunds timmerbil den äger visst Volvo nu. Den ser fin ut trots åren i skogen, bara en buckla i vänster hörn på kofångaren, annars så. Ett välskött fordon.

Rad 3: Gillade sopcontainerbiln bäst där. Ja tänk en sådan har man kört. Första året på GDG 1978-79 körde jag sopcontainers med en nos-Scania, en L56 med gul ratt. Fin körning, åka runt och hämta containers och köra ut till Forsbackatippen. Tippa ur den och köra tillbaka den till kunden eller till någon annan kund. Sedan hämta nästa container. Slappt jobb, lagom långt att åka också, Gävle Forsbacka. :)

Rad 4: Den vita Merca Actrosen blir favorit där. Hmm undrar om Snowman uppdaterat sin sida än med bilder då? Han har ju fått sin nya Actros nu. Måste kontrollera det. Nordgrens Volvon den körde jag om igår. Streamlinern va fin.

Rad 5: Den mycket rena Schenker-Scanian tar hem spelet där. Helfräsch bil. Jättesnygg buss också. Tufft med 4 extraljus däruppe, dom lyser nog långt dom. Är det Lightforce tror du? Hejdå.
Hej och tack för de utförliga kommentarena! Jättekul att läsa om dina intryck. Den tyska Renaulten är ingen Magnum, den är av modell Premium. Den är lite mindre och ser lite annorlunda ut jämfört med Magnum. Extraljusen är av märke Bosch, men de lyser garanterat upp i Värmlandsskogarna. :) Hej svejs!

Name: mattheu-schroen
City: grathem hollanda
Homepage: http://www.theustrucksite.tk
Date: 2006-03-07

Hello very nice site.
keep on trucking
greetings mattheu
Hello and thank you! You have a nice website too!

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.hegges.se
Date: 2006-03-07

Dagens bil 7/3 Henry Möller var en fin R500,verkar var fina bilar i det åkeriet.

Veckans:
Är inte lika duktig som dig att kommerntera bilderna så det får bli på mitt vis

Rad 1. Bild 1 reserv bild 2

Rad 2. Bild 4 resev bild 2

Rad 3. Bild 2 reserv bild 4

Rad 4. Bild 5 reserv bild 1
Svempas fina bil kan man ju inte gå förbi.

Rad 5. Bild 2 reserv bild 1

Här är det 11 grader minus nu.
Jag tackar för dina kommenterar, det är trevligt att läsa, oavsett hur/vad du skriver. Har aldrig hört ett ovänligt ord från dig, Hegge...

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2006-03-06

Håjt Kenta!!!Efter att vaknat upp med -26*,och en dag med sol från en klar himmel,har vi nu bara -18*.Istället för en promenad med Doris,väljer jag att njuta av dina fina veckans.Fast du hade en kyckling gul Carrus,och en snygg 404a,måste ändå topp plaseringarna gå till lastbilar,3a blir den grön/rosa FH16,2aG:T Englunds Volvo...Och segrar gör Bergslagens Volvon....Torde vara ensam om den bedömningen*L*Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
-26? Då hade jag nog inte ens gått ut... hehe... Doris vill väl knappt gå ut hon heller kan jag tänka mig. Eller så är hon härdad.
Tackar för dina kommentarer! Välkommen tillbaks om en vecka!

Name: Tobbe
City: Karlstad
Homepage: http://
Date: 2006-03-06

Tja Kenta!
Såg att min gamla pärla från Börje Jönsson var med bland bilderna (PDZ 495) Du får ta dej en tur till Karlstad och fota de nya bilarna som de har skaffat

//Tobbe
Hej! "Din" bil är faktiskt fotad i Karlstad, i somras tror jag. Det lär säkert bli någon resa förbi där den kommande sommaren också. Skall hålla utkik då. =)

Name: Kattis
City: Habo
Homepage: http://kattis60.se
Date: 2006-03-05

Hej. Kolla runt lite igen. Tjecken var mycket rätt från Hradec Kralove. Det kan man inte se på dom nya skyltar tyvärr. Tar tid att vänja sig vid dom. Mycket fina foton igen.
Idag var nog kallaste natten i år. -20 hade vi och jag ser att vättern håller på att lägga sig. Kanske fryser den igen i år. Det var nog 10 år sedan den gjort det. Ha det gott, så hörs vi! Kran
Hej på dig Kattis! Jaså, har de fått nya skyltar i Tjeckien? Det är mer än vad jag visste faktiskt.
Kallt har vi häruppe också. Är trött på vinter, snö och kyla nu. Längtar till sommaren...

Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
 

Sample from the gallery

 
Lastbilsgrossisten
Rindab
Tidningen Proffs
Diodhuset
Queen of the road
   

Copyright © 2003-2020 Truckphotos.se