START
Main page
Information

PHOTOS
The last 50 photos

GALLERY
Trucks
Buses
Other vehicles
Truck Shows

SEARCH
Search vehicle
Search geographically

OTHER
Statistics
Guestbook

CONTACT
info@lastbilsfoton.se

 Name
City, Country
Email-address
Homepage
Message
   
 
Please leave a message and tell us that you have been here and looked around.

What do you think about the website and photos? Are you satisfied or do you miss any feature?


Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2005-06-18

Tjena här igen o kollan den nya fina sida vi har fotat nästan helt samma bilar på ntt men mina e inte utlagda än det kommer senare trevlig helg
Jag ser framemot att få se dina bilder! Inte så konstigt om vi fotat samma saker, och det gör ju ingenting. Det är roligt ändå att kolla!

Name: E
City: Årsunda
Homepage: http://
Date: 2005-06-18

Du..., skulle inte gö nåt om det damp ner nån sån där bild i mail-lådan vettu. ;-)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-06-18

Va bor Tompa i Borlänge? Nämen! Va fasen..
Aha där kom ditt foto av den dära flisbilen. Ser bra ut. :)

Name: Tompa
City: Borlänga
Homepage: http://
Date: 2005-06-18

Snygg sida du!!
Nämen!? Tack, Tompa! Roligt att se dig här!!

Name: Nikke
City: Malmö
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

Hejsan....Tittade genom dina bilder från Norway Truck Trophy, min favorit blev helt klart den gula och lila 580 från Transportservice i Häradsbäck...Såg grymt rå ut på nåt vis...Men även en tio poängare till hela sidan, du har verkligen lyckats!!!

Tack för mej
Det är många som gillar den där timmerbilen, och jag kan bara instämma. Den är jättefin! Roligt att du gillar den nya sidan! Det är såna här fina ord som får mig att fortsätta! :)

Name: fordraggarn
City: norrköping
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

ojojoj va snyggt du har gjort! smidigt med automatisk uppdatering med, hoppas att det sparar en del jobb... nån dag när jag har mer tid ska jag kolla igenom alla foton, idag nöjde jag mig med norgebilderna. många läckra lastbilar där! både inhemska och "turister". Trevlig helg!
Hej kollega! Tackar så hjärtligt! Smidigt med självgående uppdatering ja, då slipper jag uppdatera manuellt (som tidigare), vilket kunde bli problem om man var bortrest och inte hade tillgång till dator.

Name: E
City: Årsunda
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

Jaha du... Du gillade mina "fotokunskaper". *ler* När får jag se dina kunskaper då undrar jag nyfiket? hehe ;-)

jo just ja. "Wild Cat" va läcker..
Men du... Du får ju se bilder tagna av mig varje dag ju! ;) Tänkt på det? Men jag vet vad du tänker på... Kommer inte upp här på sidan iallafall, det känns som fel avdelning för detta... :)

Name: Ewa
City: Stockholm
Homepage: http://www.2005.husbuss.net
Date: 2005-06-17

Det var Nostalgifestival på Tångahed i Vårgårda förra helgen. Det hade tydligen regnat så in i h-e. Alltså så borde det bli fint till lastbilsutställningen.
*håller tummar å tår*
Säger du det? Ja, det lär ju inte bli sämre väder än förra året iallafall, så det känns ju om möjligt ganska tryggt förstås... Jag håller mina tummar och tår också, så ska du se att det blir kanonväder!

Name: Jakob
City: Rottne
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

Dagens var läcker. Gillar frontskyddet.

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

utställningen från Norge och jag menade. Rolf Thurhagen Åkeri AB i Fåker, Bilar

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-06-17

hej . Jag kollade på Utställningen sen när jag ser Volvo FH16, Rolf Thurhagen Åkeri AB i Fåker bilar så ser det ut som 2 modellbilar det va rätt häftigt

Name: Kattis
City: Habo
Homepage: http://www.kattis.just.nu
Date: 2005-06-16

Kollade den nya sidan. Mycket fin. Fina bilar från Norge. En del känner man ju igen förståss. I Gästgalleriet gick bilderna inte förstora, men du vet säkert om det och jobbar på det. Kika in till mig och beundra en *Tatra*. Kram Kattis
Ojdå, jag hade missat ett litet tecken i koden, men nu funkar bilderna i gästgalleriet igen. Kul att du gillar nya sidan! Jo, det fanns en del bekanta bilar i Norge, men det fanns även en hel del nya, som jag inte sett tidigare. Vi ses på Vårgårda antar jag? Ha det så bra!

Name: Jesper Persson
City: Ulricehamn
Homepage: http://
Date: 2005-06-16

Tjena !

grymt snygg sida du har fixat fram ! man har ju liksom sett fram emot detta lite... hehe.. nä.. jätteroligt att sidan är tillbaka !

fin dagens med !
Tack, tack för de dina orden! Roligt att du har sett framemot detta! :)

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-06-16

Grymt kul att din sida är tillbaka igen :D Jag har länktat
Jättekul att du tycker det! Jo, jag har ju fått höra att du saknat min sida, men nu är allt som det ska igen... hehe...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-06-16

Grymt läcker bil i dagens foto! Ojoj. Perfekt foto oxå. Inte det minsta sudd, inte ens i hörnen. Bravo Kung Kent. :)
Jo den där bilen jag har på framsidan, det är en R500 på E.Sundéns. Dom har två sådana nu, "din" blåa och den där gula. Såg den i Tönnebro en natt. Tyvärr blev fotot mycket suddigt så det kommer inte att visas för publikum.
Tack för du var förbi och kollade 'veckans'. Hade inte så bra foton denna gång, men det blir bättre till helgen. Fotade två R500 i morse i ett soligt Tönnebro. Och en Mohlinare oxå med demobil FH16 som dragare, det stod "Skånebil" i takskylten på den. Det blir grejer det. :)
Jaha vi har en kanondag idag! Solen värmer som bara den och klarblå himmel är det. Helst vill man ju åka till stranden nu, men eftersom man ska jobba ikväll igen så är det bara att sova bort dagen. *snyft* Kom hem från nattpasset kl 8 i morse, nu är hon 9:18. Börjar kl 19 ikväll. *usch*
Man tackar för det! Fast det var väl mer kamerans förtjänst än min, att bilden blev bra... hehe... Ser framemot kommande bilder hos dig, för det verkar bli en riktigt fin samling. Trist för dig att du måste sova på dagarna, i detta varma väder!

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://http://www.geocities.com/dackbengt/
Date: 2005-06-15

Håjt Kenta!!!!Kul att du är tillbaka.Det är jag också med ny adress
http://www.geocities.com/dackbengt/
Ha en bra vecka..Mwh;Bengt
Håjt på dig med! Roligt att du är åter i cyberrymden. Givetvis lägger jag till din adress till min kommande länksamling! Ha det så bra!

Name: michelle
City: maaalmöö
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

Nice work Kenta! :P
Thank you baby! ;-)
Vi ses i sommar!

Name: Lennart
City: Falkenberg
Homepage: http://www.lilltroll.com/
Date: 2005-06-15

Vad roligt att du kom tillbaka.
Du har fått till en mycket fin sida igen, snygg design.
Fint med sökfunktionerna också.
Så du var i Momarken i lördags, tyckte jag såg dig men var osäker på om det var du.
Bilderna därifrån är väldigt bra. Det var mycket fint att fota där.
En del av mina bilder från Norge kommer ut på lördag (del 1).
Ser framemot dina förbättringar också.
Tackar för de goda orden. Jaså, var du också i Norge?? Du skulle ha kommit och hälsat. Jag vet nämligen inte hur du ser ut. Men jag sprang runt där några timmar bland alla lastbilar iallafall, så det var säkert mig du såg! Ska bli intressant att kolla dina bilder också! Ha det så bra!

Name: Ewa
City: Stockholm
Homepage: http://www.2005.husbuss.net
Date: 2005-06-15

Oj oj vad fint du har fått till det.
Härliga bilder från Norge. Kul att det var så mycket bekanta bilar, du träffade väl på massor av roligt folk oxå kan jag tänka.
Ses väl på Vårgårda hoppas jag.
Kramis
Åhh, jag tackar för det! Det var en hel del bekanta bilar i Norge ja, men även en del nya läckerheter, ja du har ju själv sett! Jag träffade inte några bekanta alls, men tydligen fanns det några där i vimlet som jag tyvärr missade. Vi får ses allihop i Vårgårda istället, det ser jag framemot! Hoppas det är mindre fuktigt i år..... *kramas*

Name: E
City: Årsunda
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

hehe.. jo en gillar ju när det putar ut lite framöver.. *skrattar* Nä, va fan så kan man ju inte skriva *skrattar ännu mer* Så du fick bilden ändå.. attans amalia.. *skrattar så kinderna blir röda, eller det kanske dom va innan... hmm...* nåja, den hamnar väl ändå inte i Gästgalleriet gissar jag... :-)
Må så gott så hörs vi! *kram*
Det är nog lika bra att jag inte skriver så mycket här va? *flinar* Men du är duktig på att fota, så jag tar gärna emot fler bidrag av samma sort. Inget som hamnar i gästgalleriet dock, de platsar nog inte riktigt bland alla bilar... ;)

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.heggestrucking.se
Date: 2005-06-15

Ja det var nog som jag väntat då det gäller dig, att göra en sådan fin sida är mycket arbete,men det är väl kanske bara vi som håller på med dena hobby som vet det.
Har gjort en liten rundvandring och måste säga att det är SUPER bra.
Ja nu har man ju något att titta på varje da igen, dagens foto lockar ju bland annat.
Tack Kenta för att du är med på nätet nu igen.
Tack så mycket käre du! Jo, det är många timmars arbete, mer än vad många kan tro. Har dessutom gått igenom ALLA foton och redigerat dem, för att de ska se bättre ut. Många var lite sneda och oskarpa, det fanns en massa skog och annat som jag nu klippt bort, så att bilarna utger huvuddelen i bilderna. Dagens foto kommer varje dag nu, och inom kort ska jag väl även lägga upp lite fler bilder (typ "veckans"), men det får bli en annan dag... :)

Name: Jakob
City: Rottne
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

Sidan är grymt snygg nu!!Har redan kollat igen bilderna från Norway Truck Trohpy. 1:a på min lista över bilar jag inte sett innan (nykomlingar) blir Pro Line´s nya FM9. Otroligt läcker. Skulle inte säga nej till om man fick köra den. Den delar första platsen med Arnfinn Telhaug´s röda FH16. 3:a blir Transportservice´s Volvo R580. Scania borde det väl vara eller. Kanske Scania och Volvo gått ihop? Kanske ska ta 4:an istället. 4:de platsen går till R580 brevid. Tycker den påminner om Tor-Björn Eng´s Scania.. Och 5:te platsen tillslut går till den svarta Renault Premium:en..
Nu vågar jag inte skriva mer..Blir kanske en gång till för att ta "Mästarna"...Slut Del 1!
Ha det så bra!
Tack för kommenterarena om sidan! Givetvis skall Transportservice´s bil vara en Scania och inget annat, men det är inte så konstigt om det inte skulle finnas några fel alls här. Har redigerat felet nu.

Name: Linda
City: Ö-a i väster
Homepage: http://www.lindakroon.com/
Date: 2005-06-15

Ja, va skall man säga?? Jag blir stum av beundran...
Säger bara KANON!!! :-)
Bra jobbat.
Ha det gott!
Kramar i massor.
Vad du är go, tjejen! Tack så mycket!

*kramas massor tillbaks också*

Name: Elin
City: Årsunda
Homepage: http://www.truckerelin.tk
Date: 2005-06-15

Hallo Kenta..
Fasen så fint du har det. Du va saknad när du va borta, men det har du nog förstått redan.. :) Gillade nosarna i norge.., men det hade du säkert gissat redan att jag skulle göra.. hehe


ha d gott!
Jo, jag vet ju vad du är svag för... hehe... Tack för din bild förresten, som dök upp sent igårkväll, när jag satt här och arbetade på det sista. Då gick allting mycket lättare sen.... ;)

Nu är det dags för Dig att ta tag i Din sida också! ;)

Name: MalmöDragaren (ANKAN)
City: Malmö
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

Hallå Kenta !! Underbara bilder,både på stora och små monster.
Skall själva ut på en fototurné nu i eftermiddag då skall jag på väg till Sundsvall...
V8 muller e GÖTT.....
Skall sända över bilden på min dragare till din samling
Ha det bra så länge....
Hej hej! Tackar så mycket för de goda orden. Ja, du får gärna skicka över lite bilder på din lastbil. Det ser jag framemot! Kör lugnt till Sundsvall!

Name: scania
City: europa
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

hu e skiit dä hä siido tå int man kan ta jan na bildre.....he sko jo va bra in siido om man sku kuna he....

Name: Wesse
City: Timrå
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

Wow, kanon snyggt Kenta. Du är en hejare på html du.
Nu ser man att väntan på din sida inte var förjäves.
Tackar så mycket, Wesse! Jätteroligt att höra. Desto tråkigare att din sida är nedlagd. Du har inte planer på att starta upp den igen? Den är saknad...

Name: Krille
City: Motala
Homepage: http://www.krilles.just.nu
Date: 2005-06-15

Ooooaaoo! Inte dåligt! Imponerande. Va bra de blev. Grattis, eller va säger man? Betyg: MVG och ändå är det inte färdigt..
Må väl till nästa gång. (Min sida vilar...)
Tack, tack för det fina betyget! Synd att din sida är nedstängd, men den kommer kanske upp igen?Jag hoppas det! Ha det så bra!

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2005-06-15

Kanon snyggt!! ska fixa länken senare i dag kollade på norway truck tropy bilderna och dina ser ut att ha klart mindere folk på dom än mina du glömde komentera veckans hos mig när du gjoerde reklam för din fanstastiska sida!
Attans, jag missade det! Men jag får skylla på att jag var så trött när jag var inne i natt... Har åtgärdat det stora misstaget nu! ;)

Name: Maria
City: Uddevalla
Homepage: http://www.christianssons.com
Date: 2005-06-15

SNYGGT! Helt otroligt. Det här gillar jag. Jättesnygt och väldigt lättöverskådligt. Jag ska genast hämta en ordbok och slå upp fler superlativ som passar denna sida. Bra jobbat Kenta!

Det var kul att se bilarna från Momarken också.
Tack snälla, söta, rara, underbara, fantastiska, goa Maria! Roligt att man lyckas ibland, och det verkar som om detta har gått hem... Synd att ni inte också tog er över till Norge, men vi ses i Vårgårda istället! Må så gott, båda två!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-06-15

Ja nu är jag här och glor igen. Kollade igenom alla Norgebilderna. Grymt vackra bilar allesamman. Jag har två favoriter: Timmerbilen Scania R580 från Häradsbäck, och på sida 2 Knut Engers läckra Scania. Men alla andra var så fina de med så de får delad tredjeplats. Kul att se Sören Thyrs nya i dagens foto oxå. Hade inte sett den.
Jag håller med om att Häradsbäcks-Scanian var snygg! Jag lade min röst på denna faktiskt (så nu vet alla det *s*). Det fanns många fina bilar där... Sören Thyrs nya är också fin ja! Sprillans ny, eller åtminstone näst intill...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-06-15

Oj, det här är nog den snyggaste sidan jag sett i hela mitt liv tror jag. Väldigt avancerad oxå med alla sökfunktioner. Jag kollade på DHL-bilderna och såg då fotot på min bil, så då blev det söka av på åkeriets namn förstås. Och se - du hade en bil till med E.Sundéns Hägersten! Den blåa R500:an. Himla kul.
Jaha han har varit i Norge oxå på lastbilsutställning? Mycket bra foton var det. Tänker inte ta ut någon favorit eftersom alla bilar var så snygga.
Men jag säger Grattis till denna fina sida! Det här har du gjort bra Kenta. Hoppas du slipper alla lastbilsköpare nu oxå. Klockan är mycket (02:18) ögonlocken börjar kännas mycket tunga..zzzz... godnatt. Jag kommer åter i morgon och kollar runt mera.
Tack snälla du! Det var väldigt fina ord! Kul att du upptäckte funktionen där man kan klicka sig vidare till alla bilar från samma åkeri. Inte så svårt att koda, men förhoppningsvis uppskattat.

Jo, jag var till Norge i helgen som var. Det blev både många mil (115) och många bilder. Men det var trevligt!

Name: Victor
City: Göteborg
Homepage: http://
Date: 2005-06-15

Jag tror jag är en av dom första besökarna på din nya sida. Måste säga att du lyckats rejält. Man visste att det skulle bli bättre, men så här bra? Wow, du har lyckats rejält! Din sida är den bästa får jag nog säga, av dom som ligger ute på nätet med lastbils bilder. Du har det mesta, bra kvalite, väl sorterat, brett utbud med dom flesta åkerierna samt att hela sidan är lätt använd. Jag har besökt sidan sedan den kom ut på nätet, och den blir bara bättre ju mer tiden går! Jag målar själv bilar i paint och undrar ifall du har plats att lägga ut även sådana bilder på hemsida? Kan i så fall maila över några. Lycka till med sidan och fortsätt med det du gör, för ingen annan kan göra det bättre!
Ja du, nu var du nog först! Kul att du gillar det arbete jag åstadkommit. Jag är inte riktigt nöjd själv dock. Jag hade andra, och fler, idéer men dessa får jag ta med tiden. Nu är sidan ute iallafall. Att vara bäst, ha mest och så, det är ju roligt att du tycker det, men det finns dem som har fler bilder än mig... ;)

Jag kommer nog att hålla mig till just "foton" här på sidan, men varför inte starta en egen sida? Det är inte så svårt i dagens läge. Och alla sådana här sidor blir alltid välbesökta!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-22

Hej på söndagsförmiddagen! Inte ska du lägga av inte, bara för jag råka få syn på några snygga bilar, hehe. Nej nej, inte då. Tack för du var förbi och kollade samt skrev ner intrycken. Din dagens bil(d) den har jag ej sett förr. Läcker på något vis med gröna ränder.
Här gassar solen på min balkong, så nu måste jag gå ut o sola lite. Får ju inte försitta tillfället, det kanske regnar i eftermiddag vem vet? Ha en bra dag, hejdå.
Nejdå, inte ska jag lägga av inte. Jag kommer att fortsätta, var så säker! Så lätt blir ni inte av med mig... hehe...

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-21

Va kul att du känner dig hemma på min sida. :-) Fast det är inte postgult direkt, och inte påskgult heller som en del tycks tro. Det är Scaniagult! Fick inspirition av R500:an som jag körde några nätter i veckan, gul o svart var den. Tyckte dessutom min sida var lite väl gråblek, har tyckt så ett längre tag. Men nu är allt bra igen. :-) Fin bil i dagens, heja Streamline! Väldigt bra foto oxå. Adjö.
Jag anade att det var Scaniagult, eller möjligtvis DHL-gult. Jag kommer att ändra lite färger på min sida också, då jag känner att den skulle behöva en liten uppfräschning.

Name: fordraggarn
City: norrköping
Homepage: http://
Date: 2005-05-18

hej gulingkollega! dagens var riktigt läcker! veckans va inte dumma dom heller. favoriten är nog Oves, snyggt med ASG bilar! Påkab bilen är tagen på åkeriet i Örebro? gården känns bekant. men jag brukar inte se den i dagsljus.... hade gött!
Hej på dig! Tackar för dina kommentarer! Och du har rätt angående Påkab-bilen. Den är tagen i Örebro.

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-05-18

Tror jag såg dagens bild igår faktiskt ? men är inte helt säker. en fin bil är de :)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-18

Ojoj dagens var verkligen läcker! Kan just tänka mig hur ombonat och rent o fint det måste vara ini hytten oxå. Mycket läcker bil.

Name: Mikro
City: Visby
Homepage: http://www.romagrus.se
Date: 2005-05-18

hej du!
dagens var en riktig läckerbit!
*dräglar* ;) ha de bra å fortsätt plåta snygga lastbilar! :D

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.heggestrucking.se
Date: 2005-05-17

Jaha bilbyte i dagens medan jag skriver i GB.
Den bilen får ***** av fem av mig

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.heggestrucking.se
Date: 2005-05-17

Fina foton i veckans igen,denna gång fastnar jag för Owe petterssons ASG Volvo,håller med Däckbengt.
Som vanligt bara skitväder.

Name: Maria
City: Uddevalla
Homepage: http://www.christianssons.com
Date: 2005-05-17

Fin R i dagens.
Hur har ni det i Gävle? Fast du bor på andra sidan av stan va? Eller har jag fattat det fel?
Du har fått mail av mig med lite svar.... :)

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.dackbengt.tk
Date: 2005-05-17

Håjt Kenta!!!Här kommer en hälsning från Dorotea,som fick en par tum snö i natt...Fina bilar även denna vecka....Och min röst faller på Ove Petterssons FH12a.Blir lite nostalgisk,när man ser ASG och de gamla färgerna...Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Snö i mitten av maj? Jag är inte avundsjuk, även om det inte varit någon vidare värme här heller. Dock har snön hållit sig borta, tack och lov!

Name: Niclas
City: Kramfors
Homepage: http://
Date: 2005-05-16

Fanns väldigt fina bilar.. Föredrar nya r-serien..

Name: Mellis
City: Gevle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-16

Gissa vem som ska få köra hyrbil Scania R500 i natt och kanske fler nätter oxå? He he h e..
Hehe... ja inte var det jag inte, så det måste vara DU!

Name: Dimman
City: Västerås
Homepage: http://
Date: 2005-05-16

Tjenare Kenta !

Bilden på Bk´s bil måste va gammal . Ser ut att va tagen på Scania i Västerås .
Det står numer Berqkvist i insjön på sidorna på bil och släp .
Hej! Du har så rätt, så rätt. Minns inte när bilden är tagen, men det måste vara förra sommaren. Kanske kan det stämma?

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2005-05-16

Hej kenta jo jag har oxå bild på den när den e mr bean lackad men det är ett gammalt fotto kul att du såg att det va samma bil =) ha nu en bra vecka o fota mycket

Name: marco
City: mpj
Homepage: http://www.webalice.it/m.pirola
Date: 2005-05-16

Where can I find more photos of the Scania Longline by Svempas???? Very great truck!!!!

Name: Miakel Haraldsson
City: Jönköping
Homepage: http://
Date: 2005-05-16

Hejsan snygg sida föresten peterbilten är en 379 hade gott and keep on trucking
Jag tackar för den informationen! Kul att du gillar min sida!

Name: Patrik
City: Skövde / olssons Åkeri
Homepage: http://
Date: 2005-05-16

Fanns en hel del trevliga bilar att kika i. Personligen föredrar jag den bilen jag har nu, en Volvo FH12 460.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-16

Nej men se! Du har ju fotat "min" bil, DHL:aren på kort nr 1. Så roligt, ja då tar jag ju den som favorit denna gång såklart. En fiin bil. :)
Favorit nr 2 får bli Hampus snygga R164 på bild 7, ser riktigt bra ut. Alla bilder var lika bra förstås, som vanligt. Jaså har vi fotat samma bilar säger han? Dilemma dilemma. This town ain't big enough for the both of us. *flabb*
Vill oxå säga at Lillseles coola Merca i dagens är urläcker! Har mött dem ett par gånger men ej lyckats fota. Har ju kört Merca själv så jag vet att dem är väldigt sköna att fara omkring i. De där stora är det dessutom plant golv i, och det är ju helt underbart. Dessutom var det V8 i den där, helt perfekt. Hoppas jag oxå får fota dem en dag.
Hejdå, ha det så bra.

Name: Arnold de Best
City: Wormer
Homepage: http://
Date: 2005-05-15

O man,I like your site.may be you can help me with a job in sweden or norway.I have 30 years int.experience international.I live in holland.succes.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-15

Jaså han är hemma nu igen, ja va bra. :) Hoppas det var en rolig tripp o så. Streamlinern i förrgår var mycket läcker, och även Volon igår. Prisma hmm vad kan det vara då? Låter som glasögon. Det var en fin bil iaf. Nu ska jag fortsätta med veckans pics, hejhopp.

Name: Linus
City: perstorp
Homepage: http://
Date: 2005-05-14

tjena kenta!! kunde du inte haft en kategori för ADR - Haanpää . hade varit skoj efter som ena åkeriet ligger här nere i perstorp .. sug på ide'en :) ..ha'De bra :)
Hej! Visst kan jag det, det ska jag ordna i samband med en kommande ombyggnad av sidan...

Name: Rickard
City: Sundsvall
Homepage: http://www.izy.se
Date: 2005-05-14

Ang. Snygga bågar (insänt av Conny 12/5)
Jag håller helt klart med diG!! Jag har nyss bytt bil till en ny Volvo Globetrotter, funderar på att köpa en IV-Light till den och en takbåge. Tror jag kan bli snyggt. Det är en annorlunda båge som gör att ja kommer att sticka ut ur mängden..:) Slut med tråkigt fula Trux-bågar för mig!

Name: Patrik
City: Jönköping
Homepage: http://
Date: 2005-05-13

Tjena... Hoppas allt är fint uppe i Gävle... Tänkte bara hjälpa dig med Dagens 8/5 fotad i Jönköping. Klintens Åkeri i Stockholm. Ha d gott
Hej hej! Jag tackar för denna värdefulla information. Titta! Nu blev sidan ännu lite mer komplett! :)

Name: berra
City: stockholm
Homepage: http://
Date: 2005-05-13

tja. iron maiden passar bra när man är ute och kör men man måste ha bra högtalare

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.dackbengt.tk
Date: 2005-05-13

Håjt Kenta!!!Som vanligt fina foton i veckans....Jag väljer att lägga min röst denna vecka på Jokkmokk Johanssons Scania....Och så vill jag önska herrn en TREVLIG HELG"""

Name: BENDAF430
City: Grootebroek Holland
Homepage: http://www.truckfreakz.nl
Date: 2005-05-13

Photo's from the first dutch TRUCKSHOW (Medemblik)
Check it out

http://www.lastbilar.dk/ RULES!!
Hehe.... thank you!!

Name: simon
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-05-12

Ja en NP i dagens ;) Fina bilar de dära...

Name: Conny
City: Göteborg
Homepage: http://www.izy.se
Date: 2005-05-12

Snygga lastbilsbågar
Ni som söker lastbilsbågar med ny design..o inte så tråkig som Trux och Kama's tex...så har jag hittat en bågmärke som heter IZY. (www.izy.se) Jag har köpt en Frontline XL till min Scania R-serie C19. Min bil blev j-la grymt snygg med den bågen på..Dom har flera andra bågar å..både till Scania och Volvo. Kolla ni å..;)

Name: Mellis
City: Gevle
Homepage: http://
Date: 2005-05-12

Undrar vad som hade hänt med lilla fiskmersan förresten? Halva kofångaren var ju borta? Kul att skåda en Streamline oxå, dom är läckra dom. Gäller att fota så många som möjligt av dem, för det finns inte alltför många kvar..
Om du tyckte att den där Streamlinern var läcker, så ska du se den som kommer som dagens bild imorgon fredag.... oj oj oj, säger jag bara! ;)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-12

Ja great veckans bilder! Som vanligt. :) Ska jag plockaut en favorit så får det bli Haanpääaren den här gången. Så så fin ut på någe vis, vet inte riktigt varför.. skenet i bilden kanske? Alla bilder var iaf bra, kul att se en Jokkmokk oxå. Jag fick fota av alla deras bilar då jag var där o fotade den nya R500:an de kommer ut så småningom. Såg (och fotade) förresten en silverfärgad Savikko häromdagen en 124-470 dragare. Dom kanske gått ifrån den där färgen du tyckte var blek? Lägger ut den i helgen så får du skåda.
Tack så mycket för alla kommentarer! Mötte en av deras nya Scanior i Stockholm förra fredagen, vet dock inte vilken av dem det var. Mycket fin!!

Name: Mikael Söderholm
City: Örebro
Homepage: http://
Date: 2005-05-10

Tjena :)

Himla bra sida men Ni har glömt ett stort åkeri i Örebro och det är ÖGS. Men annars finns det mesta med, jag saknar även Isbjörnsbilen och då menar jag inte METAB eller Valbo utan Zippos lastbil med dekorerande lastbil och släp med isbjörnar. Han kör sitt ekipage från Skövde till Norrland. Om Ni kan ta några bilder på hans Scania och några bilder på ÖGS så blir Er sida ännu häftigare.

Mvh
Micke on the road
Hej! Glömt och glömt... Bilarna har inte dykt upp där jag har varit, så enkelt är det. Den så kallade isbjörnsbilen finns dock med på två ställen. Du hittar den under Scania sida 25 samt 33. Varav den sista faktiskt är fotad i just Örebro.

Name: Mark
City: Emmeloord ( Holland)(Netherlands
Homepage: http://www.rimatransportemmeloord.tk
Date: 2005-05-09

Hello,

I like your site!! Nice pictures of great Scania's, I also like your country Sweden, I Come very often in Sweden with my dad he drives a Scania 143 v8 420.. keep going like thit!!

Greetings from the netherlands,

Mark
Hello! Thank you very much! You have a beautiful truck too! Drive carefully!

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.heggestrucking.se
Date: 2005-05-09

det var en kanon fin bil du har idagens ,mycket bra foto med.
Äntligen skiner solen en stund, men det varar väl inte så länge.
Har inte kunnat ta ett enda foto snart på en hel vecka. var väl lite onödigt vetande kanske.
Ha det bra i veckan
Ja, det var en riktigt fin tankbil det där. Hade tur och kunde fota den mitt emellan regnskurarna. Trist när det regnar annars. Är inte roligt att vare sig gå ut eller fota något.

Name: Emil
City: östersund
Homepage: http://
Date: 2005-05-09

en bra sida

Name: alexander
City: gävle
Homepage: http://
Date: 2005-05-09

jag tycker lindbergs nya r-serie var helt okej

Name: BENDAF430
City: Holland, Grootebroek
Homepage: http://www.truckfreakz.nl
Date: 2005-05-09

very soon on www.truckfreakz.nl the first photo's of the first truckshow in Holland! TRUCKSHOW MEDEMBLIK! and keep going with your site, I still realy like that R longline!!! laters
Thank you for the information! I will come over and watch your photos...

Name: Mellis
City: Gefle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-09

Oj dagens bild det var verkligen en snygg Scania! Den svarta häromdagen var lika cool den, wow. Har du fotat den med nya 7 megapixkameran? Väldigt ren och klar bild var det.
Nej, de är båda tagna med den gamla 2.1 megapixlaren. :) Men det blir ju helt okej foton ändå!

Name: anton
City: växjö
Homepage: http://http://www.sunecarlssons-akeri.se/Assembler2.asp?Sida=&TreeID=&CustomerID=1529&requirepass=&postedfrom=&objecttype=
Date: 2005-05-09

hej..mycket fina lastbilar

Name: Henrik
City: Malmö
Homepage: http://
Date: 2005-05-08

Hej Kenta,

Fina bilder denna veckan på veckans bilder. Jag tittar varje dag på din hemsida.

Hälsningar
Groeten
Viele Grüsse,

Henrik
Hej och tack Henrik! Har några trailerekipage på gång inom kort... och dessa gillar väl du? :)

Name: hans verbree
City: hoek van holland
Homepage: http://
Date: 2005-05-07

its a verry nice site with pictures.succes and reagards.hans
Thank you very much!

Name: Spoolder
City: Gronau
Homepage: http://
Date: 2005-05-06

The greatest i´ve ever seen!!!!
Ahhhhh! Thank you! :)

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-06

Dagens

1 maj: Uuursnygg!! bengt har fina bilar han
2 maj: Cool Volvo, hade inte sett den, fint foto.
3 maj: Jaha dom har fått ut den nya timmerbilen nu? Sr väldigt fin ut där den kommer.
4 maj: Förväxlar alltid den med en buss då jag ser den på avstånd, det är kjolarna som gör det.
5 maj: Åka buss är roligt :)
6 maj: Ruskigt fin bil/bild.

Nu ska jag fara o hämta min 3G-telefon på posten, har du sådan Kenta? Man kan se varandra när man pratar i dem. Det här ska bli roligt. :)
1 maj: Japp, jag håller med. Många har han också!
2 maj: Fotad på Rälsgatan nyligen.
3 maj: Fotade den visst första dagen den var i trafik.
4 maj: Ja, påminner om Mercedes Econic tycker jag.
5 maj: Köra är också roligt! :)
6 maj: Eftermiddagssolen lyste rakt i pannan på den...

Lycka till med nya telefonen!

Name: Sanna
City: Varberg
Homepage: http://
Date: 2005-05-05

Tjena!
Snygga bilder, fin sida. Synd att man inte kan ta bilderna, hade varit fint till mitt arbete.
//Sanna the trucker =)
Hej Sanna! Du har fått mail...

Name: simon
City: Gävle
Homepage: http://
Date: 2005-05-05

hej. scanian som kör för opel va lackerad i Grödinge´s färger såg jag . men den är fin för det :D

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-04

Snygga veckans bilder, precis som väntat. Det var svårt att välja favorit, men R144-530:n får bli den slutgiltiga vinnaren. Tyckde den var läcker på nåt vis. Haanpää och Morgårds timmerbil var de andra två jag lurade på. Kul att se bilar man ej sett, det var flera jag inte hade sett alls förut. Jättefina dagens oxå, riktiga höjdarbilder. Du kan du. ;-)

Name: Jacke
City: Utan för Växjö
Homepage: http://
Date: 2005-05-03

Tittade på veckans v18. Min favorit blir FH12:an ADR Transport AB i Sollentuna. Sedan kommer den vita FH12 timmerbilen. Bilderna från v18 gillar jag Scania 124 470 Smålands Logistik i Ljungby, Jag praoade i Växjö för pappa jobba-
r där, och FH12:an från Lagan. Gillar den nya Volvon i vit.

Name: daniel
City: u_hamn
Homepage: http://
Date: 2005-05-02

tack för en bra sida. min far kör scanian för tommy bjur!
Aha! Där ser man! Tack själv för besöket!

Name: Hegge
City: Timrå
Homepage: http://www.heggestrucking.se
Date: 2005-05-02

I veckans bilder får bild 2 och 3 min röst.
Alltid svårt att när bilderna är bra.
Här är det regn och kallt.
Tackar för kommentarerna om bilderna! Alltid roligt att höra vad folk tycker. Och alla tycker vi ju olika!

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.dackbengt.tk
Date: 2005-05-02

Håjt Kenta!!!Fick man ju nått att göra denna kväll också,att titta på dina som vanligt fina veckans,och denna snö slaskiga måndags kväll lägger jag min röst på Motala FH16.Ha det bäst...Mwh;Bengt
Va?? Har ni snö däruppe? I början av maj... Usch, usch! Jag är inte ett dugg avundsjuk på er!

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2005-05-02

att veckans bil gjorde sig bra på bild kan ha berott på det tidiga morgon ljuset fotad 05:45 =) har kollat dina veckans bilder tjusiga dem med ha nu en bra vecka
Tackar för det! Ja, din Scania var verkligen snygg. Ligger på mitt skrivbord nu... :)

Name: Christoffer Sköld
City: Khristinehamn
Homepage: http://
Date: 2005-05-02

Det ska vara SCANIA om det inte är SCANIA så är det inte en lastbil

Name: gfjt
City: fhgx
Homepage: http://
Date: 2005-05-02

va fan radera du mina medelanden
Jag vet inte vem du är, eftersom du inte skriver ditt namn, men jag raderar enbart inlägg av den här typen. Gör även en abuse-anmälan till internetleverantörerna varje gång det dyker upp sådana här meddelanden. Både IP-adress och exakt klockslag loggas här, men dessa kan enbart jag se.

Om du skrivit något vettigt inlägg tidigare, så har jag ingen anledning till att radera detta. Eller hur?

Kontakta mig via e-post om du har några funderingar .

Name: Bengt
City: Dorotea
Homepage: http://www.dackbengt.tk
Date: 2005-05-01

Håjt Kenta!!!Fina bilder i veckan me...Mitt val som snyggast står mellan Hellströms Möbel trans,,,och GDKs Volvo,synd att den hade nav kappslar,,Hatar dessa....Ha en bra vecka..Mwh;Bengt
Tjena! Kul att du tittar förbi och kollar in mina små bilder. Jaså, du gillar inte navkapslar? Är det mycket strul med dem, när det är dags för däckbyten?

Name: smörjarn
City: västerås
Homepage: http://www.smorjarn.se
Date: 2005-05-01

Hej nu har vi fixat buggen i gästboken tack för att du inte gav dig om felet =) nu är det bara veckans bild jag ska byta men det blir nog inte förän måndag em tyvär! ha en bra söndag
Ja, du ser! Man ska inte ge upp. Jag tittar in framåt måndag-tisdag då, och kollar in din nya bild.

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-05-01

Jaså du hann med o se Casanovas oxå ja, jo dom stod där bakom dom, he he. Ja det är en populär rastplats det där, Tönnebro, man vet aldrig vad som väntar när man kommer dit. Aha Mohlins byter hemma i ditt hus? Du har tur du, då kan du fota från fönstret kanske? Slipper ens gå ut, första parkett hemma ojoj, ja det är ju perfekt. Tack för du var förbi och kollade och kommenterade, ha nu en bra helg, det som är kvar av den.
Självklart! Missar ej en dansbandsbuss! :) Apropå det, så kommer det nog en ny sådan bland mina bilder snart... Har några på lager.

Name: Linus Waller
City: denna veckan i "Ior"
Homepage: http://www.linuswaller.se
Date: 2005-05-01

Tjennare! Jag har ca 20bilder på nh som mellis hade fottat plus några till ifrån samma åkeri du hittar dom i uppdaterat!
Okej! Då ska jag ta och titta in på den. Den är fin den där nosen!

Name: Mellis
City: Gävle
Homepage: http://www.mellislastbilar.se
Date: 2005-04-30

Jättefina bilder i 'veckans' hela bunten var bra som vanligt. Favorit blir den nya KF-bilen. FM9 sitter man bra i. Aha du har fotat den där SITA-Scanian på Bilmetro du med, ja jag o. Fast då satt det inga gröna dekaler på som på din bild. Trevlig helg nu, "konkurrenten" ;-) *skoja*

Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
 

Sample from the gallery

 
Lastbilsgrossisten
Rindab
Tidningen Proffs
Diodhuset
Queen of the road
   

Copyright © 2003-2015 Truckphotos.se