START
Startsidan
Information
Hjälp

AKTUELLT
Senaste bilderna

FOTON
Lastbilar
Bussar
Övriga fordon
Utställningar

SÖKTJÄNSTER
Sök fordon
Sök geografiskt

ÖVRIGT
Statistik
Gästbok

KONTAKT
info@lastbilsfoton.se

 Namn
Stad
E-post-adress
Hemsida
Meddelande
   
 
Lämna gärna en rad här och tala om att du varit här och kikat.
Om du vill använda html-kod och infoga någon bild tillsammans med ditt inlägg, så vill jag be dig att helst inte använda bilder bredare än c:a 280 pixels. De kan få gästboken att se lite lustig ut...

För allas trevnad, använd vårdat språk. Debatter, reklam och stötande inlägg (vare sig mot mig eller någon annan) hör ej hemma här. Visst får du ge negativ kritik, men lämna den på ett seriöst sätt isåfall.


Namn: michelle
Stad: maaalmöö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Nice work Kenta! :P
Thank you baby! ;-)
Vi ses i sommar!

Namn: Lennart
Stad: Falkenberg
Hemsida: http://www.lilltroll.com/
Datum: 2005-06-15

Vad roligt att du kom tillbaka.
Du har fått till en mycket fin sida igen, snygg design.
Fint med sökfunktionerna också.
Så du var i Momarken i lördags, tyckte jag såg dig men var osäker på om det var du.
Bilderna därifrån är väldigt bra. Det var mycket fint att fota där.
En del av mina bilder från Norge kommer ut på lördag (del 1).
Ser framemot dina förbättringar också.
Tackar för de goda orden. Jaså, var du också i Norge?? Du skulle ha kommit och hälsat. Jag vet nämligen inte hur du ser ut. Men jag sprang runt där några timmar bland alla lastbilar iallafall, så det var säkert mig du såg! Ska bli intressant att kolla dina bilder också! Ha det så bra!

Namn: Ewa
Stad: Stockholm
Hemsida: http://www.2005.husbuss.net
Datum: 2005-06-15

Oj oj vad fint du har fått till det.
Härliga bilder från Norge. Kul att det var så mycket bekanta bilar, du träffade väl på massor av roligt folk oxå kan jag tänka.
Ses väl på Vårgårda hoppas jag.
Kramis
Åhh, jag tackar för det! Det var en hel del bekanta bilar i Norge ja, men även en del nya läckerheter, ja du har ju själv sett! Jag träffade inte några bekanta alls, men tydligen fanns det några där i vimlet som jag tyvärr missade. Vi får ses allihop i Vårgårda istället, det ser jag framemot! Hoppas det är mindre fuktigt i år..... *kramas*

Namn: E
Stad: Årsunda
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

hehe.. jo en gillar ju när det putar ut lite framöver.. *skrattar* Nä, va fan så kan man ju inte skriva *skrattar ännu mer* Så du fick bilden ändå.. attans amalia.. *skrattar så kinderna blir röda, eller det kanske dom va innan... hmm...* nåja, den hamnar väl ändå inte i Gästgalleriet gissar jag... :-)
Må så gott så hörs vi! *kram*
Det är nog lika bra att jag inte skriver så mycket här va? *flinar* Men du är duktig på att fota, så jag tar gärna emot fler bidrag av samma sort. Inget som hamnar i gästgalleriet dock, de platsar nog inte riktigt bland alla bilar... ;)

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-06-15

Ja det var nog som jag väntat då det gäller dig, att göra en sådan fin sida är mycket arbete,men det är väl kanske bara vi som håller på med dena hobby som vet det.
Har gjort en liten rundvandring och måste säga att det är SUPER bra.
Ja nu har man ju något att titta på varje da igen, dagens foto lockar ju bland annat.
Tack Kenta för att du är med på nätet nu igen.
Tack så mycket käre du! Jo, det är många timmars arbete, mer än vad många kan tro. Har dessutom gått igenom ALLA foton och redigerat dem, för att de ska se bättre ut. Många var lite sneda och oskarpa, det fanns en massa skog och annat som jag nu klippt bort, så att bilarna utger huvuddelen i bilderna. Dagens foto kommer varje dag nu, och inom kort ska jag väl även lägga upp lite fler bilder (typ "veckans"), men det får bli en annan dag... :)

Namn: Jakob
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Sidan är grymt snygg nu!!Har redan kollat igen bilderna från Norway Truck Trohpy. 1:a på min lista över bilar jag inte sett innan (nykomlingar) blir Pro Line´s nya FM9. Otroligt läcker. Skulle inte säga nej till om man fick köra den. Den delar första platsen med Arnfinn Telhaug´s röda FH16. 3:a blir Transportservice´s Volvo R580. Scania borde det väl vara eller. Kanske Scania och Volvo gått ihop? Kanske ska ta 4:an istället. 4:de platsen går till R580 brevid. Tycker den påminner om Tor-Björn Eng´s Scania.. Och 5:te platsen tillslut går till den svarta Renault Premium:en..
Nu vågar jag inte skriva mer..Blir kanske en gång till för att ta "Mästarna"...Slut Del 1!
Ha det så bra!
Tack för kommenterarena om sidan! Givetvis skall Transportservice´s bil vara en Scania och inget annat, men det är inte så konstigt om det inte skulle finnas några fel alls här. Har redigerat felet nu.

Namn: Linda
Stad: Ö-a i väster
Hemsida: http://www.lindakroon.com/
Datum: 2005-06-15

Ja, va skall man säga?? Jag blir stum av beundran...
Säger bara KANON!!! :-)
Bra jobbat.
Ha det gott!
Kramar i massor.
Vad du är go, tjejen! Tack så mycket!

*kramas massor tillbaks också*

Namn: Elin
Stad: Årsunda
Hemsida: http://www.truckerelin.tk
Datum: 2005-06-15

Hallo Kenta..
Fasen så fint du har det. Du va saknad när du va borta, men det har du nog förstått redan.. :) Gillade nosarna i norge.., men det hade du säkert gissat redan att jag skulle göra.. hehe


ha d gott!
Jo, jag vet ju vad du är svag för... hehe... Tack för din bild förresten, som dök upp sent igårkväll, när jag satt här och arbetade på det sista. Då gick allting mycket lättare sen.... ;)

Nu är det dags för Dig att ta tag i Din sida också! ;)

Namn: MalmöDragaren (ANKAN)
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Hallå Kenta !! Underbara bilder,både på stora och små monster.
Skall själva ut på en fototurné nu i eftermiddag då skall jag på väg till Sundsvall...
V8 muller e GÖTT.....
Skall sända över bilden på min dragare till din samling
Ha det bra så länge....
Hej hej! Tackar så mycket för de goda orden. Ja, du får gärna skicka över lite bilder på din lastbil. Det ser jag framemot! Kör lugnt till Sundsvall!

Namn: scania
Stad: europa
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

hu e skiit dä hä siido tå int man kan ta jan na bildre.....he sko jo va bra in siido om man sku kuna he....

Namn: Wesse
Stad: Timrå
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Wow, kanon snyggt Kenta. Du är en hejare på html du.
Nu ser man att väntan på din sida inte var förjäves.
Tackar så mycket, Wesse! Jätteroligt att höra. Desto tråkigare att din sida är nedlagd. Du har inte planer på att starta upp den igen? Den är saknad...

Namn: Krille
Stad: Motala
Hemsida: http://www.krilles.just.nu
Datum: 2005-06-15

Ooooaaoo! Inte dåligt! Imponerande. Va bra de blev. Grattis, eller va säger man? Betyg: MVG och ändå är det inte färdigt..
Må väl till nästa gång. (Min sida vilar...)
Tack, tack för det fina betyget! Synd att din sida är nedstängd, men den kommer kanske upp igen?Jag hoppas det! Ha det så bra!

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-06-15

Kanon snyggt!! ska fixa länken senare i dag kollade på norway truck tropy bilderna och dina ser ut att ha klart mindere folk på dom än mina du glömde komentera veckans hos mig när du gjoerde reklam för din fanstastiska sida!
Attans, jag missade det! Men jag får skylla på att jag var så trött när jag var inne i natt... Har åtgärdat det stora misstaget nu! ;)

Namn: Maria
Stad: Uddevalla
Hemsida: http://www.christianssons.com
Datum: 2005-06-15

SNYGGT! Helt otroligt. Det här gillar jag. Jättesnygt och väldigt lättöverskådligt. Jag ska genast hämta en ordbok och slå upp fler superlativ som passar denna sida. Bra jobbat Kenta!

Det var kul att se bilarna från Momarken också.
Tack snälla, söta, rara, underbara, fantastiska, goa Maria! Roligt att man lyckas ibland, och det verkar som om detta har gått hem... Synd att ni inte också tog er över till Norge, men vi ses i Vårgårda istället! Må så gott, båda två!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-15

Ja nu är jag här och glor igen. Kollade igenom alla Norgebilderna. Grymt vackra bilar allesamman. Jag har två favoriter: Timmerbilen Scania R580 från Häradsbäck, och på sida 2 Knut Engers läckra Scania. Men alla andra var så fina de med så de får delad tredjeplats. Kul att se Sören Thyrs nya i dagens foto oxå. Hade inte sett den.
Jag håller med om att Häradsbäcks-Scanian var snygg! Jag lade min röst på denna faktiskt (så nu vet alla det *s*). Det fanns många fina bilar där... Sören Thyrs nya är också fin ja! Sprillans ny, eller åtminstone näst intill...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-15

Oj, det här är nog den snyggaste sidan jag sett i hela mitt liv tror jag. Väldigt avancerad oxå med alla sökfunktioner. Jag kollade på DHL-bilderna och såg då fotot på min bil, så då blev det söka av på åkeriets namn förstås. Och se - du hade en bil till med E.Sundéns Hägersten! Den blåa R500:an. Himla kul.
Jaha han har varit i Norge oxå på lastbilsutställning? Mycket bra foton var det. Tänker inte ta ut någon favorit eftersom alla bilar var så snygga.
Men jag säger Grattis till denna fina sida! Det här har du gjort bra Kenta. Hoppas du slipper alla lastbilsköpare nu oxå. Klockan är mycket (02:18) ögonlocken börjar kännas mycket tunga..zzzz... godnatt. Jag kommer åter i morgon och kollar runt mera.
Tack snälla du! Det var väldigt fina ord! Kul att du upptäckte funktionen där man kan klicka sig vidare till alla bilar från samma åkeri. Inte så svårt att koda, men förhoppningsvis uppskattat.

Jo, jag var till Norge i helgen som var. Det blev både många mil (115) och många bilder. Men det var trevligt!

Namn: Victor
Stad: Göteborg
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Jag tror jag är en av dom första besökarna på din nya sida. Måste säga att du lyckats rejält. Man visste att det skulle bli bättre, men så här bra? Wow, du har lyckats rejält! Din sida är den bästa får jag nog säga, av dom som ligger ute på nätet med lastbils bilder. Du har det mesta, bra kvalite, väl sorterat, brett utbud med dom flesta åkerierna samt att hela sidan är lätt använd. Jag har besökt sidan sedan den kom ut på nätet, och den blir bara bättre ju mer tiden går! Jag målar själv bilar i paint och undrar ifall du har plats att lägga ut även sådana bilder på hemsida? Kan i så fall maila över några. Lycka till med sidan och fortsätt med det du gör, för ingen annan kan göra det bättre!
Ja du, nu var du nog först! Kul att du gillar det arbete jag åstadkommit. Jag är inte riktigt nöjd själv dock. Jag hade andra, och fler, idéer men dessa får jag ta med tiden. Nu är sidan ute iallafall. Att vara bäst, ha mest och så, det är ju roligt att du tycker det, men det finns dem som har fler bilder än mig... ;)

Jag kommer nog att hålla mig till just "foton" här på sidan, men varför inte starta en egen sida? Det är inte så svårt i dagens läge. Och alla sådana här sidor blir alltid välbesökta!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-22

Hej på söndagsförmiddagen! Inte ska du lägga av inte, bara för jag råka få syn på några snygga bilar, hehe. Nej nej, inte då. Tack för du var förbi och kollade samt skrev ner intrycken. Din dagens bil(d) den har jag ej sett förr. Läcker på något vis med gröna ränder.
Här gassar solen på min balkong, så nu måste jag gå ut o sola lite. Får ju inte försitta tillfället, det kanske regnar i eftermiddag vem vet? Ha en bra dag, hejdå.
Nejdå, inte ska jag lägga av inte. Jag kommer att fortsätta, var så säker! Så lätt blir ni inte av med mig... hehe...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-21

Va kul att du känner dig hemma på min sida. :-) Fast det är inte postgult direkt, och inte påskgult heller som en del tycks tro. Det är Scaniagult! Fick inspirition av R500:an som jag körde några nätter i veckan, gul o svart var den. Tyckte dessutom min sida var lite väl gråblek, har tyckt så ett längre tag. Men nu är allt bra igen. :-) Fin bil i dagens, heja Streamline! Väldigt bra foto oxå. Adjö.
Jag anade att det var Scaniagult, eller möjligtvis DHL-gult. Jag kommer att ändra lite färger på min sida också, då jag känner att den skulle behöva en liten uppfräschning.

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-18

hej gulingkollega! dagens var riktigt läcker! veckans va inte dumma dom heller. favoriten är nog Oves, snyggt med ASG bilar! Påkab bilen är tagen på åkeriet i Örebro? gården känns bekant. men jag brukar inte se den i dagsljus.... hade gött!
Hej på dig! Tackar för dina kommentarer! Och du har rätt angående Påkab-bilen. Den är tagen i Örebro.

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-18

Tror jag såg dagens bild igår faktiskt ? men är inte helt säker. en fin bil är de :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-18

Ojoj dagens var verkligen läcker! Kan just tänka mig hur ombonat och rent o fint det måste vara ini hytten oxå. Mycket läcker bil.

Namn: Mikro
Stad: Visby
Hemsida: http://www.romagrus.se
Datum: 2005-05-18

hej du!
dagens var en riktig läckerbit!
*dräglar* ;) ha de bra å fortsätt plåta snygga lastbilar! :D

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-17

Jaha bilbyte i dagens medan jag skriver i GB.
Den bilen får ***** av fem av mig

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-17

Fina foton i veckans igen,denna gång fastnar jag för Owe petterssons ASG Volvo,håller med Däckbengt.
Som vanligt bara skitväder.

Namn: Maria
Stad: Uddevalla
Hemsida: http://www.christianssons.com
Datum: 2005-05-17

Fin R i dagens.
Hur har ni det i Gävle? Fast du bor på andra sidan av stan va? Eller har jag fattat det fel?
Du har fått mail av mig med lite svar.... :)

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-17

Håjt Kenta!!!Här kommer en hälsning från Dorotea,som fick en par tum snö i natt...Fina bilar även denna vecka....Och min röst faller på Ove Petterssons FH12a.Blir lite nostalgisk,när man ser ASG och de gamla färgerna...Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Snö i mitten av maj? Jag är inte avundsjuk, även om det inte varit någon vidare värme här heller. Dock har snön hållit sig borta, tack och lov!

Namn: Niclas
Stad: Kramfors
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Fanns väldigt fina bilar.. Föredrar nya r-serien..

Namn: Mellis
Stad: Gevle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-16

Gissa vem som ska få köra hyrbil Scania R500 i natt och kanske fler nätter oxå? He he h e..
Hehe... ja inte var det jag inte, så det måste vara DU!

Namn: Dimman
Stad: Västerås
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Tjenare Kenta !

Bilden på Bk´s bil måste va gammal . Ser ut att va tagen på Scania i Västerås .
Det står numer Berqkvist i insjön på sidorna på bil och släp .
Hej! Du har så rätt, så rätt. Minns inte när bilden är tagen, men det måste vara förra sommaren. Kanske kan det stämma?

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-05-16

Hej kenta jo jag har oxå bild på den när den e mr bean lackad men det är ett gammalt fotto kul att du såg att det va samma bil =) ha nu en bra vecka o fota mycket

Namn: marco
Stad: mpj
Hemsida: http://www.webalice.it/m.pirola
Datum: 2005-05-16

Where can I find more photos of the Scania Longline by Svempas???? Very great truck!!!!

Namn: Miakel Haraldsson
Stad: Jönköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Hejsan snygg sida föresten peterbilten är en 379 hade gott and keep on trucking
Jag tackar för den informationen! Kul att du gillar min sida!

Namn: Patrik
Stad: Skövde / olssons Åkeri
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Fanns en hel del trevliga bilar att kika i. Personligen föredrar jag den bilen jag har nu, en Volvo FH12 460.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-16

Nej men se! Du har ju fotat "min" bil, DHL:aren på kort nr 1. Så roligt, ja då tar jag ju den som favorit denna gång såklart. En fiin bil. :)
Favorit nr 2 får bli Hampus snygga R164 på bild 7, ser riktigt bra ut. Alla bilder var lika bra förstås, som vanligt. Jaså har vi fotat samma bilar säger han? Dilemma dilemma. This town ain't big enough for the both of us. *flabb*
Vill oxå säga at Lillseles coola Merca i dagens är urläcker! Har mött dem ett par gånger men ej lyckats fota. Har ju kört Merca själv så jag vet att dem är väldigt sköna att fara omkring i. De där stora är det dessutom plant golv i, och det är ju helt underbart. Dessutom var det V8 i den där, helt perfekt. Hoppas jag oxå får fota dem en dag.
Hejdå, ha det så bra.

Namn: Arnold de Best
Stad: Wormer
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-15

O man,I like your site.may be you can help me with a job in sweden or norway.I have 30 years int.experience international.I live in holland.succes.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-15

Jaså han är hemma nu igen, ja va bra. :) Hoppas det var en rolig tripp o så. Streamlinern i förrgår var mycket läcker, och även Volon igår. Prisma hmm vad kan det vara då? Låter som glasögon. Det var en fin bil iaf. Nu ska jag fortsätta med veckans pics, hejhopp.

Namn: Linus
Stad: perstorp
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-14

tjena kenta!! kunde du inte haft en kategori för ADR - Haanpää . hade varit skoj efter som ena åkeriet ligger här nere i perstorp .. sug på ide'en :) ..ha'De bra :)
Hej! Visst kan jag det, det ska jag ordna i samband med en kommande ombyggnad av sidan...

Namn: Rickard
Stad: Sundsvall
Hemsida: http://www.izy.se
Datum: 2005-05-14

Ang. Snygga bågar (insänt av Conny 12/5)
Jag håller helt klart med diG!! Jag har nyss bytt bil till en ny Volvo Globetrotter, funderar på att köpa en IV-Light till den och en takbåge. Tror jag kan bli snyggt. Det är en annorlunda båge som gör att ja kommer att sticka ut ur mängden..:) Slut med tråkigt fula Trux-bågar för mig!

Namn: Patrik
Stad: Jönköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-13

Tjena... Hoppas allt är fint uppe i Gävle... Tänkte bara hjälpa dig med Dagens 8/5 fotad i Jönköping. Klintens Åkeri i Stockholm. Ha d gott
Hej hej! Jag tackar för denna värdefulla information. Titta! Nu blev sidan ännu lite mer komplett! :)

Namn: berra
Stad: stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-13

tja. iron maiden passar bra när man är ute och kör men man måste ha bra högtalare

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-13

Håjt Kenta!!!Som vanligt fina foton i veckans....Jag väljer att lägga min röst denna vecka på Jokkmokk Johanssons Scania....Och så vill jag önska herrn en TREVLIG HELG"""

Namn: BENDAF430
Stad: Grootebroek Holland
Hemsida: http://www.truckfreakz.nl
Datum: 2005-05-13

Photo's from the first dutch TRUCKSHOW (Medemblik)
Check it out

http://www.lastbilar.dk/ RULES!!
Hehe.... thank you!!

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-12

Ja en NP i dagens ;) Fina bilar de dära...

Namn: Conny
Stad: Göteborg
Hemsida: http://www.izy.se
Datum: 2005-05-12

Snygga lastbilsbågar
Ni som söker lastbilsbågar med ny design..o inte så tråkig som Trux och Kama's tex...så har jag hittat en bågmärke som heter IZY. (www.izy.se) Jag har köpt en Frontline XL till min Scania R-serie C19. Min bil blev j-la grymt snygg med den bågen på..Dom har flera andra bågar å..både till Scania och Volvo. Kolla ni å..;)

Namn: Mellis
Stad: Gevle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-12

Undrar vad som hade hänt med lilla fiskmersan förresten? Halva kofångaren var ju borta? Kul att skåda en Streamline oxå, dom är läckra dom. Gäller att fota så många som möjligt av dem, för det finns inte alltför många kvar..
Om du tyckte att den där Streamlinern var läcker, så ska du se den som kommer som dagens bild imorgon fredag.... oj oj oj, säger jag bara! ;)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-12

Ja great veckans bilder! Som vanligt. :) Ska jag plockaut en favorit så får det bli Haanpääaren den här gången. Så så fin ut på någe vis, vet inte riktigt varför.. skenet i bilden kanske? Alla bilder var iaf bra, kul att se en Jokkmokk oxå. Jag fick fota av alla deras bilar då jag var där o fotade den nya R500:an de kommer ut så småningom. Såg (och fotade) förresten en silverfärgad Savikko häromdagen en 124-470 dragare. Dom kanske gått ifrån den där färgen du tyckte var blek? Lägger ut den i helgen så får du skåda.
Tack så mycket för alla kommentarer! Mötte en av deras nya Scanior i Stockholm förra fredagen, vet dock inte vilken av dem det var. Mycket fin!!

Namn: Mikael Söderholm
Stad: Örebro
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-10

Tjena :)

Himla bra sida men Ni har glömt ett stort åkeri i Örebro och det är ÖGS. Men annars finns det mesta med, jag saknar även Isbjörnsbilen och då menar jag inte METAB eller Valbo utan Zippos lastbil med dekorerande lastbil och släp med isbjörnar. Han kör sitt ekipage från Skövde till Norrland. Om Ni kan ta några bilder på hans Scania och några bilder på ÖGS så blir Er sida ännu häftigare.

Mvh
Micke on the road
Hej! Glömt och glömt... Bilarna har inte dykt upp där jag har varit, så enkelt är det. Den så kallade isbjörnsbilen finns dock med på två ställen. Du hittar den under Scania sida 25 samt 33. Varav den sista faktiskt är fotad i just Örebro.

Namn: Mark
Stad: Emmeloord ( Holland)(Netherlands
Hemsida: http://www.rimatransportemmeloord.tk
Datum: 2005-05-09

Hello,

I like your site!! Nice pictures of great Scania's, I also like your country Sweden, I Come very often in Sweden with my dad he drives a Scania 143 v8 420.. keep going like thit!!

Greetings from the netherlands,

Mark
Hello! Thank you very much! You have a beautiful truck too! Drive carefully!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-09

det var en kanon fin bil du har idagens ,mycket bra foto med.
Äntligen skiner solen en stund, men det varar väl inte så länge.
Har inte kunnat ta ett enda foto snart på en hel vecka. var väl lite onödigt vetande kanske.
Ha det bra i veckan
Ja, det var en riktigt fin tankbil det där. Hade tur och kunde fota den mitt emellan regnskurarna. Trist när det regnar annars. Är inte roligt att vare sig gå ut eller fota något.

Namn: Emil
Stad: östersund
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-09

en bra sida

Namn: alexander
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-09

jag tycker lindbergs nya r-serie var helt okej

Namn: BENDAF430
Stad: Holland, Grootebroek
Hemsida: http://www.truckfreakz.nl
Datum: 2005-05-09

very soon on www.truckfreakz.nl the first photo's of the first truckshow in Holland! TRUCKSHOW MEDEMBLIK! and keep going with your site, I still realy like that R longline!!! laters
Thank you for the information! I will come over and watch your photos...

Namn: Mellis
Stad: Gefle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-09

Oj dagens bild det var verkligen en snygg Scania! Den svarta häromdagen var lika cool den, wow. Har du fotat den med nya 7 megapixkameran? Väldigt ren och klar bild var det.
Nej, de är båda tagna med den gamla 2.1 megapixlaren. :) Men det blir ju helt okej foton ändå!

Namn: anton
Stad: växjö
Hemsida: http://http://www.sunecarlssons-akeri.se/Assembler2.asp?Sida=&TreeID=&CustomerID=1529&requirepass=&postedfrom=&objecttype=
Datum: 2005-05-09

hej..mycket fina lastbilar

Namn: Henrik
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-08

Hej Kenta,

Fina bilder denna veckan på veckans bilder. Jag tittar varje dag på din hemsida.

Hälsningar
Groeten
Viele Grüsse,

Henrik
Hej och tack Henrik! Har några trailerekipage på gång inom kort... och dessa gillar väl du? :)

Namn: hans verbree
Stad: hoek van holland
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-07

its a verry nice site with pictures.succes and reagards.hans
Thank you very much!

Namn: Spoolder
Stad: Gronau
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-06

The greatest i´ve ever seen!!!!
Ahhhhh! Thank you! :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-06

Dagens

1 maj: Uuursnygg!! bengt har fina bilar han
2 maj: Cool Volvo, hade inte sett den, fint foto.
3 maj: Jaha dom har fått ut den nya timmerbilen nu? Sr väldigt fin ut där den kommer.
4 maj: Förväxlar alltid den med en buss då jag ser den på avstånd, det är kjolarna som gör det.
5 maj: Åka buss är roligt :)
6 maj: Ruskigt fin bil/bild.

Nu ska jag fara o hämta min 3G-telefon på posten, har du sådan Kenta? Man kan se varandra när man pratar i dem. Det här ska bli roligt. :)
1 maj: Japp, jag håller med. Många har han också!
2 maj: Fotad på Rälsgatan nyligen.
3 maj: Fotade den visst första dagen den var i trafik.
4 maj: Ja, påminner om Mercedes Econic tycker jag.
5 maj: Köra är också roligt! :)
6 maj: Eftermiddagssolen lyste rakt i pannan på den...

Lycka till med nya telefonen!

Namn: Sanna
Stad: Varberg
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-05

Tjena!
Snygga bilder, fin sida. Synd att man inte kan ta bilderna, hade varit fint till mitt arbete.
//Sanna the trucker =)
Hej Sanna! Du har fått mail...

Namn: simon
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-05

hej. scanian som kör för opel va lackerad i Grödinge´s färger såg jag . men den är fin för det :D

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-04

Snygga veckans bilder, precis som väntat. Det var svårt att välja favorit, men R144-530:n får bli den slutgiltiga vinnaren. Tyckde den var läcker på nåt vis. Haanpää och Morgårds timmerbil var de andra två jag lurade på. Kul att se bilar man ej sett, det var flera jag inte hade sett alls förut. Jättefina dagens oxå, riktiga höjdarbilder. Du kan du. ;-)

Namn: Jacke
Stad: Utan för Växjö
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-03

Tittade på veckans v18. Min favorit blir FH12:an ADR Transport AB i Sollentuna. Sedan kommer den vita FH12 timmerbilen. Bilderna från v18 gillar jag Scania 124 470 Smålands Logistik i Ljungby, Jag praoade i Växjö för pappa jobba-
r där, och FH12:an från Lagan. Gillar den nya Volvon i vit.

Namn: daniel
Stad: u_hamn
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-02

tack för en bra sida. min far kör scanian för tommy bjur!
Aha! Där ser man! Tack själv för besöket!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-02

I veckans bilder får bild 2 och 3 min röst.
Alltid svårt att när bilderna är bra.
Här är det regn och kallt.
Tackar för kommentarerna om bilderna! Alltid roligt att höra vad folk tycker. Och alla tycker vi ju olika!

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-02

Håjt Kenta!!!Fick man ju nått att göra denna kväll också,att titta på dina som vanligt fina veckans,och denna snö slaskiga måndags kväll lägger jag min röst på Motala FH16.Ha det bäst...Mwh;Bengt
Va?? Har ni snö däruppe? I början av maj... Usch, usch! Jag är inte ett dugg avundsjuk på er!

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-05-02

att veckans bil gjorde sig bra på bild kan ha berott på det tidiga morgon ljuset fotad 05:45 =) har kollat dina veckans bilder tjusiga dem med ha nu en bra vecka
Tackar för det! Ja, din Scania var verkligen snygg. Ligger på mitt skrivbord nu... :)

Namn: Christoffer Sköld
Stad: Khristinehamn
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-02

Det ska vara SCANIA om det inte är SCANIA så är det inte en lastbil

Namn: gfjt
Stad: fhgx
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-02

va fan radera du mina medelanden
Jag vet inte vem du är, eftersom du inte skriver ditt namn, men jag raderar enbart inlägg av den här typen. Gör även en abuse-anmälan till internetleverantörerna varje gång det dyker upp sådana här meddelanden. Både IP-adress och exakt klockslag loggas här, men dessa kan enbart jag se.

Om du skrivit något vettigt inlägg tidigare, så har jag ingen anledning till att radera detta. Eller hur?

Kontakta mig via e-post om du har några funderingar .

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-01

Håjt Kenta!!!Fina bilder i veckan me...Mitt val som snyggast står mellan Hellströms Möbel trans,,,och GDKs Volvo,synd att den hade nav kappslar,,Hatar dessa....Ha en bra vecka..Mwh;Bengt
Tjena! Kul att du tittar förbi och kollar in mina små bilder. Jaså, du gillar inte navkapslar? Är det mycket strul med dem, när det är dags för däckbyten?

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-05-01

Hej nu har vi fixat buggen i gästboken tack för att du inte gav dig om felet =) nu är det bara veckans bild jag ska byta men det blir nog inte förän måndag em tyvär! ha en bra söndag
Ja, du ser! Man ska inte ge upp. Jag tittar in framåt måndag-tisdag då, och kollar in din nya bild.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-01

Jaså du hann med o se Casanovas oxå ja, jo dom stod där bakom dom, he he. Ja det är en populär rastplats det där, Tönnebro, man vet aldrig vad som väntar när man kommer dit. Aha Mohlins byter hemma i ditt hus? Du har tur du, då kan du fota från fönstret kanske? Slipper ens gå ut, första parkett hemma ojoj, ja det är ju perfekt. Tack för du var förbi och kollade och kommenterade, ha nu en bra helg, det som är kvar av den.
Självklart! Missar ej en dansbandsbuss! :) Apropå det, så kommer det nog en ny sådan bland mina bilder snart... Har några på lager.

Namn: Linus Waller
Stad: denna veckan i "Ior"
Hemsida: http://www.linuswaller.se
Datum: 2005-05-01

Tjennare! Jag har ca 20bilder på nh som mellis hade fottat plus några till ifrån samma åkeri du hittar dom i uppdaterat!
Okej! Då ska jag ta och titta in på den. Den är fin den där nosen!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-04-30

Jättefina bilder i 'veckans' hela bunten var bra som vanligt. Favorit blir den nya KF-bilen. FM9 sitter man bra i. Aha du har fotat den där SITA-Scanian på Bilmetro du med, ja jag o. Fast då satt det inga gröna dekaler på som på din bild. Trevlig helg nu, "konkurrenten" ;-) *skoja*

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-04-30

Howdy! Kul att du såg de amerikanska korten. Visst var det läckert då? American truckshow, det trodde jag aldrig jag skulle få se faktiskt. Det såg ju ut ungefär som här egentligen, Nordic trophy typ lika ja förutom bilarna då förstås. Har tyvärr inga fler foton, det där var alles. Ja den röda+Cocacolatrailer he he..
Nu måste jag sova nåt tag, har jobbat under natten. Det var förresten inte "min" som stod där innanför grindarna på DHL, men det var den där jag hade hem från Höga Kusten TUU 100. Min 530 står på andra sidan, vid utekajen. Kommer tillbaka o kollar dina veckans senare idag. ZZzzzomnar nu....

Ps. Grymma dagens här, ojoj.. den danska bulkbilen häromdagen var superfin. Grattis till 2 år med sidan! :-)

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-30

Snacka om att dagens V8 va snygg den dära opel team eller va det stog :) riktigt snygg
Ja, den rullar visst för Opel just nu. Har faktiskt bild på den tidigare, men då var den lackerad i andra färger. Kolla bilderna i "Julkalendern 2003" så får du se!

Namn: v8
Stad: stockhölm
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-28

grattis på 2-års-degen hipe.hure
Tack ska du ha!

Namn: berra
Stad: stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-27

tycker alla ska gratulera kenta till sidan som fyller 2 år grattis, hurra hurra hurra hurra
Hehe... tack ska du ha!

Namn: Sara
Stad: Borås typ.
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-27

Åh, fan dreglar som fasen haha! Snygga bilder, speciellt på Kenworth. Ska kanske gå fordon/transport, vill bli långtradarschaffis :P
Kul att du gillar mina bilder! Klart att du ska gå Fordon/transport, det gjorde jag en gång i tiden!

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-26

den vita toplinern som kör paket. fast mercan är inte dum den heller ;) ta och skräm bort den där sjukan nu!
Aha! Ja, den är fin den! Den går Gävle-Tomteboda-Örebro-Gävle på kvällarna/nätterna.

Namn: Joel Nordlinder
Stad: Nyland
Hemsida: http://medlem.spray.se/norcargo/
Datum: 2005-04-26

Hej.
Fina bilder du har.
Kolla på min hemsida om det är nån bild du vill ha.
mvh Joel
Du har också en jättefin sida! Och jättemånga bilder! Jag har gått igenom allihop nu. Hoppas du fortsätter i den stilen, för jag lär titta in många gånger framöver!

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-04-26

Tjena har kollat veckans för två veckor och dagens sedan fredag låg lite efter *bortrest* som vanligt fanns det inget att anmärka på =) bra jobbat ha en bra vecka
Jag har själv legat lite lågt, pga sjukdom här. Men nu är det full fart igen! :)

Namn: peter n
Stad: stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-26

du gör ju alltid fin fina bilder var får du tag på dom
Jag fotar alla bilder själv, utom dem som finns i Gästgalleriet. Vart jag hittar dem? Överallt! :)

Namn: Emil F
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-25

Grattis på 2 års dagen, kära lastbilssida :)
Hehe... Tack, tack!

Namn: Roy Wara
Stad: 9912 Hesseng Norge
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-25

Hei, meget fin side dere har!! Kjenner igjend en del av bilene,da jeg har kjørt mye i Sverige, fra Happaranda i nord til Eda og videre til Oslo. Stå på videre!!
Hej! Tack så mycket! Kul att du gillar sidan.

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-04-25

kenta . vilka fina veckans du hitta :) dagens bild va inte helt fel :)
Nej, dagens var fin. Den fotade jag en gång i tiden i Jönköping.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-04-24

Asch då, kom febern tillbaka? Måste vara en envis vårförkylning du råkat ut för, hoppas den försvinner bort fort. Någon dag till så ger den nog sig ska du se. Krya på dig.
Japp, det började om på nytt igen i lördagskväll, men nu känns det bättre iallafall. Ingen feber...

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-04-24

Hej Kenta.
Va har förkylningen tagit om eller vad du råkat utför,inte kul det.
Dagens bil hade lite annorlunda fjärrljus mot vad som är vanligt,inte feld et heller.
I veckans så blir som nedanstående skriver grusbilen,fast de andra är ju lika bra de med.
Hoppas du gryar på dig så du kan vara ute i solen.
Du har ju redan fått svar i din gästbok, men visst... febern började om igen! Inte alls skojigt! Just när man trodde man började bli frisk...

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-04-23

Håjt!!!Såg att du varit sjuk,får önska snabbt tillfrisknande...Fina bilar i veckan också.Min röst hamnar på Den gröna grus Scanian,fint när det är många däck*L*...Kolla min hemsida nu,Har en snygg Scania från Mariestad,på mitt galleri....Ha det bäst
Hej! Ja, jag både har varit och är sjuk. Febern tog om igen, just när jag trodde jag blivit frisk. Men nu så känns det iallafall bättre. Det går åt rätt håll! Har varit in och tittat på din sida och hittade mycket fint där! :)

Namn: Lennart
Stad: Falkenberg
Hemsida: www.lilltroll.com
Datum: 2005-04-23

Hej Kenta.
Det är inte ofta jag skriver här men jag skall försöka bättra mig eftersom jag kikar över då och då och kollar in dina bilder.
Svempas Scania är fin, fina foton på den.
Trevlig helg.
Tack för dina rader! Det är kul när du skriver, men känn det inte som något tvång! Jag är själv dålig på att skriva i gästböcker...

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 

Smakprov från galleriet

 
Diodhuset
Queen of the road
Rindab
Tidningen Proffs
   Copyright © 2003-2017 Lastbilsfoton.se