START
Startsidan
Information
Hjälp

AKTUELLT
Senaste bilderna

FOTON
Lastbilar
Bussar
Övriga fordon
Utställningar

SÖKTJÄNSTER
Sök fordon
Sök geografiskt

ÖVRIGT
Statistik

KONTAKT
info@lastbilsfoton.se

 Namn
Stad
E-post-adress
Hemsida
Meddelande
   
 
Lämna gärna en rad här och tala om att du varit här och kikat.
Om du vill använda html-kod och infoga någon bild tillsammans med ditt inlägg, så vill jag be dig att helst inte använda bilder bredare än c:a 280 pixels. De kan få gästboken att se lite lustig ut...

För allas trevnad, använd vårdat språk. Debatter, reklam och stötande inlägg (vare sig mot mig eller någon annan) hör ej hemma här. Visst får du ge negativ kritik, men lämna den på ett seriöst sätt isåfall.


Namn: MalmöDragaren (ANKAN)
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-22

God Föremiddag!!!
Precis hemkommen från Göteborgsrundan,Nu väntar en tur mot Jönköping-Husqvarna.
Jag har knappt tid med någon sida på nätat som du föreslog,är knappt hemma men i framtiden kanske.
Det blev lite foto i går iallafall lite till din samling.
Nu skall jag i väg och tanka och tvätta dragaren.
Solong så länge så mailas vi av.
Hej på dig! Jag tar som sagt gärna emot bilder från dig, men ser ändå framemot en egen, kommande sida från dig... ;) Kör lugnt!

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2005-06-21

Håjt Kenta!!!Kul att du fått till veckans igen,,,och som vanligt fina lastbilar där....Men jag lägger ändå min röst på VanHoolen,denna buss typ har jag jobbat mycke med,tyck dom var hållbara och lätt jobbade...Ha en bra vecka nu...Mwh;Bengt
Jaså, du föredrar bussen du? Vad roligt! För jag har fler bussar på lager som kommer ut så småningom. VanHool-arna är både fina och läckra. Har kört några stycken. Gillar utseendet på dem, det är nåt speciellt...

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-21

Grymt kul att se veckans :) *Ler*
*tummen upp*

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-06-21

Hej Kenta! Norge bilderna dröjer då den ena servern är nere där bland annat bildarkiv och gästbok ligger vi jobbar på problemet =)
Aha, vad synd då! Men... den som väntar på nåt gott...

Namn: MalmöDragaren (ANKAN)
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-21

Hej Kenta !!!
Fick du mina bilder som jag fotat ??
Undrar bara om dem kommit fram.
Håller med dig om den jäveln som bara förstör med en massa bokstäver,Han har väl inget annat för sig.Han skall straffas.
Det blir en runda till Göteborg i kväll,Har kameran med om jag hittar något intressant till din samling.
Hej svejs i lingonskogen.
Hej!
Jodå, visst har jag fått dina bilder. Har dock så mycket att göra att jag inte riktigt hinner med allt. Har en massa gästfoton som skall ut och jag tar några åt gången. Men de ligger här och väntar iallafall!
Du som verkar fota så mycket, du har väl underlag för en egen fotosida? Det behövs fler sådana på nätet! :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-21

Oaa great dagens igen! Dom är så vackra de där R-bilarna, man får aldrig nog av att titta på dem. Mycket bra foton oxå, men det vet du redan att jag + alla andra tycker. Men vem är det som löjlar sig i din gästbok härnere då? Skriver bara en massa bokstäver helt utan logisk följd? Sluta med det! Gå till en sandlåda ist. Det är inte dig jag menar Hegge, utan de två under dig. Nu måste jag vila ett tag...
Har redan raderat dessa inlägg, för allas trevnad. Har även kontaktat dennes internetleverantör för ev. åtgård. Tack för mailet också, Mellis! Du ska få svar! Men du har nog helt rätt om vad som hade hänt... Sov gott!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-06-21

Oj en R500 till idagens.
Mycket fin bil och bild.
Lagomt lackad i fronten,bör vara det om man ska se att det är en R-bil.
Hej då
Japp, den är fin den där! Hör ju hemma här i trakten, men det dröjde innan jag lyckades fånga den på bild. Mellis var snabbare... hehe...

Namn: vikki
Stad: Västerås
Hemsida: http://www.scania.nl
Datum: 2005-06-21

du har en förbanat skitin sido tå man int i hejla helveti kan ta ut döm de satans bildre ps.jävligt
Jag förstår inte riktigt vad du skriver. Men om du menar att man inte kan spara ned bilderna, så är det helt korrekt. Detta skydd har jag lagt till för att inte bilderna ska stjälas och användas på andra hemsidor, utan min tillåtelse, vilket har skett ett flertal gånger. Det är jag som är fotograf, det är min hemsida och det är jag som har rättigheterna till både bilder och text. Om du önskar någon bild för privat bruk, så kan jag maila den till dig, vilket du också kan se om du klickar på "Visa information" på varje bild.

För övrigt har jag tagit bort dina två senare inlägg som bara innehöll en massa konstiga tecken på rad. Sådant gör ju knappast att inspirationen och motivationen ökar, och för alla andras trevnad så önskar jag att du tar kontakt med mig via e-post nästa gång istället för på detta sättet.

Namn: Jakob igen
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-20

Ja,jag har Jimmies bil också som favorit. Mest för att den är lite lågare:P. Ja,jag gillar inte höga bilar. Sedan har den ett roligt reg-nr också. WHO. Bilen efter har väl ARE och den sista har väl då YOU. Och då blir det WHO ARE YOU. Denna sida är en suverän insperations sida. Jag bygger nämligen modeller. Men har redan bestämmt mig för nästa lastbilsbygge. En 164 480. Ska bli ett Custom-bygge. Fina veckans. Säger det igen..
Ha de gött. Kommer säkert in här igen i morgon.............
Hehe... Fyndigt, det där mer registreringsnumret!
Lycka till med modellbyggandet. Ett riktigt pillande det där ju... Självklart ska du titta in igen imorgon, för då kommer ytterligare en R500, med lite motivlack på faktiskt!

Namn: Dimman
Stad: Västerås
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-20

Tjenare Kenta!

Kul att du har fått med polarens gammla bil i veckans .

Den där kyl och frys 143 .
Bland annat han som customiserat med stänklapparna och dioderna på backspeglarna.
Men satans va slut den är överallt , Oj Oj oj = )
Hej hej!
Jaså, det är din polares bil? Jag fotade den i Västerås för en och en halv vecka sedan. Fin bil, men visst syns det att den gått några mil...
Ses vi i Vårgårda tro?

Namn: Linus Waller
Stad: Vickleby
Hemsida: http://www.linuswaller.se
Datum: 2005-06-20

Tjo! Vad bra det har blivit på sidan sedan du gjorde om den(var bra innan åxå). Och din Dagens! Så enormt läcker den var!! Aja du kan väl kika över en sväng te mig la upp min veckans idag åxå.
Tackar för den goda kritiken om den nya sidan! Dagens bild är riktigt fin ja... Mer sånt på våra vägar, tack! :) Ska kika in inom kort på dina bilder också!

Namn: Jag igen..
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-20

Grym bil i dagens glömde jag säga! Enormt läcker. *dregla*
Instämmer till 100%. Mer sånt vill vi se!! (men det får man ju se hos dig om man kikar in där....)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-20

Ja hejsan "kompanjonen", hehe. Vad bra att du med har börjat me veckans bilder, eller omstartat eller vad det heter för du hade ju det förut oxå innan nedläggelsen. Jaja.. surr surr. Har iaf skådat på bilderna nu, och dem var ju urbra (som vanligt) allesamman. Personlig favorit blir den slitna Scanian på Kyl & Frysexpressen, för den hade mest utstrålning tyckte jag. Den har nog fått slita den i sina dagar. Jag lade oxå ut några bilder från veckan, kika gärna in vid tillfälle. Nu ska jag ut o hurta lite. :) En 3 km eller så. Hejdå.
Ja, den "gamla" Scanian var fin, men det syns ju att den har gjort några mil förstås. Fler bilar att titta på, blir det nästa måndag nu. Tanken är att det ska komma 15 (extra) bilder per vecka nu. Så omkring 22 i veckan totalt alltså. Slår ju inte dina förstås... ;)

Namn: Jakob
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-20

Har jag blivit stamis här eller? Eller så har du så snygga dagens så att man måste kommentera dom!? Jaja dagens var supersnygg! Så den finns 2 st snygga R Scanior i Hova då. Källtorps R470 som Mellis fångat på bild och Jimmie Bäckströms R500 som du fångat. FIN BIL(D). Fina veckans också!
Trevligt med stamkunder! ;) Ja, Källtorps bil är också fin. Min favorit av dessa två blir nog dock Jimmie Bäckströms - jag är svag för stilrena bilar. Men det är snyggt med motivlack också! :)

Namn: Kattis
Stad: Habo (om man kan kalla det stad?)
Hemsida: http://www.kattis.just.nu
Datum: 2005-06-20

Hej. Kollade veckans i väntan på Mellis veckans. Den rackarn är inte klar än :-(. Fina bilar som vanligt. Vårgårda är än så länge oviss. Ska försöka komma ett par timmar lördag förmiddag, om hälsan tillåter det. Vet ej hur jag mår då. Ska försöka, det är ju årets höjdpunkt ju!!. Kika över till mig och kolla Tatra. Kram vi kanske ses!
Nej, Mellis var lite sen denna gången... hehe! Själv har jag script som sköter mina uppdateringar, så varje midnatt kan du kika in för att se en ny bild här. Dessutom dyker nya veckans upp varje söndag-måndag natt (också vid midnatt).
Hoppas att du kan, och orkar, komma till Vårgårda, det hoppas jag! Samtidigt så måste du givetvis tänka på dig själv. Du får inte riskera att bli sämre eller köra slut på dig. Men vi får hoppas att du kan förstås, om det så bara är för nån timme! :)

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-06-20

Hej skulle bara säga att länken e fixad nu till lastbilsfoton adressen ha en bra dag kika gärna på avställda veckans =)
Jag tackar för den nya länken och har när jag skriver det här redan kikat in på din nya bild. Nu väntar jag bara på Norgebilder...

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-06-20

Oj så fin Dagens R500 var,fint foto med.
veckans bilder var ochså fina ,svårt att välja en favorit så de får samma plats alla.
Ha en bra vecka
Japp, dagens var ett riktigt fynd där den stod en lördageftermiddag någonstans i Sverige... Jag gillar sådana där stilrena bilar. Tack för att du kikar över och kollar mina foton! Ha det så bra!

Namn: Mikro
Stad: visby
Hemsida: http://www.romagrus.se
Datum: 2005-06-20

Halloj!
Den nya sidan e otroligt snygg! :D Och dagens scania var ju jäkligt fin!
Ha de bra!
Åhhh, man tackar så hjärtligt! Håller med om dagens foto, en riktigt fin bil!

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://http://www.geocities.com/dackbengt
Datum: 2005-06-19

Håjt Kenta!!!!Är inne och kollar runt lite på din nya fina hemsida,samt för att önska du en trevlig vecka...Mwh;Bengt
Tack för att du är här och tittar, Bengt! Nu har du ännu mer att titta på också, för från och med idag måndag, så finns även veckans bilder att gå igenom. 15 st nya, kommer det varje måndag.

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-19

Hej.. Sitter å kollar på varenda bild på denna sida just nu :) Du, Har metab sin Blåa trailer kvar ? va så länge sen jag såg den så jag bara fundera om den är kvar ?
Jag vet faktiskt inte om den finns kvar, men när du säger det, så var det faktiskt längesen som den syntes till.

Namn: Peter
Stad: Gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-18

Hej Kenta skit snyggsida
keep up the good work !!!!!!!!
Tack ska du ha, Peter!

Namn: Henrik
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-18

Hej Kenta,

Jag måste beröma din nya hemsida den är mycket fin.

Hälsningar
Groeten
Viele Grüsse,

Henrik
Hej Henrik och tack för det! Tack för ditt bidrag till gästgalleriet också. Fler av dina fina bilder kommer inom kort.

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-06-18

Tjena här igen o kollan den nya fina sida vi har fotat nästan helt samma bilar på ntt men mina e inte utlagda än det kommer senare trevlig helg
Jag ser framemot att få se dina bilder! Inte så konstigt om vi fotat samma saker, och det gör ju ingenting. Det är roligt ändå att kolla!

Namn: E
Stad: Årsunda
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-18

Du..., skulle inte gö nåt om det damp ner nån sån där bild i mail-lådan vettu. ;-)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-18

Va bor Tompa i Borlänge? Nämen! Va fasen..
Aha där kom ditt foto av den dära flisbilen. Ser bra ut. :)

Namn: Tompa
Stad: Borlänga
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-18

Snygg sida du!!
Nämen!? Tack, Tompa! Roligt att se dig här!!

Namn: Nikke
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

Hejsan....Tittade genom dina bilder från Norway Truck Trophy, min favorit blev helt klart den gula och lila 580 från Transportservice i Häradsbäck...Såg grymt rå ut på nåt vis...Men även en tio poängare till hela sidan, du har verkligen lyckats!!!

Tack för mej
Det är många som gillar den där timmerbilen, och jag kan bara instämma. Den är jättefin! Roligt att du gillar den nya sidan! Det är såna här fina ord som får mig att fortsätta! :)

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

ojojoj va snyggt du har gjort! smidigt med automatisk uppdatering med, hoppas att det sparar en del jobb... nån dag när jag har mer tid ska jag kolla igenom alla foton, idag nöjde jag mig med norgebilderna. många läckra lastbilar där! både inhemska och "turister". Trevlig helg!
Hej kollega! Tackar så hjärtligt! Smidigt med självgående uppdatering ja, då slipper jag uppdatera manuellt (som tidigare), vilket kunde bli problem om man var bortrest och inte hade tillgång till dator.

Namn: E
Stad: Årsunda
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

Jaha du... Du gillade mina "fotokunskaper". *ler* När får jag se dina kunskaper då undrar jag nyfiket? hehe ;-)

jo just ja. "Wild Cat" va läcker..
Men du... Du får ju se bilder tagna av mig varje dag ju! ;) Tänkt på det? Men jag vet vad du tänker på... Kommer inte upp här på sidan iallafall, det känns som fel avdelning för detta... :)

Namn: Ewa
Stad: Stockholm
Hemsida: http://www.2005.husbuss.net
Datum: 2005-06-17

Det var Nostalgifestival på Tångahed i Vårgårda förra helgen. Det hade tydligen regnat så in i h-e. Alltså så borde det bli fint till lastbilsutställningen.
*håller tummar å tår*
Säger du det? Ja, det lär ju inte bli sämre väder än förra året iallafall, så det känns ju om möjligt ganska tryggt förstås... Jag håller mina tummar och tår också, så ska du se att det blir kanonväder!

Namn: Jakob
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

Dagens var läcker. Gillar frontskyddet.

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

utställningen från Norge och jag menade. Rolf Thurhagen Åkeri AB i Fåker, Bilar

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-17

hej . Jag kollade på Utställningen sen när jag ser Volvo FH16, Rolf Thurhagen Åkeri AB i Fåker bilar så ser det ut som 2 modellbilar det va rätt häftigt

Namn: Kattis
Stad: Habo
Hemsida: http://www.kattis.just.nu
Datum: 2005-06-16

Kollade den nya sidan. Mycket fin. Fina bilar från Norge. En del känner man ju igen förståss. I Gästgalleriet gick bilderna inte förstora, men du vet säkert om det och jobbar på det. Kika in till mig och beundra en *Tatra*. Kram Kattis
Ojdå, jag hade missat ett litet tecken i koden, men nu funkar bilderna i gästgalleriet igen. Kul att du gillar nya sidan! Jo, det fanns en del bekanta bilar i Norge, men det fanns även en hel del nya, som jag inte sett tidigare. Vi ses på Vårgårda antar jag? Ha det så bra!

Namn: Jesper Persson
Stad: Ulricehamn
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-16

Tjena !

grymt snygg sida du har fixat fram ! man har ju liksom sett fram emot detta lite... hehe.. nä.. jätteroligt att sidan är tillbaka !

fin dagens med !
Tack, tack för de dina orden! Roligt att du har sett framemot detta! :)

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-16

Grymt kul att din sida är tillbaka igen :D Jag har länktat
Jättekul att du tycker det! Jo, jag har ju fått höra att du saknat min sida, men nu är allt som det ska igen... hehe...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-16

Grymt läcker bil i dagens foto! Ojoj. Perfekt foto oxå. Inte det minsta sudd, inte ens i hörnen. Bravo Kung Kent. :)
Jo den där bilen jag har på framsidan, det är en R500 på E.Sundéns. Dom har två sådana nu, "din" blåa och den där gula. Såg den i Tönnebro en natt. Tyvärr blev fotot mycket suddigt så det kommer inte att visas för publikum.
Tack för du var förbi och kollade 'veckans'. Hade inte så bra foton denna gång, men det blir bättre till helgen. Fotade två R500 i morse i ett soligt Tönnebro. Och en Mohlinare oxå med demobil FH16 som dragare, det stod "Skånebil" i takskylten på den. Det blir grejer det. :)
Jaha vi har en kanondag idag! Solen värmer som bara den och klarblå himmel är det. Helst vill man ju åka till stranden nu, men eftersom man ska jobba ikväll igen så är det bara att sova bort dagen. *snyft* Kom hem från nattpasset kl 8 i morse, nu är hon 9:18. Börjar kl 19 ikväll. *usch*
Man tackar för det! Fast det var väl mer kamerans förtjänst än min, att bilden blev bra... hehe... Ser framemot kommande bilder hos dig, för det verkar bli en riktigt fin samling. Trist för dig att du måste sova på dagarna, i detta varma väder!

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://http://www.geocities.com/dackbengt/
Datum: 2005-06-15

Håjt Kenta!!!!Kul att du är tillbaka.Det är jag också med ny adress
http://www.geocities.com/dackbengt/
Ha en bra vecka..Mwh;Bengt
Håjt på dig med! Roligt att du är åter i cyberrymden. Givetvis lägger jag till din adress till min kommande länksamling! Ha det så bra!

Namn: michelle
Stad: maaalmöö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Nice work Kenta! :P
Thank you baby! ;-)
Vi ses i sommar!

Namn: Lennart
Stad: Falkenberg
Hemsida: http://www.lilltroll.com/
Datum: 2005-06-15

Vad roligt att du kom tillbaka.
Du har fått till en mycket fin sida igen, snygg design.
Fint med sökfunktionerna också.
Så du var i Momarken i lördags, tyckte jag såg dig men var osäker på om det var du.
Bilderna därifrån är väldigt bra. Det var mycket fint att fota där.
En del av mina bilder från Norge kommer ut på lördag (del 1).
Ser framemot dina förbättringar också.
Tackar för de goda orden. Jaså, var du också i Norge?? Du skulle ha kommit och hälsat. Jag vet nämligen inte hur du ser ut. Men jag sprang runt där några timmar bland alla lastbilar iallafall, så det var säkert mig du såg! Ska bli intressant att kolla dina bilder också! Ha det så bra!

Namn: Ewa
Stad: Stockholm
Hemsida: http://www.2005.husbuss.net
Datum: 2005-06-15

Oj oj vad fint du har fått till det.
Härliga bilder från Norge. Kul att det var så mycket bekanta bilar, du träffade väl på massor av roligt folk oxå kan jag tänka.
Ses väl på Vårgårda hoppas jag.
Kramis
Åhh, jag tackar för det! Det var en hel del bekanta bilar i Norge ja, men även en del nya läckerheter, ja du har ju själv sett! Jag träffade inte några bekanta alls, men tydligen fanns det några där i vimlet som jag tyvärr missade. Vi får ses allihop i Vårgårda istället, det ser jag framemot! Hoppas det är mindre fuktigt i år..... *kramas*

Namn: E
Stad: Årsunda
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

hehe.. jo en gillar ju när det putar ut lite framöver.. *skrattar* Nä, va fan så kan man ju inte skriva *skrattar ännu mer* Så du fick bilden ändå.. attans amalia.. *skrattar så kinderna blir röda, eller det kanske dom va innan... hmm...* nåja, den hamnar väl ändå inte i Gästgalleriet gissar jag... :-)
Må så gott så hörs vi! *kram*
Det är nog lika bra att jag inte skriver så mycket här va? *flinar* Men du är duktig på att fota, så jag tar gärna emot fler bidrag av samma sort. Inget som hamnar i gästgalleriet dock, de platsar nog inte riktigt bland alla bilar... ;)

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-06-15

Ja det var nog som jag väntat då det gäller dig, att göra en sådan fin sida är mycket arbete,men det är väl kanske bara vi som håller på med dena hobby som vet det.
Har gjort en liten rundvandring och måste säga att det är SUPER bra.
Ja nu har man ju något att titta på varje da igen, dagens foto lockar ju bland annat.
Tack Kenta för att du är med på nätet nu igen.
Tack så mycket käre du! Jo, det är många timmars arbete, mer än vad många kan tro. Har dessutom gått igenom ALLA foton och redigerat dem, för att de ska se bättre ut. Många var lite sneda och oskarpa, det fanns en massa skog och annat som jag nu klippt bort, så att bilarna utger huvuddelen i bilderna. Dagens foto kommer varje dag nu, och inom kort ska jag väl även lägga upp lite fler bilder (typ "veckans"), men det får bli en annan dag... :)

Namn: Jakob
Stad: Rottne
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Sidan är grymt snygg nu!!Har redan kollat igen bilderna från Norway Truck Trohpy. 1:a på min lista över bilar jag inte sett innan (nykomlingar) blir Pro Line´s nya FM9. Otroligt läcker. Skulle inte säga nej till om man fick köra den. Den delar första platsen med Arnfinn Telhaug´s röda FH16. 3:a blir Transportservice´s Volvo R580. Scania borde det väl vara eller. Kanske Scania och Volvo gått ihop? Kanske ska ta 4:an istället. 4:de platsen går till R580 brevid. Tycker den påminner om Tor-Björn Eng´s Scania.. Och 5:te platsen tillslut går till den svarta Renault Premium:en..
Nu vågar jag inte skriva mer..Blir kanske en gång till för att ta "Mästarna"...Slut Del 1!
Ha det så bra!
Tack för kommenterarena om sidan! Givetvis skall Transportservice´s bil vara en Scania och inget annat, men det är inte så konstigt om det inte skulle finnas några fel alls här. Har redigerat felet nu.

Namn: Linda
Stad: Ö-a i väster
Hemsida: http://www.lindakroon.com/
Datum: 2005-06-15

Ja, va skall man säga?? Jag blir stum av beundran...
Säger bara KANON!!! :-)
Bra jobbat.
Ha det gott!
Kramar i massor.
Vad du är go, tjejen! Tack så mycket!

*kramas massor tillbaks också*

Namn: Elin
Stad: Årsunda
Hemsida: http://www.truckerelin.tk
Datum: 2005-06-15

Hallo Kenta..
Fasen så fint du har det. Du va saknad när du va borta, men det har du nog förstått redan.. :) Gillade nosarna i norge.., men det hade du säkert gissat redan att jag skulle göra.. hehe


ha d gott!
Jo, jag vet ju vad du är svag för... hehe... Tack för din bild förresten, som dök upp sent igårkväll, när jag satt här och arbetade på det sista. Då gick allting mycket lättare sen.... ;)

Nu är det dags för Dig att ta tag i Din sida också! ;)

Namn: MalmöDragaren (ANKAN)
Stad: Malmö
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Hallå Kenta !! Underbara bilder,både på stora och små monster.
Skall själva ut på en fototurné nu i eftermiddag då skall jag på väg till Sundsvall...
V8 muller e GÖTT.....
Skall sända över bilden på min dragare till din samling
Ha det bra så länge....
Hej hej! Tackar så mycket för de goda orden. Ja, du får gärna skicka över lite bilder på din lastbil. Det ser jag framemot! Kör lugnt till Sundsvall!

Namn: scania
Stad: europa
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

hu e skiit dä hä siido tå int man kan ta jan na bildre.....he sko jo va bra in siido om man sku kuna he....

Namn: Wesse
Stad: Timrå
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Wow, kanon snyggt Kenta. Du är en hejare på html du.
Nu ser man att väntan på din sida inte var förjäves.
Tackar så mycket, Wesse! Jätteroligt att höra. Desto tråkigare att din sida är nedlagd. Du har inte planer på att starta upp den igen? Den är saknad...

Namn: Krille
Stad: Motala
Hemsida: http://www.krilles.just.nu
Datum: 2005-06-15

Ooooaaoo! Inte dåligt! Imponerande. Va bra de blev. Grattis, eller va säger man? Betyg: MVG och ändå är det inte färdigt..
Må väl till nästa gång. (Min sida vilar...)
Tack, tack för det fina betyget! Synd att din sida är nedstängd, men den kommer kanske upp igen?Jag hoppas det! Ha det så bra!

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-06-15

Kanon snyggt!! ska fixa länken senare i dag kollade på norway truck tropy bilderna och dina ser ut att ha klart mindere folk på dom än mina du glömde komentera veckans hos mig när du gjoerde reklam för din fanstastiska sida!
Attans, jag missade det! Men jag får skylla på att jag var så trött när jag var inne i natt... Har åtgärdat det stora misstaget nu! ;)

Namn: Maria
Stad: Uddevalla
Hemsida: http://www.christianssons.com
Datum: 2005-06-15

SNYGGT! Helt otroligt. Det här gillar jag. Jättesnygt och väldigt lättöverskådligt. Jag ska genast hämta en ordbok och slå upp fler superlativ som passar denna sida. Bra jobbat Kenta!

Det var kul att se bilarna från Momarken också.
Tack snälla, söta, rara, underbara, fantastiska, goa Maria! Roligt att man lyckas ibland, och det verkar som om detta har gått hem... Synd att ni inte också tog er över till Norge, men vi ses i Vårgårda istället! Må så gott, båda två!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-15

Ja nu är jag här och glor igen. Kollade igenom alla Norgebilderna. Grymt vackra bilar allesamman. Jag har två favoriter: Timmerbilen Scania R580 från Häradsbäck, och på sida 2 Knut Engers läckra Scania. Men alla andra var så fina de med så de får delad tredjeplats. Kul att se Sören Thyrs nya i dagens foto oxå. Hade inte sett den.
Jag håller med om att Häradsbäcks-Scanian var snygg! Jag lade min röst på denna faktiskt (så nu vet alla det *s*). Det fanns många fina bilar där... Sören Thyrs nya är också fin ja! Sprillans ny, eller åtminstone näst intill...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-06-15

Oj, det här är nog den snyggaste sidan jag sett i hela mitt liv tror jag. Väldigt avancerad oxå med alla sökfunktioner. Jag kollade på DHL-bilderna och såg då fotot på min bil, så då blev det söka av på åkeriets namn förstås. Och se - du hade en bil till med E.Sundéns Hägersten! Den blåa R500:an. Himla kul.
Jaha han har varit i Norge oxå på lastbilsutställning? Mycket bra foton var det. Tänker inte ta ut någon favorit eftersom alla bilar var så snygga.
Men jag säger Grattis till denna fina sida! Det här har du gjort bra Kenta. Hoppas du slipper alla lastbilsköpare nu oxå. Klockan är mycket (02:18) ögonlocken börjar kännas mycket tunga..zzzz... godnatt. Jag kommer åter i morgon och kollar runt mera.
Tack snälla du! Det var väldigt fina ord! Kul att du upptäckte funktionen där man kan klicka sig vidare till alla bilar från samma åkeri. Inte så svårt att koda, men förhoppningsvis uppskattat.

Jo, jag var till Norge i helgen som var. Det blev både många mil (115) och många bilder. Men det var trevligt!

Namn: Victor
Stad: Göteborg
Hemsida: http://
Datum: 2005-06-15

Jag tror jag är en av dom första besökarna på din nya sida. Måste säga att du lyckats rejält. Man visste att det skulle bli bättre, men så här bra? Wow, du har lyckats rejält! Din sida är den bästa får jag nog säga, av dom som ligger ute på nätet med lastbils bilder. Du har det mesta, bra kvalite, väl sorterat, brett utbud med dom flesta åkerierna samt att hela sidan är lätt använd. Jag har besökt sidan sedan den kom ut på nätet, och den blir bara bättre ju mer tiden går! Jag målar själv bilar i paint och undrar ifall du har plats att lägga ut även sådana bilder på hemsida? Kan i så fall maila över några. Lycka till med sidan och fortsätt med det du gör, för ingen annan kan göra det bättre!
Ja du, nu var du nog först! Kul att du gillar det arbete jag åstadkommit. Jag är inte riktigt nöjd själv dock. Jag hade andra, och fler, idéer men dessa får jag ta med tiden. Nu är sidan ute iallafall. Att vara bäst, ha mest och så, det är ju roligt att du tycker det, men det finns dem som har fler bilder än mig... ;)

Jag kommer nog att hålla mig till just "foton" här på sidan, men varför inte starta en egen sida? Det är inte så svårt i dagens läge. Och alla sådana här sidor blir alltid välbesökta!

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-22

Hej på söndagsförmiddagen! Inte ska du lägga av inte, bara för jag råka få syn på några snygga bilar, hehe. Nej nej, inte då. Tack för du var förbi och kollade samt skrev ner intrycken. Din dagens bil(d) den har jag ej sett förr. Läcker på något vis med gröna ränder.
Här gassar solen på min balkong, så nu måste jag gå ut o sola lite. Får ju inte försitta tillfället, det kanske regnar i eftermiddag vem vet? Ha en bra dag, hejdå.
Nejdå, inte ska jag lägga av inte. Jag kommer att fortsätta, var så säker! Så lätt blir ni inte av med mig... hehe...

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-21

Va kul att du känner dig hemma på min sida. :-) Fast det är inte postgult direkt, och inte påskgult heller som en del tycks tro. Det är Scaniagult! Fick inspirition av R500:an som jag körde några nätter i veckan, gul o svart var den. Tyckte dessutom min sida var lite väl gråblek, har tyckt så ett längre tag. Men nu är allt bra igen. :-) Fin bil i dagens, heja Streamline! Väldigt bra foto oxå. Adjö.
Jag anade att det var Scaniagult, eller möjligtvis DHL-gult. Jag kommer att ändra lite färger på min sida också, då jag känner att den skulle behöva en liten uppfräschning.

Namn: fordraggarn
Stad: norrköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-18

hej gulingkollega! dagens var riktigt läcker! veckans va inte dumma dom heller. favoriten är nog Oves, snyggt med ASG bilar! Påkab bilen är tagen på åkeriet i Örebro? gården känns bekant. men jag brukar inte se den i dagsljus.... hade gött!
Hej på dig! Tackar för dina kommentarer! Och du har rätt angående Påkab-bilen. Den är tagen i Örebro.

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-18

Tror jag såg dagens bild igår faktiskt ? men är inte helt säker. en fin bil är de :)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-18

Ojoj dagens var verkligen läcker! Kan just tänka mig hur ombonat och rent o fint det måste vara ini hytten oxå. Mycket läcker bil.

Namn: Mikro
Stad: Visby
Hemsida: http://www.romagrus.se
Datum: 2005-05-18

hej du!
dagens var en riktig läckerbit!
*dräglar* ;) ha de bra å fortsätt plåta snygga lastbilar! :D

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-17

Jaha bilbyte i dagens medan jag skriver i GB.
Den bilen får ***** av fem av mig

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-17

Fina foton i veckans igen,denna gång fastnar jag för Owe petterssons ASG Volvo,håller med Däckbengt.
Som vanligt bara skitväder.

Namn: Maria
Stad: Uddevalla
Hemsida: http://www.christianssons.com
Datum: 2005-05-17

Fin R i dagens.
Hur har ni det i Gävle? Fast du bor på andra sidan av stan va? Eller har jag fattat det fel?
Du har fått mail av mig med lite svar.... :)

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-17

Håjt Kenta!!!Här kommer en hälsning från Dorotea,som fick en par tum snö i natt...Fina bilar även denna vecka....Och min röst faller på Ove Petterssons FH12a.Blir lite nostalgisk,när man ser ASG och de gamla färgerna...Ha en fortsatt bra vecka...Mwh;Bengt
Snö i mitten av maj? Jag är inte avundsjuk, även om det inte varit någon vidare värme här heller. Dock har snön hållit sig borta, tack och lov!

Namn: Niclas
Stad: Kramfors
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Fanns väldigt fina bilar.. Föredrar nya r-serien..

Namn: Mellis
Stad: Gevle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-16

Gissa vem som ska få köra hyrbil Scania R500 i natt och kanske fler nätter oxå? He he h e..
Hehe... ja inte var det jag inte, så det måste vara DU!

Namn: Dimman
Stad: Västerås
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Tjenare Kenta !

Bilden på Bk´s bil måste va gammal . Ser ut att va tagen på Scania i Västerås .
Det står numer Berqkvist i insjön på sidorna på bil och släp .
Hej! Du har så rätt, så rätt. Minns inte när bilden är tagen, men det måste vara förra sommaren. Kanske kan det stämma?

Namn: smörjarn
Stad: västerås
Hemsida: http://www.smorjarn.se
Datum: 2005-05-16

Hej kenta jo jag har oxå bild på den när den e mr bean lackad men det är ett gammalt fotto kul att du såg att det va samma bil =) ha nu en bra vecka o fota mycket

Namn: marco
Stad: mpj
Hemsida: http://www.webalice.it/m.pirola
Datum: 2005-05-16

Where can I find more photos of the Scania Longline by Svempas???? Very great truck!!!!

Namn: Miakel Haraldsson
Stad: Jönköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Hejsan snygg sida föresten peterbilten är en 379 hade gott and keep on trucking
Jag tackar för den informationen! Kul att du gillar min sida!

Namn: Patrik
Stad: Skövde / olssons Åkeri
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-16

Fanns en hel del trevliga bilar att kika i. Personligen föredrar jag den bilen jag har nu, en Volvo FH12 460.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-16

Nej men se! Du har ju fotat "min" bil, DHL:aren på kort nr 1. Så roligt, ja då tar jag ju den som favorit denna gång såklart. En fiin bil. :)
Favorit nr 2 får bli Hampus snygga R164 på bild 7, ser riktigt bra ut. Alla bilder var lika bra förstås, som vanligt. Jaså har vi fotat samma bilar säger han? Dilemma dilemma. This town ain't big enough for the both of us. *flabb*
Vill oxå säga at Lillseles coola Merca i dagens är urläcker! Har mött dem ett par gånger men ej lyckats fota. Har ju kört Merca själv så jag vet att dem är väldigt sköna att fara omkring i. De där stora är det dessutom plant golv i, och det är ju helt underbart. Dessutom var det V8 i den där, helt perfekt. Hoppas jag oxå får fota dem en dag.
Hejdå, ha det så bra.

Namn: Arnold de Best
Stad: Wormer
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-15

O man,I like your site.may be you can help me with a job in sweden or norway.I have 30 years int.experience international.I live in holland.succes.

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-15

Jaså han är hemma nu igen, ja va bra. :) Hoppas det var en rolig tripp o så. Streamlinern i förrgår var mycket läcker, och även Volon igår. Prisma hmm vad kan det vara då? Låter som glasögon. Det var en fin bil iaf. Nu ska jag fortsätta med veckans pics, hejhopp.

Namn: Linus
Stad: perstorp
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-14

tjena kenta!! kunde du inte haft en kategori för ADR - Haanpää . hade varit skoj efter som ena åkeriet ligger här nere i perstorp .. sug på ide'en :) ..ha'De bra :)
Hej! Visst kan jag det, det ska jag ordna i samband med en kommande ombyggnad av sidan...

Namn: Rickard
Stad: Sundsvall
Hemsida: http://www.izy.se
Datum: 2005-05-14

Ang. Snygga bågar (insänt av Conny 12/5)
Jag håller helt klart med diG!! Jag har nyss bytt bil till en ny Volvo Globetrotter, funderar på att köpa en IV-Light till den och en takbåge. Tror jag kan bli snyggt. Det är en annorlunda båge som gör att ja kommer att sticka ut ur mängden..:) Slut med tråkigt fula Trux-bågar för mig!

Namn: Patrik
Stad: Jönköping
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-13

Tjena... Hoppas allt är fint uppe i Gävle... Tänkte bara hjälpa dig med Dagens 8/5 fotad i Jönköping. Klintens Åkeri i Stockholm. Ha d gott
Hej hej! Jag tackar för denna värdefulla information. Titta! Nu blev sidan ännu lite mer komplett! :)

Namn: berra
Stad: stockholm
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-13

tja. iron maiden passar bra när man är ute och kör men man måste ha bra högtalare

Namn: Bengt
Stad: Dorotea
Hemsida: http://www.dackbengt.tk
Datum: 2005-05-13

Håjt Kenta!!!Som vanligt fina foton i veckans....Jag väljer att lägga min röst denna vecka på Jokkmokk Johanssons Scania....Och så vill jag önska herrn en TREVLIG HELG"""

Namn: BENDAF430
Stad: Grootebroek Holland
Hemsida: http://www.truckfreakz.nl
Datum: 2005-05-13

Photo's from the first dutch TRUCKSHOW (Medemblik)
Check it out

http://www.lastbilar.dk/ RULES!!
Hehe.... thank you!!

Namn: simon
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-12

Ja en NP i dagens ;) Fina bilar de dära...

Namn: Conny
Stad: Göteborg
Hemsida: http://www.izy.se
Datum: 2005-05-12

Snygga lastbilsbågar
Ni som söker lastbilsbågar med ny design..o inte så tråkig som Trux och Kama's tex...så har jag hittat en bågmärke som heter IZY. (www.izy.se) Jag har köpt en Frontline XL till min Scania R-serie C19. Min bil blev j-la grymt snygg med den bågen på..Dom har flera andra bågar å..både till Scania och Volvo. Kolla ni å..;)

Namn: Mellis
Stad: Gevle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-12

Undrar vad som hade hänt med lilla fiskmersan förresten? Halva kofångaren var ju borta? Kul att skåda en Streamline oxå, dom är läckra dom. Gäller att fota så många som möjligt av dem, för det finns inte alltför många kvar..
Om du tyckte att den där Streamlinern var läcker, så ska du se den som kommer som dagens bild imorgon fredag.... oj oj oj, säger jag bara! ;)

Namn: Mellis
Stad: Gävle
Hemsida: http://www.mellislastbilar.se
Datum: 2005-05-12

Ja great veckans bilder! Som vanligt. :) Ska jag plockaut en favorit så får det bli Haanpääaren den här gången. Så så fin ut på någe vis, vet inte riktigt varför.. skenet i bilden kanske? Alla bilder var iaf bra, kul att se en Jokkmokk oxå. Jag fick fota av alla deras bilar då jag var där o fotade den nya R500:an de kommer ut så småningom. Såg (och fotade) förresten en silverfärgad Savikko häromdagen en 124-470 dragare. Dom kanske gått ifrån den där färgen du tyckte var blek? Lägger ut den i helgen så får du skåda.
Tack så mycket för alla kommentarer! Mötte en av deras nya Scanior i Stockholm förra fredagen, vet dock inte vilken av dem det var. Mycket fin!!

Namn: Mikael Söderholm
Stad: Örebro
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-10

Tjena :)

Himla bra sida men Ni har glömt ett stort åkeri i Örebro och det är ÖGS. Men annars finns det mesta med, jag saknar även Isbjörnsbilen och då menar jag inte METAB eller Valbo utan Zippos lastbil med dekorerande lastbil och släp med isbjörnar. Han kör sitt ekipage från Skövde till Norrland. Om Ni kan ta några bilder på hans Scania och några bilder på ÖGS så blir Er sida ännu häftigare.

Mvh
Micke on the road
Hej! Glömt och glömt... Bilarna har inte dykt upp där jag har varit, så enkelt är det. Den så kallade isbjörnsbilen finns dock med på två ställen. Du hittar den under Scania sida 25 samt 33. Varav den sista faktiskt är fotad i just Örebro.

Namn: Mark
Stad: Emmeloord ( Holland)(Netherlands
Hemsida: http://www.rimatransportemmeloord.tk
Datum: 2005-05-09

Hello,

I like your site!! Nice pictures of great Scania's, I also like your country Sweden, I Come very often in Sweden with my dad he drives a Scania 143 v8 420.. keep going like thit!!

Greetings from the netherlands,

Mark
Hello! Thank you very much! You have a beautiful truck too! Drive carefully!

Namn: Hegge
Stad: Timrå
Hemsida: http://www.heggestrucking.se
Datum: 2005-05-09

det var en kanon fin bil du har idagens ,mycket bra foto med.
Äntligen skiner solen en stund, men det varar väl inte så länge.
Har inte kunnat ta ett enda foto snart på en hel vecka. var väl lite onödigt vetande kanske.
Ha det bra i veckan
Ja, det var en riktigt fin tankbil det där. Hade tur och kunde fota den mitt emellan regnskurarna. Trist när det regnar annars. Är inte roligt att vare sig gå ut eller fota något.

Namn: Emil
Stad: östersund
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-09

en bra sida

Namn: alexander
Stad: gävle
Hemsida: http://
Datum: 2005-05-09

jag tycker lindbergs nya r-serie var helt okej

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
 

Smakprov från galleriet

 
Diodhuset
Queen of the road
Rindab
Tidningen Proffs
   Copyright © 2003-2020 Lastbilsfoton.se