START
Startsidan
Information
Hjälp

AKTUELLT
Senaste bilderna

FOTON
Lastbilar
Bussar
Övriga fordon
Utställningar

SÖKTJÄNSTER
Sök fordon
Sök geografiskt

ÖVRIGT
Statistik
Gästbok

KONTAKT
info@lastbilsfoton.se

 Namn
Stad
E-post-adress
Hemsida
Meddelande
   
 
Lämna gärna en rad här och tala om att du varit här och kikat.
Om du vill använda html-kod och infoga någon bild tillsammans med ditt inlägg, så vill jag be dig att helst inte använda bilder bredare än c:a 280 pixels. De kan få gästboken att se lite lustig ut...

För allas trevnad, använd vårdat språk. Debatter, reklam och stötande inlägg (vare sig mot mig eller någon annan) hör ej hemma här. Visst får du ge negativ kritik, men lämna den på ett seriöst sätt isåfall.


Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2006-04-11

Jaså blir det 100 nya till på torsdag? Såg det på första sidan nu. Trevligt. Ser fram emot det.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-04-11

Hej Kenta! Ja det var ju toppenbilder allesamman det där på jubileumssidan. Kan inte kommentera alla, då blir det ett maratoninlägg som tager dagar att läsa. Löser det hela med att ta en favorit per rad ist. Börjar uppifrån.

1: Ooooooh va svårt.... men postvolvon är fulast iaf. hihi. Ser ut som den håller på ramla i bitar. Hoppas du inte gick för nära. Börjes och Tibnor får delad pokal på målfoto där.

2) Åh gu va svårt nu igen.. alla bilder är ju så bra! Nä kan inte välja. Jo förresten, vita Scanian. Hmm fast T-nosen var oxå jädrigt läcker. Och vilken bra bild! Har du ny kamera va? ;)

3: Titta en Hellgrens har du fått med där, TEE 088 den hade jag inte sett. Bara för det så får den vinna. VH Vårgårda grym Volvo, kammar hem andraplatsen.

4- Motala Frakt är grymt snygg och fräsch - vinnare där.

5: Jaa.. valet står mellan ICA-Volvon, Göransson och vita Volvon Örebro Express. Snygg extraljusrad på Icabilens tak, den blir coolast där och kammar hem det hela. Oj nu har dom parkerat in Göranssons, såna rackare.

6) Mycket fin hyrbil T500 där. Man ser väldigt sällan de nya T-bilarna, T500 T580 T420 osv så den blir favorit där. Finns nog inte så många i Sverige av dem.

7: Delad förstaplats - Danway, Pamp och Ulf Jönsson.

8) Hyllinge åkeri, fin och ren bil. Scaniabussen var också läcker, men det var lite dålig puts på den. Ser aningen matt ut.

9: Den röda nya P270:an fär min röst där. Bästa bild - Finja betong. Läckert när man ser vägen svänga bakom sådär..

10: Jag tycker bussen ser grymt rå ut, wow. Blankast var Kyl och frysexpressen.

11: Henke Johansson Järfälla R164, och Daffen från Ljungby fjärr, oj nu har de tillomed vaxat skåpen! Mycket trevligt att se.

12: Svårt... men tar P94:an Deep transport.

13) tyckte bäst om Telia-Scanian där. Va fint pinnarna låg på flaket, inge snett alls..

14: FM12 BJ åkeri klart renast där.

15) Finska 580:n

16: Hupp det står nästan Mellis transport där på gula daffen haha. Meelis stavade han, esten. Det var roligt att se, den vinner där.

17: Kyl och frys expressen kammar hem ännu en pokal.

18: Åh titta nya DHL Volvon F615.. dregla dregla.. har en viss förkärlek för mindre bilar sedan jag körde distribution på Hälsingland åt Valbo. Tänk att få ha en sådan där ny för sig själv, fint det. Bilarna jag kör nu där kan man tro en flock grisar har använt dem. Riktiga grisstior. Har dock skurat ur båda nu två gånger, så nu börjar de bli skapliga ini.

19: Sperrer var spektakulärast där.

20: DHL flisbilen. Från EOS:en va? :)

Tack för alla fina bilder, de var en fröjd att skåda.

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: www.brynas.se
Datum: 2006-04-11

Grattis och Hurra! Kommer in på en bit tårta och en balja java =) Tja, vad ska man säga? Visar bara hur uppskattad oas du har härute i sajberrymden! T164;an i veckans va riktigt fin. I jubileumsparaden vinner nog "stolpscanian" en knapp seger i stenhård konkurrans. Ha nu ett fortsatt trevligt kalas, och glöm inte att lägga dig i tid. Det finns en dag imorrn också ;)

Namn: simon
Stad: gävle q
Hemsida: http://
Datum: 2006-04-11

hej !! ja det va roligt med 100 nya :D får kolla noga nästa ggn jag är inne =) är i hagfors ( värmland) fotar deras fina timmer å andra stilrena lastbilar =) du kommer få se foton nästa vecka. å mellis inte någgra nya bilder än? dom kanske kommer =)

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-04-10

Håjt igen....Nu såg jag vad det var för 100 000....Ber om ursäkt för mitt missförstånd...är stolt ändå*L*

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-04-10

Håjt Kenta!!!Verkar som jag blev den 100 000 besökaren,på din sida.Känner mig stolt*L*.Så har man inlett Påsk veckan,och den inleder jag med att beundra dina fina veckans.Och den bil jag denna vecka beundrar mest är T Scania grusbilen på bild ett....Får då önska herrn en Glad Påsk,,,,Mwh;Bengt

Namn: Anne
Stad: Thn
Hemsida: http://
Datum: 2006-04-10

Hejsan vännen.. Kikade runt lite o tänkte skriva ett par rader medans jag nu är här o tassar runt.. Väldigt fin sida du.. =)) Och du,glassen var smaskens.. =P hehe.. Hörs! kram

Namn: Hegge
Stad: Timrå med regn
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-04-10

Efter den fina inbjudan till fest så blev det att ta på Kostym,vit skjorta och gul slips,färgen på den blev det för att det snart är påsk.

Att välja bland alla dessa fina foton blev svårt,men har plockat ut några.
Har tagit dem rad för rad.

1, 9, 14, 24=mycket tjusig scania
26, en fin T.bil kan man ju inte gå förbi.
34, Ulf Jjönsson fina bil.
37, Fin Bulkbil,ser välskött ut.
44, Lagom stor att vara efter vägen med.
49, Frysexpressen de såg man varje gång man var i STHLM på min tid.
52, 60
62, Fotad i Ljusdal vad jag kan se.
67,70,72, 79
84, En till Frysexpressbara för att det var en Scania
87, 94
100 Lyckades med att få med den sista bilen i denna Jubeliums utgåva.

Får då bara önska GRATTIS till att du nu paserat 100000 besökare.

Besöks statistiken är ju en kär sida att kolla för att se hur populär sidan är.

Tack för dessa fina bilder och en trevlig stund på en Måndag.
Namn: kattis
Stad: Habo
Hemsida: http://www.kattis60.se
Datum: 2006-04-10

Hej. Ja nu blev det mycket bättre. Kanon fina foton. Jätte svårt att välja bland alla. Men jag gillar vita vilar och helst Topline. Och det var en i slutet. Sedan T-scanian blå var också fin. Kolla min uppdatering från Offrouad körning på Santa Fe träffen. Hörs.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-04-10

Stort Grattis till 100 000 besökare och 1-årsjubileum! Jag hade "bara" 30 000 första året. :) Kommer tillbaka och kollar dem, för det fungerade inte just nu. Men tager ist veckans så länge.

Rad 1: T164:an var läckrast där. Dalfors DAS börjar se lite DASsig ut nu, men den har nog varit med ett tag och rullar säkert i 2-skift.

2: Oops Sandberg o Jonsson där verkar kykaggregatat helt crasch. Men spoiler och skåp tycks ha klarat sig oskadda iaf. Hur lyckas man med en sådan tavla? Samma sak hände med Valbos FYJ. (Volvo FL10-380) Den är exporterad till Estland idag bara för det. Gillade annars Hassels FH12 bäst där.

3) DHL Volvon var fräsch, hade ej sett den förr. Postforden likaså, ser fin ut. Aha där har vi den där trädraden igen. (Ekdahls Malmö)

4: Ja där var ju så gottsom alla bilar fina egentligen... hmm men bästa bilden var GKF-Volvon tyckte jag, och läckraste bilen DHL-Scanian. Fast det är inte så snyggt när de målar emblemen, de ska vara originalsilver. Den blå FH:n Lbc Värmland såg fräsch ut också.

5- Undrar vad Baumgarten kör för någonting ända från Tyskland? Mötte den jämt, ibland två bilar, när jag körde norrut förut. De borde ha en släpvagn bakom trailern tycker jag. Så de får med sig lite mer. Gillade Börjes Scania också. Men utser den nya Actrosen till solklar vinnare. Ååh vilken läcker... den vill jag ha. Enkelt och bra med bara bilen. Man kommer snabbt upp i fart, lätt att parkera, kör man fel kan man vända lätt osv osv. Köra med släp är bara dumt. :) Lyllo som får den där.
Återvänder i morgon och kollar jubileumsfotona, hej så länge.

Namn: Kattis
Stad: Habo
Hemsida: http://www.kattis60.se
Datum: 2006-04-10

hej Kenta. Kul att bli bjuden till dig och se 100 foton. Men antingen så skrev du inbjudan innan du var färdig med foton eller så kom jag för snabb inna du blev färdig. Men hos mig går dom inte förstora nu. 14.15 11.4

Namn: Snowman
Stad: Göteborg
Hemsida: http:/
Datum: 2006-04-09

Hej Kenta!
Tack för ditt inlägg på min gästbok.

Ja Mercedesen kommer att vara ute på några utställningar i sommar.
Den är anmäld till:
Ed´s trophy 13 maj och till Vårgårda 10 juli.

Ha det gött mvh Snowman

Namn: dave
Stad: england
Hemsida: http://www.truck-uk.com
Datum: 2006-04-09

great shots ,like the logging trucks a lot!

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-04-05

Håjt Kenta!!!Nu har Doris och jag nyss kommit in efter att traskat runt Dorotea,i snöslasket.Som vanligt har du lyckats fånga en ansenlig mängd fina fordon.Kul att se Martinez Kuttern,på min arbetsplats hade vi en Kutter Deca 340 B10M-88.Som vinnare denna vecka utser vi guld Volvo flisbilen....Ha en fortsatt bra vecka,,,Mwh;Bengt
Hej och tack för ditt besök och dina kommentarer. Här är det näst intill snöfritt nu, vilket är oerhört skönt. Ha det fint!

Namn: Mattson
Stad: Västerås
Hemsida: http://
Datum: 2006-04-05

Hej kollade sidan och hittade väldigt många bilder på fina lastbilar.
Men jag saknar dock en liten detalj.
Hur skulle det vara med ett forum på hemsidan??
Hej! Tack för ditt besök. Ett forum? Jag vet inte riktigt... Kanske kommer det i framtiden! Vi får se!

Namn: Violla
Stad: Vännäs
Hemsida: http://www.longbayracing.se
Datum: 2006-04-04

Hej hopp.. I veckan kommer nya bilen att bli tvättad och vaxad.. sen ska du få se en massa fina foton =). Hoppas allt är bra med dig...
Det ser jag framemot! ;) Allt är bra med mig! Hoppas du också har det fint!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-04-04

Hej Kenta. Vad roligt att du kommenterar veckans två gånger. :-) Tack för det. Ja det var ju lite mysko det där med kedjorna under stötfångaren. Förstår inte meningen alls. På färja ska man ju ha stora öglor där de ankrar fast bilen. De där små kedjorna är nog inte till det. Ja ja struntsamma.
Himla läcker dagens iaf, en T580 wow. Fin trädrad där bakom också, jag gissar på att bilden är tagen i Skåne.
Ja, det är minsann skumt det där. Jag har ingen vettig förklaring faktiskt. Men visst har du rätt angående T580'n! Kortet är taget i Malmö.

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-04-03


Ännu en gång med fina bilar och fina bilder.

1:3:an Fin och blank,men tror han tvättat bara hytten,fy

2: En Fin FL6 och irizar bussen delar på den platsen

3: 3:an och 6:an

4: Pålssons bil blir det där.

5: 1:an så klart verkar vara välskött.

Undrar bara var du hittar alla utländska bilar jämnt,och var de är ifrån,eller kan du alla utländska reg.plåtar
hej då

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-04-03

Hej. Tänk tror du inte jag somnade igår kväll? Jodå. Tar det hela nu istället, då skall vi se.

rad 1: Första bilen var fin där, ser välskött ut, blänker o så. En noggrann tysk, så bra. Andra bilen en MAN lika ren. Timmerscanian var det vacker lyster i. Dansken ja det ser ut som en ljummen sommarkväll, åh va ljuvligt.. men det är inte så långt dit, tänk det är bara drygt 8 veckor till Juni. Mycke lysen på postmercan, perfekt.

2) DAF:en från Portugal hade ett riktigt horn där på taket att tuta med. Gäller att inte ha takluckan öppen vid tuteriet, då skrämmer man nog slag på sig själv. DFDS MAN:en oj har han en TV där i mitten? Undra om han tittar på den när han kör? Abbans, får man inte göra. Gillade annars Pellans buss mest på den raden.

3- Klar vinnare där blir den snygga FH480. Wow så fin. Polacken den blå Volvon har kedjor hänger ned i båda hörnen under stötfångaren, har jag inte sett förr. Vad gör han med dom månntro?

4: Gillade allihop där, bra bilar överlag och bilderna var det inget fel på heller. Martinez fota jag med för ett tag sedan, har den "på lagret". Favorit blir Pålssons.

5) Tar nog faktiskt DAF:en som favvobil där. Kolla vilka skrikiga gardiner i den gula Mercan, ha ha. En est är det visst. Fast bilen är ursprungligen från Vilhelmina, lite gammal text däruppe på hyttsidan syns.
Tack för ännu en omgång med bilder från när och fjärran. Ha en bra vecka nu.

Namn: Emil
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2006-04-03

Hojt. Fina veckans.
Favorit blev sista bilden, Polackscanian. Grymt sköna gröna färger :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-04-02

Hej! Håller fullkomligt med, plusgrader och snöfritt vill vi ha. Och det skulle faktiskt bli varmare nu i veckan! Så det blir nog regn ska du se, och då är snön snart ett minne blott. Men just nu ser jag att det snöar ute. Glor bort mot lampan på cykelvägen. Fast det är nog regnblandat skulle jag tro. Tack för du var in och skrev, jag bugar. Ses 00.30 då har jag nog kollat klart på dina. Hej så länge.

Namn: johnny
Stad: nysum
Hemsida: http://www.123hjemmeside.dk/convoy-buddy
Datum: 2006-04-01

hej her er lidt foton

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-31

Fin fin FH440 där som dagens. Hoppas det gick bra med alla paketen idag? Tack för fotot med proppfulla postbilen. Nu har jag sladdat klart norrut iaf, känns fint att slippa alla backar fr.o.m nu. Ha en bra fredag med lagom många paket. Här är det helg nu till måndag kväll. :)

Namn: karl-anton
Stad: närpes
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-30

Kan du skicka bilden med ID-1280 ?

Namn: Mellis
Stad: Gävle 00:30
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-30

Hej hej i natten. (den snöiga) Snygg dagens nu igen. Tufft med svarta bilar. Jaså det blir dubbel dos med paket i morgon? 400 ställen då kanske? mammamia. *svimmar* Jaså du har kört den där FL10:an ända till Nässjö? Jamen det var väl en fin resa? Kul med långturer emellanåt. Fasen vad det snöar då, det tar visst aldrig slut. Uppe i Iggesund hade en långtradare kört av. Vet inte om bilen också hade vält men trailern (en DFDS) låg på sidan i diket. Det var en bil som hade dolly+trailer bakom. Men nästa vecka har jag på känn att våren kommer. Så det är vinter bara ett par dagar till, bra va? :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle där det snöar
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-29

Hej Kenta. Oj nu har Forslund handlat nytt igen! (pratar om din dagens) Och starkaste versionen av Volvo oxå, inget 420 här inte. Intressant att han bara köper starkaste bilarna hela tiden, Volvo 610 och Scania R580. Vilken vagnpark han har, bara superbilar. *impad*
Och nu över till veckans:

1) Poståkeriet Västervik den var misstänkt lik en FL10 jag fotade vid Volvo i Gävle för några veckor sedan. Men ni kanske också har en? Släp satt det på den också. Ska lägga ut den nästa gång. Gillade annars den vita FH12:an bäst på den raden.

2) Cleanosol, ja den lyser verkligen som en sol den. Har nog inte rullat många mil den inte, för det är ju en målningsbil som mest vistas vid vägrenen rullandes i sakta mak. Tyckte om den tuffa R164:an också från Tyskland. Han orkade visst inte dra för båda gardinerna, så trött var han. Kanske bara ska sittsova en stund bakom ratten iofs. Då brukar man vakna med ett ryck efter ett tag, för då tror man att man somnat under körning. :)

3: Den vita R500:n var klart läckrast där. Bussen var också tjusig.

4) Söderhamns lastbilsåkeri hmm ser de att du fotar dem månne? De ser så lyckliga ut. Flinar upp sig för fotografen. :) Gestrike-Dala den fick jag äran att fota idag med. Bertilsson Svärdsjö är väldigt fräsch när den är ren, jag såg den i Svärdsjö en gång vid ett sådant tillfälle. Så den blir favorit på den raden.

5: Vigo Lessebo hade jag ej skådat förr, så den ger jag min röst på den raden. Nosmjölkvolvon var ju annars vackrast där. Mötte den igår förresten, den kom norrifrån. Vad långt han kör med mjölken, ända från Karlstad, undra varför det? Skumt.
Tack för veckans bilder, alla var bra, även de som inte nämndes.
Hej! Oj, det var ett långt inlägg! Tack för att du tittar förbi och engagerar dig så mycket. Har svarat lite i din gästbok också.. Ha en fin dag!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-28

God afton.
Här kommer rösten från Timrå.

Efter grundlig genomgång av bilderna så blir det så här:
Bild 3

Bild 8

Bild 13

Bild 19

Bild 22
Jag tackar så mycket för den trevliga rösten från Timrå!

Namn: Jakob
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-28

Tjena Kenta! Jag undrar om du kan skicka Braås Åkeri's FH12 , id 1985. Min storebror ska börja köra den snart.
Tack på förhand!
Den är skickad till dig nu.

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-03-27

Håjt Kenta!!!Efter nyss avslutad hund promenad,i snålblåsten.Sitte man då åter vid datamaskinen.För att få njuta av dina som vanligt högklassiga och fina foton.snygg Lahti,men snyggast denna vecka blir NH12 mjölkbilen...Får önska du en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Tackar för dina ord! Har varit in och kollat dina trevliga bilder också, men eftersom jag inte kunde skriva i din gästbok, berömmer jag dig här istället! :)

Namn: Emil
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-27

Håjt! Fina bilder i ''veckans''..
Favorit: Volvo NH12, Mejeritransporter Tord Johansson AB i Karlstad.
Ha en bra dag :P
Tack så mycket och tack detsamma!

Namn: Kattis
Stad: Habo
Hemsida: http://www.kattis60.se
Datum: 2006-03-27

Hej på dig. Läget ? Hoppas du mår bra. Jag var inne igen och kollade veckans (3.v.tillbaka) Jätte fina foton. Du kan du!! Gillade den fina grön/gul/orange bussen. Ja, inte bara den förståss, många andra också förstås. Men svårt att minnas favoriter nu från 3 v bilder. Men du vet att jag gillar Scania Toplin och dom var det några st. Även Torpedare. Tack för titten. Jag uppdaterade också nu med Danmarks bilar och lite till. Kom över om du hinner! Kram
Hej svejs! Förutom att jag är dödligt less på vinter och snö, så är här alldeles utmärkt. Tack för de fina orden om mina små bilder. Ha det så bra!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-25

Dagen bild gillar jag skarpt,även fast det är en Volvo.
Tycker det ser fint ut med heltäckande sido skydd.
bra foto var det med.

Ang. dagens bild så kommer jag att göra ett kortare uppehåll med dem.
Kommer något annat istället.
har för lite bilder för att det ska fungera.
Ha en bra helg.
Jaså, du tar lite semester nu? Ja, det har du ju gjort dig förtjänt av. Även om det förstås blir lite tråkigt för oss andra som är vana att kolla på dina bilder. Ska bli spännande att se vad du hittar på istället!

Namn: Kjell
Stad: Enhörna
Hemsida: http://www.truckstop.nu
Datum: 2006-03-25

Hejsan Kenta!
Jag hoppas du har det bra i Gävle, Här i Enhörna/Södertälje är det strålande solsken idag, så nu skall jag ut och få lite färg i ansiktet.
Ville bara säga att dagens foto på FM12:an från Helsingborg var görfin. Keep up the good work.
//Tullis
Tack för att du tittade förbi Tullis! Jodå, solen skiner även här och det är jätteskönt. Dock består kylan på nätterna. Kryper ned mot -15 på nätterna...

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida:
Datum: 2006-03-23

Hejhopp! kikat på veckans fina bilar. Europaflyern är tagen mellan 2 postskåp? Veckans vinnare blir nog krokvolvon. Mycket läcker! Trucka lungt...
Tjena! Japp, det stämmer. Tack för besöket!

Namn: kalle
Stad: malmö
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-22

nu tycker jag at du ska lägga iin mera bilder på finska bilar!!
Det kommer, kan jag garantera...

Namn: Emily
Stad: Alingsås
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-22

Hej, vilken underbar sida vill jag börja med att säga! jag behöver all er hjälp, jag behöver vilka lastbilstillbehör ni chaufförer har, och vad är det som saknas? Jag jobbar för att ni alla chaufförer ska få det bättre, så bre på med kommentarer tack!!
Tack för besöket! Jag bifogar din fråga vidare till alla lastbilskörande besökare och hoppas du får några svar.

Namn: Tompa
Stad: FALUN
Hemsida: http://www.hv71.se
Datum: 2006-03-22

Tack för ditt mejl. Du är väl för snäll du! Det värmde! Brukar tänka på dig när jag ser en postbil i stan. Ta hand om dig och tack igen...Tompa (ensam på preemtappen)
Kul att höra ifrån dig, kamrat. Du är inte bortglömd - men saknad. Var rädd om dig! Vi möts på Preemtappen till sommaren. Men du, du skrev nog fel länk här va? Skulle det inte vara www.brynas.se? Hehe...

Namn: Jonathan Norling
Stad: Stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-21

STUDENTFLAK SÖKES!

vi söker lastbil/flak (och förare) med plats för ca 60 personer till den 2 juni då Danderyds Gymnasium tar studenten.

Tel: 0709 842 643
E-mail: jono_87@hotmail.com

Alla förslag är välkommna!

MVH
Jonathan

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida:
Datum: 2006-03-20

Håjt Kenta.En väldans massa foton även denna vecka,och som vanligt fina.Denna vecka utser jag Dahlqvists FH12a till vinnare,bland lastbilarna. ...
Hej Bengt! Tackar för dina kommentarer. Fick du mitt mail förresten? Har inte hört något mer, men hoppas vi kan lösa "problemet".

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-20

Blir en förenklad uttagning ,denna gång,är inte så bra på att skriva uttömmande
utlägg.
Detta blir min uttagning.
Bild 1 på Rad 1,lagom stor att skutta runt med.

Bild 5 Rad 2

Bild 5 Rad3

Bild 4 Rad 4 Läckra färger på den bussen.

Bild 3 Rad 5, undrar vad den fraktar,kan det vara salt.
Ha en ba vecka
Tack för kommentarer och bedömning, oavsett hur mycket/lite du skriver. Bild 3 på rad 5 fraktar både salt och sand under vintern nu. Och visst är Valbos fin? :)

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-20

Nämen kenta då :) roligt å se dej :) å sen så såg jag gästrike dala i veckans. Usch vilken hämsk bil det där är. morbror min kör den andra som är likadan som den dära å den är väl skött :)
Jag tyckte den såg ganska fin ut, men skenet kanske bedrar då? Japp, kul att se dig också. Bra att du vinkade, så jag reagerade...hehe...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-20

Hej Kent. Aha nya veckans då ska vi se.

Rad 1: Gillar Valbos F618 bäst där. Men tror du inte de gjorde en reva på skåpet redan första veckan?! Jodå. 1,5 meter på höger sida. Men det är lagat nu. Jaha spanjoren har dukat fram och skall äta frukost nu? Kylskåpet är öppet där mitt på trailern. Men det vore smartare att ha det på höger sida så slipper han sitta halvvägs ut i trafiken o käka. Men han kanske är en våghals som gillar att göra allt med livet som insats.

Rad 2: Sandbys R164 är läckrast där. Danska Volvon såg också lite frän ut. VÅE den e fin den med. Undrar varför Bomhus transport har så litet framhjul? Ser lite knäppt ut. Dahlquist- ja fin den med.

3: Dick Anderssons 144 börjar se lite sliten ut nu. Tyckte den var så grymt fin när den var ny. Jag körde på Schenker då. Men den är fin än iofs.

4: Får nog välja Madhouse/Mohlins där. En fin bild och bil. Snygg buss också. Oj skyddsfärg på stötfångaren, de har nog slipat rost i helgen..

5: Jaha Stjärnströms anlitar polacker nu med, där ser man. Tyckte bäst om bussarna på den raden. Fin liten röd Volvo där med.
Ha en bra vecka Kenta och tack för nya bilder. Alltid lika kul att se.
Åh, det är så trevligt med dina långa och utförliga inlägg. Dem ser jag framemot varje vecka. Nu väntar jag på din nästa uppdatering... de kan ju dyka upp när som helst numera... *ler*

Namn: fiban
Stad: skithålan
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-19

tackar du det va skysst!!!!!

Namn: du vet vem
Stad:
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-18

jag säger bara dagens den 16/3 och då vet du nog vem som varit här och tassat omkring. kör försiktigt, lilla kenta.
Tack lilla du! Den var speciellt till dig... Kör försiktigt själv, i den stora stygga skogen! ;)

Namn: fordraggarn
Stad:
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-18

Dagens va inte dum =)
Nepp, det var den inte! =)

Namn: gerard
Stad: boxtel
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-17

very nice site,I cannot read your languege but I like the photographs
Thank you! Maybe it will be an english version sometime... :)

Namn: fiban
Stad: v-by
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-16

tjena!!! kenta!! var tog du bild id 493???? fin bild ja tror det är en Malmö bil tror du att du skulle kunna skicka en bild på den till mig?? så frågar ja en kompis som kör för åbro bryggeri va det är för nån::: väldigt snällt i så fall/// ha det bra du
Den bilden är tagen i Gävle för flera år sedan tillbaka. Har skickat den till din mailadress nu.

Namn: Fettis
Stad: vimmerby
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-16

Tja!!! ja tyckte om den där Scania R164L-480, Transfrakt AB i Kristinehamn den va fin vet ni.. fast den allraste finnaste är Eb-logistiks R114 380

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-16

Se där,även du har en bild på Karrlströms Tungdragare,den hade jag 17 februari.
tack för info om Olles Åkeri,fint att ha nätvänner med koll på bilarna.
Blir nog en strålande dag idag med sol.
Ja titta, där har vi fotat samma bil ja! Vänner är till för att hjälpa varandra, så det är inget att tacka för. Önskar dig en härlig dag i solen!

Namn: Berra
Stad: Töreboda
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-16

är de någon som vet om ristimaa har någon hemsida???

bara undrar...
Jag känner inte till det, men någon annan kanske vet? Dock kan vi inte maila adressen till dig, då du inte angav någon e-post-adress.

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-03-15

Håjt Kenta!Colmec Volvon är min favorit denna vecka...Förvånad*L*?Mwh;Bengt
Hej! Nej, jag är inte ett dugg förvånad. :)

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2006-03-15

Hej Kenta! det va mig en smuttsig cf du fick med på bild men den svarta norska scanin va ju fin fin hedegårds bilar e ju inte dumma dom heller
Ja, DAF'n var smutsig, men jag gillade den ändå. Tog kortet i Helsingör när jag var där tidigare i år. För övrigt den enda lastbilen jag hittade under de två timmarna som jag var där.. :)

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-15

Måste bara säga. dagens M.Hedegårds volvo är så himla läcker :O

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-14

En fin norman i dagens,svart och silver går ju bra ihop.

I Veckans 11 så har jag efter flera dagars vånda kommit till ett resultat.
Avd 1. Bild 3 Fin MB-postbil som ser välvårdad ut.

Avd 2. Bild 5 Tycker de ser så tuffa ut de där MAN-bilarna,men här garderar jag med bild 3

Avd 3 Bild 2 men garderar här med med bild 3

Avd.4 Bild 2 ren och fin utan en massa reklam.

Avd. 5 Bild 3 Läcker färg i fronten .
japp då var det klart och en stor börda föll från min axlar,hehe.
Ha en fortsatt bra vecka.
Tackar för dina fina kommentarer! Alltid skoj att läsa vad ni tycker och tänker om bilderna.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-14

Aha det var i Helsingör, tänk jag funderade på Helsingborg ett tag faktiskt. Hade tankarna åt rätt håll ändå då. Dagens idag var en fining. Mäktigt med svart.
Japp, bara 20 minuter fel... *ler* Inte alls illa!

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-14

Colmecs "minitradare" har man siktat ett par gånger, ganska läckert ekipage. MAN;en hör väl också till veckans favoriter. tycker att dom är riktigt snygga. ta de lungt i veckan!
Tack för dina ord! Kör vackert med den gula...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-13

Oj det var en smutsig dagens. Tror det står dyng gris skrivet där på luckan ha ha. Funderar var det är taget, ser inte ut att vara i Gävle.. hmm kan det vara i Sandviken?
Nej, fotot är taget i Helsingör. Blev lite internationell i två timmar i januari nämligen. Drog söderut... hehe... Men det var fasen kallare där än hemma.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-13

Tjena Kenta. Man får tacka för ditt mycket långa och utförliga inlägg i gästboken min, jag bugar djupt. Tack tack. Men jag skulle inte tro det blir mindre bilder ifrån mig nu bara för det, nej troligen fler. Men skönt att kunna lägga ut dem när man vill, och inte på någon bestämd dag. På söndag ska jag vara "ledig" he he.
Men nu över till dina veckans: Tager jag dem radvis.

1: Där fastnade jag för DHL-Scanian med Asg-släp. 470 dom går tyst dom. Snyggt med kapushongen därinne in till sovkammaren, ser du den? (draperiet) En liten glugg där i fram bara att krypa in i till sängen, det blir som en liten koja nästan. Och där kommer M&R från Övertorneå också, dom kör långt dom. Norrland-Göteborg det är en bit det. Postmersan, sådana där har de på Spendrups Stockholm också. Jag tycker de ser så gammalmodiga ut, men det är nog årsmodell 96-97 ändå. Jag körde en sådan där en gång fast med V8. En bil från Ö-vik som jag var lots på mellan Gävle-Borlänge om fredagarna. Jätteskön att åka i och tyst går de också.

2: FH16 LJ åkeri Lidköping, oj va fin. Ser mycket välvårdad ut, den "vinner" på den raden. MAN:en var lite cool den med. Mycke lysen på Fraktcentralen, och dubbla flak har han og.

3: Fin liten bärgare där. Jag har mött (och fotat) 3 bärgare idag med med antingen lastbilar eller bussar på släp. På bussen där var framrutan i kras, hoppas bussdrivern inte gjorde illa sig. Lilla Merca Sprintern var läcker den med. Bättre med små snabba lastbilar ist för stora sega. I have the need for speed. :)

4: Halmstadbilen hade jag inte sett, den är nog fin den i nytvättat skick. Gillade annars lilla Volvon från Hallstahammar. Nu ska han nog stanna o fika vid vattnet strax. Och fixa höger halvljus. :)

5: Hmm där var det svårt, tyckte egentligen om alla bilar. Nåja P230:n och Transfrakt Kristinehamn får det bli.

Ha en bra vecka!
Lika mycket tack för ditt långa och utförliga inlägg här. Jag har sagt det förut, men säger det igen: Det är jättekul att läsa era kommentarer.

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2006-03-13

Hej kenta! kikar på veckans bilder och dom jag fastnade för denna vecka var
på rad 1 dom två danska bilarna samt magnus och robert bilen
rad 2 jp vis lj åkeri samt bredlastaren från bollnäs
rad3 bil och bärgning colmec samt sprintern
rad4 green cargo tc fh 12 an och lill bilen från grannbyn hallstahammar

Namn: Peter S
Stad: Helsingborg
Hemsida: http://www.cfsweden.com
Datum: 2006-03-12

Hmm undrar om den där MAZ'en är Euro 3 :-)
Nej, det är Euro 4! ;-)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-11

Ja precis, det hade någon klottrare skrivit där på bron, "jag e odödlig". Passade ju bra till den där bilen kanske, en 16 år gammal T93 som fortfarande rullar i daglig trafik. Har ett par foton till ifrån samma plats med samma text i bakgrunden, tog på alla som kom där i rad så de kommer väl ut också vad det lider. Kul att du ser detaljer i bilden. Ha en trevlig helg du med Kenta. Fina dagens idag och igår. Nordbergs möter jag varje morgon mellan Gävle-Uppsala.

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2006-03-09

Hej Kenta hoppas servern funkar som den ska nu va här o kikade men det syntes inga bilder då när det va service på data grejerna ;) men nu ska vi ta veckans bilder under luppen och ett par dagnes
rad 1 den gammla chpis bilen fotade jag i somras här i stan finns en bild på den hos kattis, fin blå buss, poståkeriets e bra lika var dom än kommer från, kul med en premium på bild
rad 2 kul med en vit premium denna gång *haha*, jp vis bilar ser man vid coop här i stan då och då , en fin timmer bil, och en lill volvo med rejäla lysen
rad 3 ovanliga färger på wist volvon , kul med en lift dumper bil , gillar färgen på den blå scanian
rad 4 fin vit est merca , men vad nu en fin 143 a =) *jippie* svempa bilen va ju ganska ok den med ;)
rad 5 schenker bilen va snygg, vara volvon har varit med förut om jag inte har fel , jaha en gul buss på denna rad
blande dagen gillar jag ramnäs bilen lite extra men har aldrig sett den förut öhlnder fh:n va inte dum den heller
Ja, det var nån uppgradering på servern häromdagen. Men nu så ska allt funka igen. Jag tackar för dina många kommentarer! Ha det bra!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-09

Hej Kent! Nu är jag här för fjärde gången och kollar på veckans. Kollade redan i måndags kl 00.30 men orkade inte skriva nåt då. Var nog för trött. Fast nog om mina förehavanden, nu över till bilderna.

Rad 1: Bergslagens Volvon tar hem segern där. Fin bil och bild. Vita Volvon från Österrike hamnar på plats två. Ren o fin postis också, en tredjeplats.

Rad 2: Tyska Renault Magnum plockar hem poängen där. Jättesnygg bil tycker jag. Måste vara en ny modell det där?
JP Vis & Son, hmm undrar om det är samma två som jag mötte i veckan? Kan det va. Holland-Sverige ja det är nog en fin linje, skulle man köra.
Englunds timmerbil den äger visst Volvo nu. Den ser fin ut trots åren i skogen, bara en buckla i vänster hörn på kofångaren, annars så. Ett välskött fordon.

Rad 3: Gillade sopcontainerbiln bäst där. Ja tänk en sådan har man kört. Första året på GDG 1978-79 körde jag sopcontainers med en nos-Scania, en L56 med gul ratt. Fin körning, åka runt och hämta containers och köra ut till Forsbackatippen. Tippa ur den och köra tillbaka den till kunden eller till någon annan kund. Sedan hämta nästa container. Slappt jobb, lagom långt att åka också, Gävle Forsbacka. :)

Rad 4: Den vita Merca Actrosen blir favorit där. Hmm undrar om Snowman uppdaterat sin sida än med bilder då? Han har ju fått sin nya Actros nu. Måste kontrollera det. Nordgrens Volvon den körde jag om igår. Streamlinern va fin.

Rad 5: Den mycket rena Schenker-Scanian tar hem spelet där. Helfräsch bil. Jättesnygg buss också. Tufft med 4 extraljus däruppe, dom lyser nog långt dom. Är det Lightforce tror du? Hejdå.
Hej och tack för de utförliga kommentarena! Jättekul att läsa om dina intryck. Den tyska Renaulten är ingen Magnum, den är av modell Premium. Den är lite mindre och ser lite annorlunda ut jämfört med Magnum. Extraljusen är av märke Bosch, men de lyser garanterat upp i Värmlandsskogarna. :) Hej svejs!

Namn: mattheu-schroen
Stad: grathem hollanda
Hemsida: http://www.theustrucksite.tk
Datum: 2006-03-07

Hello very nice site.
keep on trucking
greetings mattheu
Hello and thank you! You have a nice website too!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-07

Dagens bil 7/3 Henry Möller var en fin R500,verkar var fina bilar i det åkeriet.

Veckans:
Är inte lika duktig som dig att kommerntera bilderna så det får bli på mitt vis

Rad 1. Bild 1 reserv bild 2

Rad 2. Bild 4 resev bild 2

Rad 3. Bild 2 reserv bild 4

Rad 4. Bild 5 reserv bild 1
Svempas fina bil kan man ju inte gå förbi.

Rad 5. Bild 2 reserv bild 1

Här är det 11 grader minus nu.
Jag tackar för dina kommenterar, det är trevligt att läsa, oavsett hur/vad du skriver. Har aldrig hört ett ovänligt ord från dig, Hegge...

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-03-06

Håjt Kenta!!!Efter att vaknat upp med -26*,och en dag med sol från en klar himmel,har vi nu bara -18*.Istället för en promenad med Doris,väljer jag att njuta av dina fina veckans.Fast du hade en kyckling gul Carrus,och en snygg 404a,måste ändå topp plaseringarna gå till lastbilar,3a blir den grön/rosa FH16,2aG:T Englunds Volvo...Och segrar gör Bergslagens Volvon....Torde vara ensam om den bedömningen*L*Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
-26? Då hade jag nog inte ens gått ut... hehe... Doris vill väl knappt gå ut hon heller kan jag tänka mig. Eller så är hon härdad.
Tackar för dina kommentarer! Välkommen tillbaks om en vecka!

Namn: Tobbe
Stad: Karlstad
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-06

Tja Kenta!
Såg att min gamla pärla från Börje Jönsson var med bland bilderna (PDZ 495) Du får ta dej en tur till Karlstad och fota de nya bilarna som de har skaffat

//Tobbe
Hej! "Din" bil är faktiskt fotad i Karlstad, i somras tror jag. Det lär säkert bli någon resa förbi där den kommande sommaren också. Skall hålla utkik då. =)

Namn: Kattis
Stad: Habo
Hemsida: http://kattis60.se
Datum: 2006-03-05

Hej. Kolla runt lite igen. Tjecken var mycket rätt från Hradec Kralove. Det kan man inte se på dom nya skyltar tyvärr. Tar tid att vänja sig vid dom. Mycket fina foton igen.
Idag var nog kallaste natten i år. -20 hade vi och jag ser att vättern håller på att lägga sig. Kanske fryser den igen i år. Det var nog 10 år sedan den gjort det. Ha det gott, så hörs vi! Kran
Hej på dig Kattis! Jaså, har de fått nya skyltar i Tjeckien? Det är mer än vad jag visste faktiskt.
Kallt har vi häruppe också. Är trött på vinter, snö och kyla nu. Längtar till sommaren...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-03-05

Hej Kenta. Tack för djupanalysen betr mina veckans. Mycket roligt att läsa. Snygg Scania timmerbil du hittat där i dagens foto. Och den igår var väldigt snygg också. Har mött den några gånger, men bara fått bösfoton hittills. Hu vad det snöar, man kan tro man bor på Nordpolen. Nu får det ge sig tycker jag..

Namn: k-a
Stad: finland
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-05

ha du fått nått mail från mej?
Hmm... nej, jag tror inte det... (är osäker på vem du är)

Namn: Nyfiken
Stad: Karlstad
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-04

Hej du! är lite nyfiken på gästgalleriet. Är det så att vem som helst får vara med? Kan man rekomendera någon?
Hej! Vem som helst har kunnat vara med i gästgalleriet, men som du nog missat på förstasidan, kommer gästgalleriet att stängas, då tid för uppdateringar av detta saknas. Kommer istället att helhjärtat ägna mig åt mina egna bilder. Kan dock rekommendera www.hegges.se som gärna tar emot gästfoton.

Namn: Mia
Stad: Stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2006-03-04

Hej!
Finns det någon som vet hur och vart man kan får tag på ett foto av lastbilen Scania där det står King of the road på sidan? eller om någon runt Stockholms trakten kör en sådan och jag kan komma och fota. Skulle bli jätte glad om någon kan hjälpa mig.
Hej! Vet ej om det finns någon sådan lastbil, men om det räcker med "King of the road" i fronten, så jag har några varianter.... Skickar efterlysningen vidare till alla besökare iallafall!

Namn: Adam N
Stad: Perstorp
Hemsida:
Datum: 2006-03-02

Mycket fin sida måste jag då säga. Lite synd att där är så få ADR bilar. Lite besviken på det. Men kommer väl fler med tiden
Det beror helt enkelt på att dessa bilar inte befunnit sig där jag har varit... men det kommer säkert i framtiden.

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.hegges.se
Datum: 2006-03-01

Efter att studerat de som ställer upp i löpet så blir Tips raden sålunda.
Rad 1 bild 1 garderar med 4
Rad 2 bild 1 " " 3
Rad 3 bild 2 " " 5
Rad 4 bild 2 " " 5
Rad 5 bild 6 " " 2
Kvalite på bilder *****
utförande *****

I dagens foto var det en mycket fin timmerbil,bra design.

Väder 18,05 lätt snöfall -7
Wow! Vad säger man?? Tack så mycket! Det var ju högsta poäng överallt det där. Nu kan jag inte bli bättre alltså? *ler*
På rad 5, så finns ingen bild nummer 6 (är bara fem på varje rad), men det var kanske 5:an du menade?

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-02-27

Håjt Kenta!!!Denna vecka blir jag lite avis,verkar som ni får snö där nere.Det skulle vi ha fått lite av,börjar vara lite dåligt skoter före...Många och fina foton denna vecka.Och som den lokal patriot jag är,väljer jag att utse Bo Ottosons Volvo till vinnare....Såg i nån GB att du hade nått på G...Funderar vad det är*L*..Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Jodå nog har vi fått snö här, och det verkar inte vara slut på snöandet heller. Och jodå, jag har lite på gå... men jag har inte tiden till att genomföra det, tyvärr... Men nån gång så! :)

Namn: mm
Stad: finland
Hemsida: http://
Datum: 2006-02-27

jag e nå en som bara undrar
var bor du då? På PNL i jönköping där kan du se retså många bilar.
Ha det gött
Det avslöjar jag inte... :)
Men jag har däremot varit i Jönköping ett antal gånger, så det finns en del kort därifrån.

Namn: Rene Must
Stad: Estland(Pärnu)
Hemsida: http://rekka.pri.ee
Datum: 2006-02-27

its good palce,I like it
See on normaalne koht,mulle meedib
Thank you, Rene!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-02-27

Hej Kenta. Ja då ska vi kika lite. Tar det radvis.

1. Där tyckte jag bäst om den vita FH:n Gillar vita bilar. Kul att se en Brolinare också, dom är för det mesta rena och fina. Hmm den har du nog fotat i Bollnäs?

2. Den polska R420:n var snyggast, gillar ju vita bilar som sagt. Bussen var ren och blank, bra bra. Det skulle finnas ett solskydd för bussföraren som sitter i hörnstoplen och som går att vika fram. Såg på en buss där föraren dragit ned rullgardinen när solen stod lägt, och då ser ju inte passagerarna ut. De sitter ju högre än chauffören.

3. DFDS-bilen aah vilken skönhet..
F16 bärgarn tycktes också om. Och där har vi MAZ:en ja..

4. Lunds Renhållning. En mycket vacker P114.
5. Där var Papyrus FL7:a läckrast enligt mig. Ren o snygg och så är den vit. :)

Tack för veckans bilder, alla var bra. Kul att det var så många. Ha en bra vecka.
Det var långa, många och fina omdömen. Vad kan jag säga, mer än stort tack!? :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-02-26

Tackar för comments! Aha Simlångsdalen har köpt nytt, ser i dina dagens. Mäktig R580 där igår också. Inspekterar dina veckans i morgon, ska ju upp halv 2 i natt för nu är det Stockholmsvecka igen så det blir kväller tidigt idag. Usch vad det snöar ute har du sett? Rena polarvädret på min ära. Hörs i morgon, hej hej.
Tack själv! Du är välkommen tillbaka när du orkar och känner att du har lust med det. Från och med imorgon blir det fler bilder i "Veckans foton" än tidigare, så då finns det extra mycket att titta på...
Japp, ett himla snöoväder blev det. Såg knappt till grannhuset...

Namn: thom
Stad: Eindhoven
Hemsida: http://
Datum: 2006-02-25

eej You have a lot of Scania on your site..
The t- Scania are the biggest pictures

Bye Thom
Yes, I have 2062 Scania trucks and buses on my site. And more to come... ;)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-02-24

Hej Kenta. Jo du skriver väl ofta i GB:rna, minst 1 gång per vecka det är ju lagom. Jag skriver inte mer jag. Jaha du har hemliga planer på G? Låter spännande. Tack för du kommenterade veckans pics. Trevlig helg på dig.
Ja, vi får väl se vad det kan bli av det hela. Har planer, men inte tiden till att göra det... Kan man få bidrag för sånt här arbete? Se till att klicka på mina annonser och köp deras produkter, så kanske det går! Haha... :-)

Namn: Christina
Stad: Helsingborg
Hemsida: http://www.christinalundstrom.se
Datum: 2006-02-23

Hej vännen! Klart jag kollar över det du behöver hjälp med! Vi är ju ett team, eller hur :-)? Må så gott så länge! Kram.
Det tackar jag så mycket för! Vi får väl se vad det blir av våra planer, men jag hoppas att det lyckats.. Det är det här med tiden vet du... *kram tillbaks*

Namn: mm
Stad: finland
Hemsida: http://
Datum: 2006-02-23

hur gammal är du?
har du kört själv?
Jag tycker om att vara lite hemlig... Men jag kan säga att jag inte fyllt 30 plus att jag kör själv... fast inte lastbil då.
Vem är du? Väldigt anonym iallafall... :)

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2006-02-23

God kväll eller vad man ska säga =) det va en fin blå färg på åkersberga volvon har sett några sånna bilar när jag körde där i "byn"

nu är det sov dax
Jo, det är väl ett ganska stort åkeri det där? Har sett en hel del bilar, men har bara ett fåtal på bild.

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2006-02-22

Håjt Kenta!!!Som vanligt snygga foton....Funderade länge på den fina Setran som vinnare,men efter en stunds funderande,har jag bestämt mig för Nordberghs Maskin&Trpts Scania som vinnare,Nu ska jag ut och byta några 19,5 på ett timmersläp,i den +3* kvällen...behöver då inte frysa,men blir väl blöt istället...Får önska du en trevlig vecka..Mwh;Bengt
Tackar för betyget denna veckan! Hoppas att däckbytet gick bra. Har du dygnet-runt-jour? Med tanke på att klockan var kvart över nio på kvällen när du skrev det här...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2006-02-21

Hej Kent.a
Ja då kom jag in iaf. Var hit redan i söndags ca 00.30 men då var det stopp. Kanske var underhåll på servern då eventuellt. Nåja nog om det, nu över till bilderna.

Rad 1: Nordbergs Streamline gillades bäst där. Kul att se en "liten" Ekdahls också. Har ju bara sett tradare innan. Undrar hur många bilar de har då, vet du? Oj vad geggig sopscanian var oppepå solskyddet, men det är ju inte undra på iofs. MAN:nen såg mäktig och tung ut.

Rad 2: Fem olika nationaliteter där, jag väljer den svenska Bernecobilen. Gula Volvon var ju lite snygg också förstås...

Rad 3: Den supervackra demobilen från Scania vinner överlägset där. Ren, blank, mäktig, och snygg, wow vilket åk! Postbilen ser också fräsh ut, ren och fin. Gnosjö trafik har en intressant lackering på hela släpsidan, men ser inte riktigt vad det är. Tack för veckans bilder.
Det är möjligt att det var nåt knas just då. Själv låg jag och sov... :) Tackar iallafall för de utförliga kommentarena. Det är sånt som är kul att läsa. Bilden på demo-Scanian är från i somras, men den håller fortfarande. Har en massa bilder kvar från dess, och de kommer lite då och då... Härligt att blanda med dessa kyliga vinterbilder. ;)

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://
Datum: 2006-02-20

I dessa OS tider har man fullt upp att kolla TV och se vad som händer på på nät-sidorna,desutom ska det fotas lite ochså.
Till föregående veckas dagens bilder så blir bild 16/2 segrare.
Då till veckans bilder:

Rad 1 får bild 3 Norbergs fina 143 min röst.

Rad 2 Bild 1 här var det bara bilar från utlandet som man säger,var hittar du alla dem?
Rad 3 Bild 1 En ny fin demo bil från Scania kan man ej motstå.
Tack för dessa fina veckans denna gång.
Ja, det är svårt att konkurrera med OS nu... hehe!
På rad två finns faktiskt en svensk bil (de längst till höger). Men de flesta av dessa utländska är fotade i Skåne. Där finns det mycket utländska fordon...

Namn: truckernisse
Stad: kramfors
Hemsida: http://
Datum: 2006-02-20

hallå kenta... efter att ha kollat veckans så måste jag bara säga att du fångat många fina bilar
Det tackar jag så mycket för! Det blev en salig blandning (även) denna veckan... :)

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2006-02-20

Hej Kenta! har kikat på veckans ovh på första raden gillade jag nordberghs 143 euro shutle MAN en och bussen
på andra raden va det kul att se den spanska magnumen mk scanian och berneco volvon men snyggast av alla denna vecka va ju helt klart den silverfärgade r420 scanian med allaextra ljus ha det bra i veckan
Japp, demobilen var klart populärast denna veckan - och visst är den snygg?

Namn: Seppo Laine
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.gavle.to/~cyberhem
Datum: 2006-02-17

Hej!

Trevlig sida, troddde inte att någon skulle ha fler lastbilar än Mellis, men här var det mycket också och bussar dessutom. Fler Sisu kan man önska sig...

:-)

Seppo Laine
Hej och välkommen! Nej, jag har inte fler foton än Mellis. Och lär inte komma i närheten av honom heller. Men visst, här finns ungefär 3800 bilder, så nog finns det att titta på, om man så vill. Sisu ser man inte till så ofta tyvärr, därför är de en bristvara på min sida...

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
 

Smakprov från galleriet

 
Diodhuset
Queen of the road
Rindab
Tidningen Proffs
   Copyright © 2003-2017 Lastbilsfoton.se