START
Startsidan
Information
Hjälp

AKTUELLT
Senaste bilderna

FOTON
Lastbilar
Bussar
Övriga fordon
Utställningar

SÖKTJÄNSTER
Sök fordon
Sök geografiskt

ÖVRIGT
Statistik
Gästbok

KONTAKT
info@lastbilsfoton.se

 Namn
Stad
E-post-adress
Hemsida
Meddelande
   
 
Lämna gärna en rad här och tala om att du varit här och kikat.
Om du vill använda html-kod och infoga någon bild tillsammans med ditt inlägg, så vill jag be dig att helst inte använda bilder bredare än c:a 280 pixels. De kan få gästboken att se lite lustig ut...

För allas trevnad, använd vårdat språk. Debatter, reklam och stötande inlägg (vare sig mot mig eller någon annan) hör ej hemma här. Visst får du ge negativ kritik, men lämna den på ett seriöst sätt isåfall.


Namn: Marcus
Stad: N-köping
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-23

Hejsan,undrar om ni har något tips me filmklipp eller ljudklipp med lastbilar som mullrar så fint me rakarör o så.

Tack på Förhand.
Film- och ljudklipp för nedladdning menar du? Det finns en del utländska sidor, framförallt holländska (tror jag), som har mycket filmklipp. Kolla i länkguiden här på sidan, så hittar du dem!

Namn: Elin
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.truckerelin.com
Datum: 2005-10-21

Hallo. Kikar in hos dig mitt i en gäsp. *gäääsp* Dags å sova snart.. Hittade inga nya funktioner idag. *leeer*
Nej, det har varit lugnt på utvecklingsfronten ett tag nu... men du kanske har tips på fler funktioner som jag kan plocka in här? :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-21

Hej! Det var en ruggigt vacker dagens du hade där i dag! Oaa, enormt fin. Och titta du har ju även med "min" Volvo där i förrgår, WEL. Himla kul att se. :) Idag trodde jag det var du jag skådade vid Bilmetro. En Volvo FM7 var där och lossade lite stuff. Jag gled långsamt förbi med S40:n och tänkte morsa på dig, men såg sedan att det inte var du utan en kille som väldigt lik dig. Mitt i ivern glömde jag förstås fota bilen oxå, grr. Kör du Sprinter nu med eller är det "vanlig" lastbil?
Japp, WEL'en kom med häromdagen. Trots att det inte var du som var chaufför. Och nej, det var inte jag som var på Bilmetro. Brukar hålla utkik efter din S40, men den har jag inte sett... Nu kör jag inte Sprinter längre. Har avancerat till en Ford Transit... högerstyrd med manuell växellåda... spännande! *s*

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-10-21

Hej Kenta jätte snygg dagens *wow* vilken fin t-bil jag har haft 6-nos bilar på raken har en til nästa vecka med ha en bra helg =)
Jo, jag har sett att du haft mycket T-bilar ett tag. Kul att du tänker fortsätta med sidan trots allt! Blev lite orolig där ett tag...

Namn: Figge
Stad: Ulricehamn
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-20

Tjena Kenta. Kan du inte försöka fixa ett kort på "noltes" bil??? Det tycker jag skulle platsa på sidan. Har du inget fint kort på din guldfärgade T143:a??
Nu är det så att jag inte är "den" Kenta... Vad jag vet, så har han som du menar ingen hemsida, tyvärr.

Namn: Elin
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.truckerelin.com
Datum: 2005-10-19

Hehe.. Tänk nu hittade jag Ytterligare en funktion på din sida. *Jag vet, är lite efter..* Den här funktionen va ju toppen för en Platespottare som mig nu när jag kört fast.. Sökte på mitt nummer o hittade minsann en lastbil i Järbo som hade det.. Toppen eftersom jag ska upp dit snart. :-)
Förresten kan du spana in min hemsida nu för jag har lagt till ett nytt galleri! Alla lastbilarna har faktiskt nåt gemensamt, vissa mer o andra något mindre. *ler*
Grattis tjejen! Den funktionen har funnits ett tag... hehe... Nu ska jag spana in dina lastbilar, samt försöka se om jag hittar den gemensamme nämnaren hos dem...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-18

Jaha då var domaren här. Nu ska vi se. Många intressanta bilar denna gång var det. På femte plats sätter jag henrik Rytters vackra röda R500. 4:e intar DFDS Volvon den vita med blå trailer. tycker det ser fräscht ut med vita bilar. 3:e plats där hamnar Schenker Spånga åkeris lilla F615. Hmm vänster hörn påkört där, dom måste vara mer försiktig med bilarna tycker jag. Delad 2:a plats tar Scanias R420 och Volvon den gröna FH16-550, båda lika vackra. 1:a plats där placerar jag Fosie åkeri Malmö, den lilla ASG-Volvon. Tycker ASG bilar är så läckra. Men vad hade hänt med kapellet? Knappt en stropp hel. Sådär kan dom inte åka omkring, då blåser kapellet av snart skulle jag tro. Såna ena. Men fin bil iaf. resten av bilarna var oxå kula att skåda, och alla bilder va bra såklart. Som vanligt. :)
Tack domare Mellis! Ja, ASG-bilar är både sällsynta och vackra. Denna hittade jag i Malmö för nåt år sedan. Men som sagt, de börjar bli sällsynta i de där färgerna nu... Nu är det bara gult som gäller! Trist...

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-10-18

Snygg svart 143 a du hade i veckans =) ska kika om bussarna e med här nu ha det bra
Ja, den svarta var fin! Dina bussar har jag inte haft tid till ännu... inte till gästgalleriet överhuvudtaget, men det kommer!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-10-17

Har svårt att sätta ut någon favorit men tycker Swempa tar plats 1
Den på bild 7 nya scanian ser fräck och tuff ut med sitt platta tak och grova däck.
Bild 12 får tredje plats.
Bild 4 har du fotat den i Sundsvall?
Bra bilder alla även denna gång.
Tack för omdömen om bilderna! Ja, den svarta Scanian är fotad i Sundsvall för ungefär två år sedan. Den har inte kommit ut förrän nu bara. Känner du igen den?

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2005-10-17

Ja du Kenta....Hur ska man rösta denna vecka???Stora Ensos Volvo hade en speciel charm,men har vi ju också Svempas,,,Hmmm Får bli Carrusen som nyper första platsen,,,,,,Ska försöka få Mimmi att sätta in lite foton på min sida i morron,,,,Bla en Helmark dubbel däckare...Välkommen..Mwh;Bengt
Ser framemot dina bilder, Bengt! Och tack för att du tar dig tid att kommentera mina små bilder! Ha en fin vecka!

Namn: Elin
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.truckerelin.com
Datum: 2005-10-17

Tjena! Nu har jag fått den där bussen i Järbo på bild iaf. Den kommer väl kanske i nån uppdatering hos mig snart, får ju internet hemma vilken dag som helst nu jue.. :)
Den ser jag framamot... :)

Namn: Cribbe
Stad: Göteborg
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-17

Tjenare Kenta : )
Måste säga att jag blev glatt överraskad när jag slank in på denna sidan :) Många fina bilder...
Tänkte fråga om du eller någon vet någon bra sida för extra tillbehör till bilarna?? lull lull lampor, Navkapslar, Har sökt men inte hittat något speciellt....
Tack på förhand Mvh Cribbe..
Kul att du gillar sidan! Däremot har jag dålig koll på hemsidor för såna där tillbehör som du menar... Känner till www.truckking.dk, men det kanske inte riktigt är vad du söker?

Namn: Lasse
Stad: sundsvall
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-16

Hej!!
Jag undrar om vet någon bra hemsida där man kan köpa bussar?
Tack så länge-

Namn: Mellis
Stad: Gävle nåt tag till..
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-16

Tjenare Kenta! Ja det var lite ödsligt här i din gb, men nu har det blivit några inlägg idag iaf, så bra. Fin Bengts åkeri du har idag, och lika Göranssons igår den var ju helläcker. Dregla lite granna.
Javisst jag har varit i Göteborg fredag-lördag. Kom till Lilla Edet fredag kväll där jag sov på hotellet tills kl 8 lördag morning. Det var svinkallt ute då, fick skrapa rutorna på GOF:en. *brrr*
Visst lockar flickorna i Göteborg mig, men just denna gång var det bostäderna som lockade lite mer. Ville se alla de olika områdena och gatorna med egna ögon så man vet här hemma (?) i Bocktown hur det ser ut på de gatnamn där man sätter upp sig på lägenhet. Nu vet jag exakt var och inte var jag vill bo. Kul att snurra omkring därnere och kolla in alla gatorna, man kan ju nästan börja köra taxi där nu för nu kan jag alla gatorna. :)
Jaså han ska få nya göromål? Men det lät som du inte var så speciellt pigg på det? Maila gärna lite mer info om du vill, jag är hemskt nyfiken av mig. Bra med ny bil iaf, så känns körningen lite lättare. Hej på ett tag, tack för du skrev i min GB, alla omdömen.
Du ska få mail med all information!

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-16

Hej. Du kenta.. Måste säga att sidan va läcker när man kommer in hit :D men olika bilderna som byts efter nån sekund. Lite roligt att se vanliga lastbilar istället för utställare faktikst. Bra jobbat..
Kul att du tycker det! Ja, "vanliga" arbetande lastbilar, i daglig trafik, det är nog de roligaste fordonen att fota.

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-10-16

Hej.
Dagens bil var lite annorlunda mot vad Bengts åkeri brukar ha,
många hjul på den,härlig färg tycker jag.
att du inte har några inlägg på fyra dagar trots helg är inte vanligt.
Återkommer i morgon för att kolla veckans bilder.
Ha en bra vecka

Namn: Micke
Stad: ådalen
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-16

snygga bilder senaste dagarna. såg i mellis gästbok att du skulle få nytt.(är en av slla som e dålig på att skriva i dom..) tror inte ja sett någonstans vad du kör? Kör själv flisbil..
Tack för att du tog dig tid att skriva! Själv jobbar jag på Poståkeriet.

Namn: Lennart
Stad: Falkenberg
Hemsida: http://www.lilltroll.com
Datum: 2005-10-12

Han med stora tanken hade nog bunkrat upp för en riktigt lång resa*L*.
Kul att du gillade bilderna.
Jo du, den tanken hade räckt för en lång resa minsann! Fina bilder du hade överhuvudtaget!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-12

Vafalls sätter han i trasiga lampor? (du vet vad jag menar:) Bara EN lös. Den längst till vänster. Hmm kanske glömt koppla någon kabel... och nu raskt över till veckans:
Aha han har varit i Skara? Jag vet exakt var den 770:n står uppställd. :) Fiin bil. 143:an på samma rad har jag försökt fota nu i evigheter, men bara suddiga kort har det blivit. *avis* Upptäckte förresten igår att det var en himla massa skräp på linsen, fick ta blött papper o göra rent. Inte undra på att korten blir suddiga! Hmm nåja..
Roger jensen från Kongsberg oj det tungt och kompakt ut. Undra vad det kan väga? Kanske inte är så tungt, det är ju "bara" en asfaltmaskin han bubbar omkring på. Timmerbilen från Sunne bilden bredvid: AAh grymt snygg! Perfekt bild oxå.
Rad 3 där gillade jag Streamlinern och den vackra Volvon i mitten. Speciellt Volvon. Veckans favorit det blir kort nummer 1. Snygg fin Volvo, denna ex-Oscarssons Karlstad. Alla bilder var bra! Tack för en fin fotostund.
Du har fått e-post!

Skara-bilden är ett och ett halvt år gammalt (eller nåt), men bilden har inte blivit publicerad ännu. Såg dock i år att bilen var borta. Den stod åtminstone inte där, den "alltid" har stått. Ja, linsen kan man få göra ren ibland. Jag har ett filter på min kamera, som man skruvar av och gör rent. Mycket smidigt. Dessutom skyddar det ju optiken. Tack för alla kommentarena!

Namn: Emil Forslund
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-11

Veckans snyggaste bil måste vara L. Nordahls R.124! men jag gillar inte dom där runda lysena i fram.. bättre med vanliga! helst ska det ju vara xneonljus (eller hur det stavas)! :)
Nej, jag håller med, det ser lite märkligt ut med de runda, små strålkastarna. Men eventuellt kan de ju ha konverterat till xenon, för de insatserna ser ju ut som dessa...

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-10-11

veckans favoriter bland bilderna blir 2 st 143or kim johansen därefter den med bilspedition tanskylten för att få ihop en liten topp tre tar jag med scanian med maskintrailer timmer bilen har en bekant lackering... tack för bra bilder som mvanligt i veckans
Jag tackar Smörjarn för kommentarena om bilderna denna vecka!

Namn: du vet vem
Stad: blge
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-10

tungdragarn i veckans och du vet vem som har varit här och hälsat på...kör försiktigt kanske vi ses längs kusten. hejhej!
Hej hej på dig! Kul att se dig här! Jodå, jag vet precis vem du är! Kör försiktigt själv. Hoppas vi ses snart!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-10-10

Hej Kent.
I dagens så har jag fastnat för dag 7/10 och 8/10 Fina bilar.
Veckans bilder blir så här:
Bild 6
Bild 8
Bild 9
Bra bilder alla, men de tycker jag sticker ut lite.
Hej Hegge! Tackar för dina ord om mina bilder. Det är kul med bilar som sticker ut litegrann. Många bilar försvinner ju (tyvärr) i mängden liksom...

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2005-10-10

Håjt&God Kväll!!!Har nu gått igenom dina veckans,och som vanligt jätte fina foton,valet står mellan Timmer Scanian,Carrus B12an och torpedar Volvon,,,Vinnare blir den sistnämda...Har du kollat lilltrolls senaste...om inte KOLLA....Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Man tackar! Bussar är ju ofta dina favoriter... och mina likaså! Skojigt med sådana! Nos-Volvon är fotad i Skara... och där har den stått i flera års tid. Till försäljning kanske? En sån skulle du ha som firmabil! :)

Namn: Sandra
Stad: Stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-08

Trist att inte Miljötrans Scania fick pris i Karlskrona.... Klart kaxig lack som verkligen syns, o två schyssta/snygga chaffisar ;)
Alla kan ju inte få pris... men visst håller jag med om den bilen sticker ut från mängden med sin lack!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-07

Fin Merca igår. Scanian idag gick inte heller av för hackor. 23/9 var oxå intressant, jag har aldrig sett en Renault som DHL-bil förr. Iaf inte en liten distributionare.
Nej, Renault som distributionsbil är verkligen sällsynt. Men det kanske kommer fler och fler? Deras nya Premium Distribution är riktigt snygg!

Namn: Lennart
Stad: Falkenberg
Hemsida: http://www.lilltroll.com
Datum: 2005-10-07

Hejsan Kenta.
Oj, nu var det en del att kika på sedan sist. Många fina bilar, Mångbergs Volvo och att en grå bil kan vara snygg syns ju på Scanian från Bollnäs.
Den 23/9 var det en kanonfin bil tycker jag. Den gröna Scania Highline - toppen!
Borg-trans från Norge har en snygg FH12 också.
Har du sett den orange biltransporten jag lade ut förra helgen?
Jag önskar dig en trevlig helg.
Hej på dig! Det var längesen jag såg dig här, men alltid roligt när du tittar in. Tackar för alla dina kommentarer om bilarna! Nu ska jag titta in till dig och se efter vad det är för biltransport du hittat...

Namn: Klaus
Stad: 48291 Telgte Tyksland
Hemsida: http://ems-cars.de
Datum: 2005-10-06

hallo, super Fotos !!!

viele Grüße

Klaus
Thank you!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-10-05

Fin bild i dagen för det första.
I veckan 40 så blir det så här:
Första raden Bild 4 1:a
Andra raden Bild 4 2:a
Första raden Bild 5 3:a
Alla skulle väl vara på första plats men........
Tackar för kommentarerna! Alltid roligt att se vad du (och andra) tycker om bilarna!

Namn: Mellis
Stad: ålderdomshemmet
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-04

Hej där! Jaså han såg WEL igår? Volvon. Och det var inte jag utan "en ung kille" som körde? Ha ha, tack. Nu känner jag mig som 80 år. Minst.
Men det var iaf kul att du hade en Dahlqvistbil med i 'veckans'. Har du fotat den mellan Stockholm och Göteborg? Den blir dock inte min favorit denna gång, utan det blir den vita Scania R420:n på sista raden. God två får bli post-Volvon på sista bild, bara för det var så många lysen på taket. Bra bild oxå. Ja alla bilder var ju bra iofs, men ja tyckte den var extra bra. Tredje platsen intar Schenker-Volvon på sista raden den med. Såg så fräsch ut.. nä nu orkar jag inte skriva nåt mer, jag är ju så gammal och då orkar man inte så mycket. Klockan är 0.25 kanske dax att sova nu? Tur man har rollator så man kan ta sig till sängen. Håhåjaja... :)
Hehe... det var ju inte meningen att du skulle ta illa upp! Killen såg ut att vara i 20-års åldern, eller strax ovanför där.
Dahlqvistbilen är fotad mellan Vårgårda och Skara i somras, så du hade helt rätt. Post-Volvon stod i Karlstad i början av juni. Mycket lampor ja... precis som det ska vara! Hur går det med dina förresten? (du vet vad jag menar) :)

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2005-10-03

Håjt & God Kväll Kenta!!!Så sitter man då framför datamaskinen även denna måndags kväll,och försöker hitta en vinnare bland dina fina lastbils foton.Men jag måste lägga min röst på Mercedes Bussen....Tätt följd av Nordmalings trailern,många däck på den....Ha en fortsatt bra höstvecka...Mwh;Bengt
Jag tackar för omdömen och kommentarer om veckans foton! Kul att du uppskattar mina bilder, framförallt bussarna! Och Mercedesen skimrade vackert där i kvällssolen...

Namn: Jonathan
Stad: jeppis
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-03

hej
länge sen jag skrivit här nu. Jag undrar om T 500:an som fins i Mittiamässans galleri är special tillverkad med den grillen. För övrigt har jag börjat min chaufför karier i sommar. Jag har kört betongbil det var en sisu sk 210 från 84. Inte kanske värdens besta lastbil men ändå. Och nu när skolan har börjat igen så längtar man värkligen tillbaka till vägarna igen
Jo, det stämmer! De har visst modifierat grillen själva med hjälp av en egen plåtslagare. Önskar dig lycka till med chaufförs-jobbet! Kör lugnt på vägarna!

Namn: Jonas
Stad: Hofors
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-03

Hej Kenta! Vilken otroligt bra sida . Var på Sandvik och lastade och fick höra om sidan . Varifrån får du alla bilder ? / Jonas
Hej och tack! Vad snällt! Jag har tagit alla bilder själv, bortsett från dem som finns i Gästgalleriet. De är fotade överallt i Sverige, mellan Malmö i söder till Umeå i norr.

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-10-03

Hej Kenta! fina veckans bilder kul att se en 143:a och en fin ny r420 ha en bra vecka kika gärna förbi o kasta ett öga på veckans nh hos mig om det blir tid över
Önskar dig en trevlig vecka själv! Och tackar för kommentarerna!

Namn: Håkan Berglöfs Åkeri
Stad: Hudiksvall
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-02

Dagens foto 5/9, Volvo NH12 har aldrig tillhört Swederus Transport. Jag köpte bilen i januari -05, jobbar och sliter och vill inte göra reklam för ett annat åkeri med min bil. Ändra snarast. Tack på förhand! /Håkan
Ber om ursäkt! Åkerinamnet hamnade där av misstag. Det skulle egentligen in under en annan bild...

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-02

Hur snygg dagens bild som helst

Namn: Linus Waller
Stad: Vickleby
Hemsida: http://www.linuswaller.se
Datum: 2005-10-02

Tjenare Kenta! Bra bild på dagens, gillar den färgen på den nya R serien verkligen grymt. Jag har nya bilder på min sida igen. Det är lite motorcyklar ifrån utställningen i Karlskrona.
Tack ska du ha! Ja, både bil och färg var fin! Ska titta in till dig inom kort. Dock såg jag ju motorcyklarna på plats i Karlskrona, men det kan ändå vara trevligt att se.

Namn: Mellis
Stad: Gävle fortfarande..
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-02

Trevligt att du ville kika på VF fast du nyss kommit hem och var så trött efter en hård spelkväll. Det får jag ta som en komplimang. Din dagens den hade jag inte sett förr. Ser väldigt fin ut. Och den "bor" ju inte långt härifrån heller. Heby here i come! :-) Nu ska jag åka o handla innan rushen börjar. 10-4 over and out.
Ja, du får titta förbi Heby nån gång du också! Kanske står den där och väntar på dig då... :)

Namn: Azad
Stad: Göteborg
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-02

Hej...!

Det är väldigt fina bilder.
Jag undrar om ni har några lastbilar till salu, eller kan ni tipsa mig några hemsidor som säljer begagnade lastbilar, tippbila och lastare. tack

MVH
azad
Jag säljer ej lastbilar och har aldrig pysslat med försäljning. Däremot kan du säkert hitta någon lämplig lastbil här.

Namn: micke
Stad: kramfors
Hemsida: http://
Datum: 2005-10-01

mycke bra bilder som vanligt. skulle önska att du gjorde en till kategori: Flisbilar. Dom är nu placerade under skåpbilar tex bild nummer 3101, 1242, 1724 & 1352. annars en kanonsida!
Tack! Ska ha det i åtanke. Det kräver ju lite jobb... och jobb tar ju tid... vilket jag tyvärr inte har något över av just nu! Men framöver kanske!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-10-01

Jaså ska han ut och spela ikväll? Var då någonstans? Kanske kommer och tittar. :)
Tack för den underbara länken till gamla mjölkbilarna! Är i sjunde himlen nu..

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-09-30

Kul att se en ica bil från västerås ser den ganska ofta ett par gånger i veckan men har aldrig fotat den! undrar varför *hmm* jaha nu har ajg nåt o klura på i helgen *hehe* ser fram mot nästa veckans ha det!
Bara att du ger dig ut på jakt nu då! Men det blir väl så... Bilar som man ser, mer eller mindre dagligen, dem tycker man ju själv inte är så märkvärdiga.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-09-28

Jaså det var Anders Näslunds den där nya R500:an? (Dagens) Då har han väl bytt in T143:an då till sist. Ja den såg rätt sliten ut den..
Jajamänsan! Det verkar så faktiskt! Den gamla bilden hade väl gjort några mil, så den förtjänar nog att vila litegrann nu.... :)

Namn: Susanne
Stad: Delsbo
Hemsida: http://
Datum: 2005-09-27

Hejsan!
Det finns verkligen många fina dragbilar, det är roligt att det finns sidor som den här. Här kan man titta å drömma och få egna ideer om sånt man vill ha på dragarn. Häftigt av alla slag. ;-) Ha en fortsatt trevlig vecka.. Mvh Susanne
Tack för besöket! Kul att du gillar sidan! Antar att du har en egen dragbil då? Hoppas sidan kan ge lite inspiration inför eventuella ombyggnader och så i framtiden då!

Namn: Mellis
Stad: Gävle, men kanske inte länge till..
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-09-27

En bunt fina veckans återigen. Kul att kolla om det är nå bilar man ej sett förr, och det var några den här gången också. Favoriter denna gång blir:
 • Bilfrakt FH12-500 på förstaraden, den har jag vart till Stockholm med en gång. Gick grymt bra den bilen!
 • Triangelfrakt nya P230 Scanian, fiiiin...
 • Sista bilden Akka frakt. Fin bil blank o så, fastnade lite extra för just det här fotot oxå..
  Nu är det läggdax här, klockan är 19:25 ska upp halv 2 i natt söddu. Åker till Stockhom återigen kl halv 3. Good night Master K.
 • Tack så mycket för omdömen! Ja, det är roligt med bilar man aldrig sett förut! Det håller jag med om! Jaså, han har kört den tjusiga Bilfraktaren?

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-26

  En fin T-scania i dagens,skulle se ännu bättre ut om man lade lite färg i fronten.

  I veckans bilder så fastnar jag för.
  Bild 15 på första
  Bild 8 på andra
  Bild 2 på tredje
  De övriga intar fjärde plats.
  Denna vecka så blev det mycket bilder att kolla både hos dig och Mellis som var sen.
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Den där T-Scanian är faktiskt tyvärr skrotad nu. Den hade väl gjort sitt... Synd! Vad jag vet, är det den ende nosbil som Poståkeriet i Sverige nånsin har haft...

  Namn: Bengt
  Stad: Dorotea
  Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
  Datum: 2005-09-26

  Håjt Kenta!!!Dags att avlääga veckans röst....Trots att det fanns en Vanhool i veckans.Måste jag ändå lägga min röst på en lastbil...Vinnare blir Kennet Mångbergs FH12a....Får önska herrn en trevlig fortsättning på veckan...Mwh;Bengt
  Jaså, han väljer bort bussen?? Hehe... Önskar dig också en trevlig vecka!

  Namn: Phillip
  Stad: Danmark
  Hemsida: http://www.phowebtrucks.dk
  Datum: 2005-09-26

  Heey

  Where is my link on your side?

  Phillip - Phowebtrucks.dk
  En länk till din sida finns sedan länge här på sidan, under just länkar...

  Namn: simon
  Stad: gävle
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-26

  Hej kenta.. Nu vet jag någon som skriker när han får se veckans bilder.. det är ju en pamp med i veckans då jublaer emil(Vinterfalk)
  Får hoppas att han tittar in här då!

  Namn: Kattis
  Stad: Habo
  Hemsida: http://www.kattis.just.nu
  Datum: 2005-09-25

  hej på dig. Kollar till dig igen. såg foodtankers i veckan. Jag fota foodtrailer här i Habo för nån dag sedan. På Webes godis. Undrar vad dom kör dit i tanken? Socker lag kanske ;-) Varit på mitt webalbum än ?? Hörs. Kram
  Foodtankers har rena och snygga bilar de! Brukar se dem med ojämna mellanrum jag också. De kör väl allt möjligt i de där tankarna. Jag bor granne med Malaco/Leaf här i stan, och de brukar stå därinne och lossa också. :)

  Namn: Elin
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.truckerelin.com
  Datum: 2005-09-25

  Du det är nästan så man int kan tro att det är sant, men vet du vad! Nu är det uppdaterat hos mig IGEN... *s* Kom gärna över o titta hörru du.. Trots att det inte är så fasligt många lastbilar den här gången.. Va ju för sjutton knappt några såna alls ute i lördags, mer än jag dårå...
  Det var som tusan! Du uppdaterar ju snart oftare än mig! ;)

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-24

  Bland veckand dagens så blir bilen den 23/9 min favorit,är väl kanske lite mycket power för att vara grusbil,ser ut som den har uttag för redskap i fronten, så det behövs lite styrka.
  Trevlig helg önskas från Timrå

  Namn: smörjarn
  Stad: v
  Hemsida: http://www.smorjarn.se
  Datum: 2005-09-23

  Hej Kenta hur va bussarna i mailet? nät att ha? eller inga häftiga kanske? snygga dagens har du haft ser jag trevlig helg på dig =)
  Hej! Inget fel alls på bussarna! Däremot så är det låg prioritet på Gästgalleriet för närvarande, då jag pysslar med annat som tar en del tid. Men de kommer ut så småningom!

  Namn: Jakob
  Stad: Rottne
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-22

  Dagens var maffig! Jag såg för en lite stund sen Shelter Transport´s gula FH16. Den var mäktig och se!
  Ja, det är en jättefin bil! Finns en lika gul Scania också som du kanske ser en dag om du har tur!

  Namn: simon
  Stad: gävle
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-21

  Man glömmer bort att gå in här ibland :'( förr va jag in varje dag. hur lyckas du få dom så bra när du möter dom ? måste ha en jäkla teknik när ni fotar :)

  Namn: Bengt
  Stad: Dorotea
  Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
  Datum: 2005-09-20

  Håjt Kenta!!!Här kommer en tisdags hällsning från Dorro..Fina foton igen,Väljer mellan Lasse Björns FH12a,och Carrus B12an...Sätter ändå FH12an på första plats....Ha en fortastt bra vecka...Mwh;Bengbt
  Hallå däruppe! Läste i en annan gästbok om att ni tydligen fått snö där uppe... fy säger jag bara! Tackar för veckans omdömen! Ha det så fint!

  Namn: Mellis
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
  Datum: 2005-09-20

  Jaså det var inte du? Det var fasen ja då såg jag fel då. Hann bara se en skymt iofs, jaja. Fin dagens förresten, bra bild. Nu skall jag strax åka upp till Högakustenbron och byta bil. R164 mot en FH12. :)
  Nej, denna gången var det inte jag. Däremot lovar jag att hålla koll på gul-blåa bilar framöver, så kanske jag får se dig (igen)! Kör lugnt!

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-19

  Måndag igen och då var det bilder.
  Hat kommit fram till att på första plats Fiskarhedens fina Volvo.
  Andra plats får Mack eller Renaulten inta.
  Tredje plats blir Bengts MB Actros.
  Övriga var ju bra de med,men man vill ju ha några favoriter.
  Dagens bild går ju heller av för hackor.
  Hej då
  Klart man ska ha sina favoriter! :) Och det roliga är, att alla har sina egna speciella favoritfordon. Tråkigt om alla skulle tycka likadant ju!
  Ha en fin vecka nu!

  Namn: Mellis
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
  Datum: 2005-09-19

  Hej Kent! Jag såg dig idag. :) Du undrar säkert var? Jo du svängde ut från Sörby Urfjäll i en Scania ca 12-12.30 , jag kom (västerifrån) i den gula Hellgrensbilen Volvo FH12 med släp. Nåja nog om det. Nu över till veckans bilder:
 • Numro 1 denna gång blir ingen mindre än bild nr 1. Helskön Streamline.
 • DHL-Scanian första raden ser mycket fräsch ut.
 • Bild 2 andra raden Scania från Rånäsberget, fin bil hade ej sett den förr.
 • Mercan längst till höger på samma rad har jag försökt fota X antal gånger men bara fått suddiga bilder *grrr* kul att äntligen se en bra bild på den. Finfin bil också!
 • Alkmans Scania sista raden, snygg stilren och fräsch.
 • Volvon den röda bredvid var lika fin den.
  Alla foton var bra förstås, som vanligt.
  Aha i dagens igår den blåa Scanian, den fotade jag idag i Stockholm på Gustav III Boulevard 60 i Solna. Jag var där på ett bygge och lossade virke från Norrland. Den är grymt fin den Scanian från Alunda. Ser väldigt mäktig ut. Ha en bra vecka nu!
 • Hej hej! Tyvärr så måste jag göra dig besviken, för det var inte mig du såg... Vid nämnda tidpunkt, så satt jag och lunchade som bäst. Dessutom så kör jag bara Mercedes numera (säkert till Tullis stora glädje... hehe). Men en annan gång kanske vi möts? Hoppas det! Kör vackert!

  Namn: Elin
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.truckerelin.com
  Datum: 2005-09-19

  Hallå igen. :)
  Tänkte bara säga att jag såg en buss idag på en skrotgård innan Järbo. Den skulle va nåt för dig den.. En typ äldre modell, silver med urläckert motiv längs hela sidan.., typ vargar eller nåt sånt.. Synd jag inte hade möjlighet att stanna. :( :( :( :(
  Nåväl, du kanske far förbi där nåt tag o den är kvar vettja. :-D
  Hej! Jaså? Och ingen kamera med? Det är skandal... milt sagt! :) Men du vet ju var den står, så du kan ju fara förbi och fotografera lite då.... ;)

  Namn: Elin
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.truckerelin.com
  Datum: 2005-09-19

  Hallo Kenta..
  Kul att se dig på jobbet härom dagen! :) Har du sett mina nya filmer? Är lite nyfiken på om dom funkar för andra...
  Kul att se dig köra lite också igen! Jag har kollat dina filmer och de verkar funka bra, åtminstone i min dator, trots att det var Nokias specialformat.

  Namn: smörjarn
  Stad: västerås
  Hemsida: http://www.smorjarn.se
  Datum: 2005-09-19

  Fin första bild i veckans bilder en 143 mmm trevligt tack för mig o ha det bra!
  Det tackar jag för! Ha en fin vecka!

  Namn: simon
  Stad: gävle
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-18

  Nu var det ett tag sen jag skrev här .. Vilken bra kvalite du har på dina bilder kenta :)
  Ja, jag har saknat dig här, men du har säkert en massa annat för dig! Kul att du gillar bilderna iallafall! :)

  Namn: Sebastian
  Stad: Karlstad
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-18

  Väldigt massa snygga bilder du har. Kul att du fått med de flesta utställningar också. Vet man vad man har missat på de utställningar man inte har varit på :)
  Roligt att du gillar mina bilder. Utställningar är kul, även om inte fotosamlingarna är kompletta därifrån. Blir ju alltid en del bilder som man inte blir nöjda med, och då skippar jag dem. Är lite för kräsen ibland... :)

  Namn: Mellis
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
  Datum: 2005-09-17

  Tack för ditt jättelånga inlägg i min GB, Kenta! Väldigt kul att läsa. Skulle gärna bjuda dig på mackaruller, men det var polaren som gjorde i ordning maten därnere. Jag diskade i stället. Kan ingenting om matlagning tyvärr. Micron lagar allt käk här. :)
  Tack själv, för underbara bilder! Ja, men då ses vi på MAX en kväll istället då... hehe... :)

  Namn: morgan
  Stad: gbg
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-16

  hej på dej,kör du till hubben i örebro eller hubben i jkp eller har du körningar på hemmaplan som göromål? kul att titta in ibland och gotta sig åt alla fina bilder som finns,trevlig helg från gbgfjärr
  Hej! Jag kör på hemmaplan bara. Jag har några av era bilar på kort, ja dem har du säkert sett redan... Fler kanske kommer, tror jag har några till på lager! Trevlig helg!

  Namn: Mellis
  Stad: Gle men hellre Gbg
  Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
  Datum: 2005-09-16

  Snygga dagens Kenta. Ni börjar få en del sådana där med nya grillen på nu. Jag fotade en snygg R124 igår i Göteborg, dock med gamla grillen, den var himla fin. En från Påkab alltså. Den kan du skåda i veckans när dem kommer. Kunde inte hälsa till Linda för jag träffade henne tyvärr inget. *snyft* Have a gret vekend.
  Tackar för det! Kul att nån tittar in och kommenterar dem! Ser framemot att få se postbilen hos dig imorgon, eller på söndag. Det kanske är Morgans (här ovan) bil du fotat? Tråkigt att du inte fick träffa Linda igen, men du kanske får fler chanser? Eller är det slut med Göteborgskörningen nu?

  Namn: fordraggarn
  Stad: norrköping
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-16

  tjänare! läcker dagens. vill också ha "älgstudsare" på bilen =) i veckans va N12 favoriten. ser inte många såna längre... har uppdaterat lunarn lite, mest trophypics. nu ska vi åka och handla bil! Mondeo hgv -02=) TREVLIG HELG!
  Hallå kollega! Javisst är det snyggt med en båge där i fram! Men det är väl för lyxigt för oss här i "region mitt"... I "Syd" däremot, där har de kostat på sånt! Jaså, en -02 till och med?? Det hade jag inte trott om dig.... hehe... Hoppas ni blir nöjda! Hälsa Veronica!

  Namn: Elin
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.truckerelin.com
  Datum: 2005-09-16

  Tja!
  Har vart inne på din sida och kollat på alla roliga funktioner. *ler*
  Det gör du rätt i! Du hade ju missat en hel del tidigare... ;)

  Namn: Mellis
  Stad: Gävle
  Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
  Datum: 2005-09-13

  Oj dagens Scania var tjusig! Stort fint märke på huven. Bra veckans oxå allesammans. Den gula Volvo N12:an blev förstafavorit, och sedan Rema 1000 Mercan på andra plats. Fast alla bilder var intressanta såklart. Nä nu äre läggdax här kl är 23.40 redan ujuj. Börjar kl 5, ska ju till Göteborg en sväng till. Hej och godnatt.
  Ja, den var fin. Den stod i Norrköping och väntade på att bli fotad helt enkelt! Roligt med nosbilar... för det börjar ju bli glest med dem nu...

  Namn: Bengt
  Stad: Dorotea
  Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
  Datum: 2005-09-12

  Håjt och God kväll!!!!Ska då Dorotea avlägga sin röst*L*...Bussarna denna vecka nådde inte upp till en första plats...Ty den kniper T Scania grusbilen......Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
  Tack Dorotea, för era röster.... :) Välkommen åter på måndag för en ny dos med bilder. Men du missar väl inte att det kommer nytt här varje dag? Trevlig helg!

  Namn: Elin
  Stad: Årsunda
  Hemsida: http://www.truckerelin.com
  Datum: 2005-09-12

  Ååå! Fasen va läcker den bilden på första sidan var. Den gråa med eldsflammorna i fram.. Cool. *ler*
  Du, informerar lite om min nya hemsideadress nu, om du missade det.. www.truckerelin.com Oj.. Nu kom jag ju på att jag inte har ändrat på mina länkar innan jag la ut den *hoppsan* Ska göra det så fort jag får tid så din länk visas rätt ju.. :)
  Ha det gött nu!!
  Många coola bilar där nere i Karlskrona kan jag avslöja... Nya adressen är noterad och länken är uppdaterad. Hoppas du orkar hålla igång sidan nu!

  Namn: The Scaninator
  Stad: somewhere in South Europe
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-12

  Hejsan,Kenta! Din foton är

  J.Ä.T.T.E.K.U.L.
  Tack, tack!

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-12

  Måndag betyder bilder hos Kenta.
  Hittar tre som jag fastnar för.
  Bild 2 en hederlig Nos-Volvo finns inte så många kvar nu.
  Bild 14 samma där ochså på utdöende.
  Bild 12 mest för att den har ASG.sfina logga,inget fel på bilen heller.
  Bra bilder gillar när man ser de i arbete.
  Dagens Volvo var läcker i sina färger.
  Hej då
  Japp, nosbilar börjar bli en bristvara. Tråkigt, men tyvärr sant! Fast ett tag till framöver lär vi väl få se dem på vägarna. Hoppas jag!

  Namn: Linus Waller
  Stad: Vickleby
  Hemsida: http://www.linuswaller.se
  Datum: 2005-09-11

  Hejsan Kenta! Ville bara säga att det ligger 60st nya foton ifrån Nordic Trophy ute nu!
  Då ska jag kika förbi och titta på dem!

  Namn: Jakob
  Stad: Rottne
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-11

  Jag är kanske är först ut med att kommentera den nya dagens?? HURRA!! Äntligen!! Hmm den där godledsbussen lär har varit med på många foton.
  Ja, de är säkert många som fotat den. Fast det finns ju inte bara en, utan ett flertal likadana. Jag har då två olika i min samling...

  Namn: Kjell "Tullis" Tulldahl
  Stad: Enhörna, Södertälje
  Hemsida: http://www.truckstop.nu
  Datum: 2005-09-10

  Hejsan Kenta!
  Nu finns det bilder ifrån Årets upplaga av Tunga Rallyt "Åkarsvängen" 2005 på www.truckstop.nu i bildgalleriet.
  Ha en fortsatt skön helg
  //Tullis

  Namn: kapten krok...
  Stad: hova
  Hemsida: http://www.backstroms.nu
  Datum: 2005-09-10

  halloj!
  E inne å kikar runt en gång i veckan,de e alltid nåt nytt och spännande å se...:-)
  hade götta!
  Hej! Roligt att höra att du är här och tittar. Din bil finns ju också med på ett par ställen... :) Fint ekipage!

  Namn: Maria
  Stad: Uddevalla
  Hemsida: http://www.christianssons.com
  Datum: 2005-09-09

  Oj då. Jag får nog ta åt mig av det Hegge skrev. Jag är tyvärr urusel på att skriva och tala om att jag har varit här.
  Det var roligt att se Tobbes bil i veckans.
  Ha en trevlig helg!
  Jag är lika dålig jag, ska jag väl erkänna. Jag vet ju att ni är här och tittar... jag är mest nyfiken på alla andra som aldrig skrivit en rad här, men som tittar in med jämna mellanrum. Hade varit roligt att veta vilka dessa är!

  Namn: £ukasz (Bandit)
  Stad: Poland
  Hemsida: http://www.motocenter.za.pl
  Datum: 2005-09-09

  very good website
  Thank you!

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-08

  Tittar på dagens bil,och funderar om att det är mycket bilar som det står jämtfrakt på numera,många som snurrar här i kring nu.
  Kanske är en bra central.

  Namn: Pelle
  Stad: borås
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-08

  snygg sida!
  ha det gott!
  Tack så mycket! Detsamma önskar jag dig!

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-07

  250 besök och ingen har skrivit
  nu 22,18, var är det som är fel?
  Kunde inte låta bli,det ser så tomt ut eljest.
  Fin dagens ialla fall.
  hej då
  Tack för att du bryter tystnaden i gästboken, Hegge! Alltid trevligt när du tar vägen förbi mig... :)

  Namn: Lennart
  Stad: Falkenebrg
  Hemsida: www.lilltroll.com
  Datum: 2005-09-06

  Hej Kenta.

  Nu har jag lagt ut bilderna på Auvinens Scania. Passade på att ta med bilder på de gamla bilarna också.

  Hej så länge
  Vad trevligt! Då ska jag kika in till dig strax! Förresten, kom ihåg att inte ta bort http:// när du skriver i din länk här. Då kommer folk inte till din sida, när de klickar på länken... Ett litet PS bara!

  Namn: Danne
  Stad: Söderköping
  Hemsida: http://svesse.net
  Datum: 2005-09-06

  Nu ska jag åka till Bulgarien, så ha de så bra. hörs om en vecka ! :=)
  Då önskar jag dig en riktigt trevlig resa!

  Namn: Kattis
  Stad: Habo
  Hemsida: http://www.kattis.just.nu
  Datum: 2005-09-06

  jag var tvungen att komma och titta på fotona igen och dom snygga bilarna. Men på sidan 2 andra bilden, där ser jag nån fin lila i bakgrunden! Var har du den bilen ?? Älskar ju lila! Har du varit och tittat på mitt webalbum ?
  Det fanns en hel del fler bilar där, men jag fick inga bra bilder på dessa, så därför har jag inte lagt ut dem. Är ganska kräsen, och vill hålla en viss kvalité på mina foton... Kanske har Linus Waller fotat bilen? Har du ett nytt webalbum? Ska kika in till dig inom kort då!

  Namn: Patrik Nilsson
  Stad: Göteborg
  Hemsida: http://www.badguy.se
  Datum: 2005-09-05

  Supersida Kenta!
  Tack för visat intresse av min sida och inlägget i gästboken.
  Hör av dig om du behöver lite fler fina lastbilsbilder till din sida. :)
  Tack själv, för fina berättelser! Nya bilder är alltid välkommet, så det är bara att maila över!

  Namn: Hegge
  Stad: Timrå
  Hemsida: http://www.heggestrucking.se
  Datum: 2005-09-05

  Vekans
  Juryn har följande .
  Nr 1 Bild 9 Frigo så kalrt.
  Nr 2 Bild 6
  Nr 3 Bild 3
  nr 4 bild 14 Tobbes är det väl,
  Nr 5 Bild 13
  Fina Bilder och bilar.
  Ha det

  Namn: Bengt
  Stad: Dorotea
  Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
  Datum: 2005-09-05

  Håjt Kenta!!!Var då måndagen här.Kollat dina som vanligt kannon snygga veckans,och fann att jag måste ha två vinnare denna gång.GLC Scanian och Vanhoolen får dela på första platsen....Ha en fortsatt bra vecka....Mwh;Bengt
  Tack så mycket för dina ord om veckans bilder. Vanhool slår ju det mesta, det kan jag hålla med om! Hehe.. Men Scanian (fotad i Göteborg) var också riktigt fin! Ha en fin vecka själv!

  Namn: roland johansson
  Stad: leksand
  Hemsida: http://
  Datum: 2005-09-05

  hej jag är intresserad av att köpa kort på dalafrakts bilar till dalafrakts hemsida om du är intresserad så kontakta mig på roland.johansson@dalafrakt.se
  mvh roland
  Du har fått e-post!

  Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
   

  Smakprov från galleriet

   
  Diodhuset
  Queen of the road
  Rindab
  Tidningen Proffs
       Copyright © 2003-2017 Lastbilsfoton.se